Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dugo nije bilo ovdje indexa DAX, koji je vjerovatno danas postigao svoj vrhunac – pa sada sa valom 2 (P2) ide malo u krekciju.

Nije baš za optimiste i mogu se slobodno .opišati na ovaj graf.

ps. ma da mi je jedan dan biti optimistična kao governor-dobro je kad pada jer će rast,
dobro je kad raste jer raste, uvijek dobro:)

kolegice Soto, dragi ste mi i sve, ali pa vi samo promašujete… možete li vi išta pogoditi? ozbiljno pitam… :-))

ima jedan kolega tu sa foruma, radi sve suprotno od vas i samo mlati lovu. ja se baš ne usudim suptrotno od vas jer mi parate kao da znate neke stvari, ali da sam poslušao kolegu namlatio bi para za vatru naložit.

I'LL BE BACK

evo i moj dok su tjedni grafovi aktualni.

evo i moj dok su tjedni grafovi aktualni.

bravo james jako dobar post, jedan od rijetkih na ewt koji misli i svojom glavom, koji nije asimiliran od BorgSaleta

FEDYA = ENTENTINIS= LIZAČ, PARDON BRISAČ PODOVA AZ-A I DINKECOVIH NAOČALA.

Netko mi jejednom prilikom stavio link na taj ewt forum ali sam ga izgubio, ako može netko ponoviti…
lp

joj kolega to bi bilo dobro, znači kad pocrvenimo, prodajemo [thumbsup]

pa dionice su nam minimalno 2 do 3 puta podcijenjene od fer vrijednosti, šta jest jest.. [thumbsup]

I'LL BE BACK

@governor:), dizel

ako je ewt ezoteričan, mjesečni graf služi za filozofiranje a ne trgovanje.
da je tako, dizel bi se trebao javljati svakih 6 godina (kad se MACD prekriži) a ne svakih 6 minuta da poklopi post koji mu ne odgovara.

evo i crobex a la dizel: 50% retracementa (min.) je 3333. još treba sjesti na sjevernu tribinu i navijati "idemo gore,ooooo"
to je tvoj stil, ne moj.
mene zanima način na koji će do toga doći, grafova imam za svaki alternativni count.

tako i za onaj u petak-moglo je i na 1800 ali i na 2050, jer po meni onako ispunjeni trokut ne drži vodu i treba tražiti nešto drugo.
a da je bilo li-la, bilo je, čak se i dizel javio tek kad je skočilo 4%

ovaj od sinoć je ok, nije fulan i ne vidim problem.
2050 NIJE TARGET nego mjesto na kojem će zapeti, tj. mjesto malo jačeg otpora (koji će postati potpora tek kad se prijeđe) i to je ovo danas.

da je dow na otporu-je, kao što će spx biti na 1045-8, čak i onaj indijski nifty50

ne pravda mi se za svako slovo.
pozdrav

ps. dizel, ovo tvoje dobiva (blagi ) oblik fiksacije ili kako se već zove. bolje bi ti bilo da vrijeme potrošiš na učenje

spx tjedni,
na rubu gornjeg bollingera
uz macd forest i chaikin

(stavila sam chaikin jer je precizniji od On balance volume Indikatora)
složila bih se da je na vrhu 5 od 5

[yawn]

CROBEX tehnika…

http://www.agram-brokeri.hr/default.aspx?id=1866142

pozdrav,

spx tjedni,
uz macd forest i chaikin

[yawn]
[/quote]

da,točno. bio je 5 od 5.
nakon toga korekcija, sad ulazi u 5 od drugih 5

hvališ li ti to mene?

spx tjedni,
uz macd forest i chaikin

[yawn]
[/quote]

da,točno. bio je 5 od 5.
nakon toga korekcija, sad ulazi u 5 od drugih 5

hvališ li ti to mene?

[/quote]

kod mene je 7 od 19 , al bitno je da sam JA u pravu
Odustani dok je vrijeme

@governor
:), dizel

tako i za onaj u petak-moglo je i na 1800 ali i na 2050, jer po meni onako ispunjeni trokut ne drži vodu i treba tražiti nešto drugo.
a

Moglo je , da sam ja napisao da ce ic dolje išlo bi , ovak ne, ide kamo ja kažem, jer moje metode su nepogrešive

New Report

Close