Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Brankice dal bi nammogla stavit mjesecni MACD na 10-15 god za spx 500, bas me zanima kak izgleda [wink]

FEDYA = ENTENTINIS= LIZAČ, PARDON BRISAČ PODOVA AZ-A I DINKECOVIH NAOČALA.

Dajte tehničari, ak neko može, ja nemam grafove, ja to na osjecaj,pa nekak mi se cini da bi taj grafek mogao bit ok [tongue]

jeli tehničari moji vrli, nitko da stavi graf koji tražim….
Ajme koliko vas je u kešu [bye]

Evo weekly graf 7 td dan,znači ima još fore.S… počinje abt 15.sept.

Evo weekly graf 7 td dan,znači ima još fore.S… počinje abt 15.sept.

Dobar je taj kolegice, dobar dobar, al ak more onaj mantli, onaj mjesecni [wink]

E kad bi ljudi samo trgovali dugoročno po macdu,svi bi bili happy,međutim zašto jednostavno kad može komplicirano.
SIMPLICITY – The single most difficult trading concept to wrap your mind around !!

Evo moj od danas. Otpori svi savladani. Otvoren put prema 2300. Moguće i 2500. Ako smo u bullu, a jesmo, onda prije 2300 nema stajanja.

jeli tehničari moji vrli, nitko da stavi graf koji tražim….
Ajme koliko vas je u kešu [bye]

Neće biti dugo u kešu. Promet je danas bio fantastičan gledano na protekle dane i tjedne. Ubacuje se lova u burzu.

Lulu1

Najljepša hvala kolegice, moja nagadjanja Je potvrdio vaš graf!
Nemam šta više komentirat na ovoj temi, pametnom ovaj graf sve govori, buregđije nek gledaju minutni!

Jako dobar post , zaslužujete veliku stotku, al buduci da su svi vecinom u kešu, očekujte puno jedinica! [thumbsup]

[/quote]

Dobar je taj kolegice, dobar dobar, al ak more onaj mantli, onaj mjesecni [wink]
[/quote]

Neće kolegica surađivat s tobom nepristojnim [lol]

Show me the Money!

Po postotku na mom prethodnom postu možemo vrlo dobro vidjeti koliki je postotak ljudi još u kešu. Kad ću za prijašnji post dobiti ocjenu veću od 90 treba prodavati. Trenutni postotak 34% je vrlo dobar pokazatelj kuda idemo 🙂

Bitno danas je da su se konačno institucijalci uključili u trogovinu, da se akumuliralo što se vidjelo iz volumena i minimalnog broja blokada (koliko se sjećam samo LKRI je ostalau blokadi). DObar primjer je VIRO, promet od 2m kn i 9.99% plusa.

moj cilj je da pocrvenim ko kineska zastava, onda znamda cu bit jedno 8 puta u plusu s ovih cijena [thumbsup]

New Report

Close