Isprike male nije mi povuklo grafove u prthodnom postu.
kolega nikson, dugo nije bilo nešto ovako jasno i decidirano objašnjeno na ovom topicu. puno vam hvala na trudu kojeg ste uložili u ovih nekoliko grafova i argumentirali. naravno da je IVO korekcija anomalija. Naravno, Brankičina tehnička ju je predvidjela. ali nije predvidjela da će, zamisli, veliki igrači na SP-u poput Goldman Sachsa kupovati dionice. To je tzv. selektivno predviđanje, a to TA ne trpi i odmah kažnjava.
sad će se nakon 5 dana rasta javit ovi nepogešivi i reći da idemo dole jedan dan sljedeći tjedan…. ovo sam napisao jer im prvi želim čestitati na pogotku i ono fakat ova TA je čudo i ono super to kužite.samo napred [thumbsup]
evo ovo je moj post od 14 ja mislim i predvidio sam obrnuti top takozvani pot [lol] preko nenormalno dobre illy kave u nenormalno dobroj illy šolji… ali također postoji mogućnost da top ostane top tako da bumo gore..u prevodu za laike – nešto od ova dva scenarija bude – ili idemo gore ili dole… sutra se javim oko 10 i 15 da se nahvalim jer nemrem fulat [thumbsup]
kolega nikson, dugo nije bilo nešto ovako jasno i decidirano objašnjeno na ovom topicu. puno vam hvala na trudu kojeg ste uložili u ovih nekoliko grafova i argumentirali. naravno da je IVO korekcija anomalija. Naravno, Brankičina tehnička ju je predvidjela. ali nije predvidjela da će, zamisli, veliki igrači na SP-u poput Goldman Sachsa kupovati dionice. To je tzv. selektivno predviđanje, a to TA ne trpi i odmah kažnjava.
[/quote]
Hvala guverneru na komplimentima.Na ovom topicu glavna greška se javlja da se zaboravlja prvo i osnovno pravilo TA a to je analiza TRENDA.Jednom kad si utvrdio kuda dugoročno ide cijena tada na red nastupaju otpori,suporti,geometrijski likovi,obrasci,oscilatori,volumeni,vrijeme i svijeće
Svi ovi pomoćni alati služe samo za poboljšanje performansi portfeljea odnosno otprilike kad kratiti poziciju a kad dodatno pojačati poziciju.
pozdrav
Zanima me sljedeće pa ukoliko je netko upoznat molio bih da mi odgovori.
Koliko je cijena izrade aplikacije za prikazivanje podataka s odgodom 15 min s burzi (koji se automatski refreshaju (recimo 5 regonalnih burzi) na vlastitoj stranici. Naime imam ugovor s quotestation firmom (data vendor) koji mi salju podatke putem xml.feed-a.
pozdrav
Zanima me sljedeće pa ukoliko je netko upoznat molio bih da mi odgovori.
Koliko je cijena izrade aplikacije za prikazivanje podataka s odgodom 15 min s burzi (koji se automatski refreshaju (recimo 5 regonalnih burzi) na vlastitoj stranici. Naime imam ugovor s quotestation firmom (data vendor) koji mi salju podatke putem xml.feed-a.
Ako je to samo prikaz podataka, to je vrlo jednostavno za napraviti i u rangu je par manday-a
Disu ovi silni tehničari da nisu otkaz dali ili se nemogu dogovorit
@ crni picek
vijećaju. ne mogu se dogovoriti koje je tvoje pitanje…
a inače, stanje je u čekanju. da se vidi da li 1880 drži vodu, tj. 982 svoju. itd…
Granica za Crobex je 1865 i taj iznos neće biti probijen, Crobi i dalje pleše unutar rastućeg trokuta, sutra svako crveno će promijeniti vjerovatno boju u zeleno ili to napraviti u srijedu.
U idućih 4-5 dan imat ćemo TREND i treba ga pratiti.
Volumeni trgovanja jako smanjeni, po meni je vjerovatnost proboja na gore izglednija.
Ostaje biti strpljiv i čekati TREND!
S obzirom da je u petak bio Inverted hammer danas je bio očekivan pad i dogodio se.
Koliko će trajati? Po meni još samo sutra!