Lulu1
Najljepša hvala kolegice, moja nagadjanja Je potvrdio vaš graf!
Nemam šta više komentirat na ovoj temi, pametnom ovaj graf sve govori, buregđije nek gledaju minutni!
Jako dobar post , zaslužujete veliku stotku, al buduci da su svi vecinom u kešu, očekujte puno jedinica! [thumbsup]
da, da, tako je kolega. Dugogodišnjim i muktorpnim analiziranjem TA kombinatorike i ja sam se vratio osnovama, tj. činjenici da su indikatori rađeni na duljim intervalima u većoj razini važnosti pred onim kraćim.
Dobro je to primjetila kolegica LuLu. Vidi se da ima znanje.
Dobar je taj kolegice, dobar dobar, al ak more onaj mantli, onaj mjesecni [wink]
[/quote]
Neće kolegica surađivat s tobom nepristojnim [lol]
[/quote]
da da to je taj graf kolega Persuader, evo baš sam ga mislio poslati ali ste me preduhitrili. [thumbsup]
Deca, Crobex. još uvijek smo ispod linije uptrenda iz ožujka.
Dolazimo na vrlo snažan otpor dvostruke fibo linije na otprilike 2041-2047 bodova.
Indikatori na dnevnoj razini ne pokazuju nikakva upozorenja. Na 60 min chartu druga situacija, imamo mogući dupli vrh na 2013 bodova i RSI u prekupljenom području na 79.
Drugi mogući scenario je udaranje u razinu 2041 te odbijanac do razine od 1972 bodova kao pullback.
Nakon toga moguć nastavak rasta što bi ujedno odgovaralo i 123 metodi rasta
Barone kaj neidemo na 800?
Kako sada 2013 a rekao si nam 800?
Ja vidim samo up trend i eventualni otpor na 2360 (zadnji vrh)
Kakav otpor? – pa nije ti ovo DJ ili sp500.
[/quote]
Nisam vam ja Baron, ja sam vlad,kucilo a još poznatija sam kao zimzelen, dajte više kolegice pobjeda to shvatite.
A kaj vi vidite ili ne vidite je stvarno potpuno nebitno.
Vi ste ta koja svaki put kupi u potpuno krivom trenutku, onda proda na dnu i onda u panici kupuje nazad nakon tjedan dana tak da vas molim da se ne eksponirate previše jer počinjete ličiti na Jadaranku Kosor.
Tak je i ona jadna izgubljena,bik mamicu
Lulu1
Najljepša hvala kolegice, moja nagadjanja Je potvrdio vaš graf!
Nemam šta više komentirat na ovoj temi, pametnom ovaj graf sve govori, buregđije nek gledaju minutni!
Jako dobar post , zaslužujete veliku stotku, al buduci da su svi vecinom u kešu, očekujte puno jedinica! [thumbsup]
Pa dobio si pun kufer 1ica, ja ti dao 100, a ti skočio za 5%.
Ma ne može ni ovaj S&P vječno rast, a gle ispada po MACD histogramu da je netom prešao 0, lijepo.
Oli je ovo neki dan bila korekcija na uptrendu, a šta je onda danas, ok nije još gotovo, al smo oko 0 il čekamo sutra, prekosutra i zakosutra izvješća, hebala ih ona, nisu mogli sva dati u jednom danu, pa onda ne bi toliko uticalo na skokove, osim akon nisu sva negativna il pozitivan…uh…Mjesečeve mjene, još njih ne uključujem…
A ako ćemo prepisivat amere onda bi bio red da prebacimo vrh iz 6. mjeseca…
Evo moj od danas. Otpori svi savladani. Otvoren put prema 2300. Moguće i 2500. Ako smo u bullu, a jesmo, onda prije 2300 nema stajanja.
Vrlo vjerovatno, da su ameri sa targetom 1035 danas završili obrazac, kojeg već tjednima crtam ovdje, te započeli sa valom 2 (P2) novu korekciju.
Uostalom tko želi može se .opišati na ovaj graf. Tek toliko, da malo kontririram optimistima.
Evo i jedan graf mojih brokera u Americi i objašnjenje grafa… Pa slobodno pišajte ako vam se ne sviđa…
In the graphic note how the US S&P500 (the bright green line) has reached new highs over the last couple of trading days, while other measures of risk, like US government bond to junk bond spreads (yellow), US government bond to em bond spreads (red), and the inverted vix are all below their previous highs – a pronounced divergence.
These measures of risk normally move in concert with one another.
If what we are seeing is a sign of risk aversion in the making, then stocks (often the last market to move in big macro pivot points) could come off heavily in the days or weeks ahead. This would boost the USD and JPY and punish commodities and the commodity currencies.
Vrlo vjerovatno, da su ameri sa targetom 1035 danas završili obrazac, kojeg već tjednima crtam ovdje, te započeli sa valom 2 (P2) novu korekciju.
Uostalom tko želi može se .opišati na ovaj graf. Tek toliko, da malo kontririram optimistima.
a zona dočeka ni manje ni više nego 125 bodova, jesi razmišljo radit ko urar? [lol]
ako nema divergencija (medvjeđih) na oscilatorima, u overboughtu su, plus na vrhu bolla, itd itd, ali ipak mislim da još malo fali – ako mi je onaj count od neki dan točan, ovo je minor 4 od 5 od:)…
alternativa je da je 5 gotov,vidim kod knechta, a i na drugim mjestima.moguće, ali sumnjam (nekako je prekratko)
tek ako prijeđe 1045-8 ima slobodan rast do 1150(+-) ili kud već hoće, a sumnjam i u to
ps. ma da mi je jedan dan biti optimistična kao governor-dobro je kad pada jer će rast,
dobro je kad raste jer raste, uvijek dobro:)
Ono što me veseli je povratak novca u market,s tehničke strane gledano , jučer i danas desio se proboj trokuta.
koji nije probijen na 3/4 dužine,zna se desiti proboj i na ovakav način,gdje imamo prvo lažni proboj prema dole,pa onda stvarni proboj prema gore sa vanjske strane trokuta UZ POVEĆAN VOLUMEN .Tehnički target bi bio
oko 2250 ,na toj razini bi se stvarali dvostruki vrhovi,što ne znači da index neće preko 2300,naročito biti oprezan
kod formiranja dvostrukog i trostrukog vrha.
@
pa baš zato što trokut nije probijen na 2/3 tj. 3/4 ja sam ga odbacila kao mogućnost.
(da sad ne kopam po knjizi, ne znam da li je to strogo pravilo)
mislim da (za početak) treba vidjeti kako će se indeks ponašati na 2050 jer je na tom mjestu i dvostruki fibo i vrh gannove 50% retracement zone ( od zadnjeg pada).
možda samo minorni top?
Za razliku od sp-a mi još ne sjedimo na primarnoj liniji trenda povučenoj iz ožujka-ona je oko 2100
drugi graf je tjedni, umjesto sma koristim eksponencijalni MA-3,13,34