hoštapleri upravo okreću u plus, samo bojim se da nam to danas neće biti od pomoći
@korkyra
ovo je ok,ako je i uslo nesto brzopoteznih zadnjih dana,sad su lijepo izasli…
a hladjenje u US, po meni ocekivano….
Pisao sam o ovom crashu svakog dana i dobivao za to super ocene – bolje onima, koji pišu o rastućim trokutima…
Pisao sam o ovom crashu svakog dana i dobivao za to super ocene – bolje onima, koji pišu o rastućim trokutima…
Pa ti sam sebe ismijavaš kada kažeš da si pisao danima o ovome pa normalno je da jednom moraš i pogoditi, znaš onu kostolanyjevu Medvjedi uvjek na kraju budu u pravu samo što ovi drugi za to vrjeme zarade 300% a medvjedima uvjek ostaje samo zadovoljština da su ipak nekada nešto pogodili [lol]
Pa Ben – usput -kupio jučer oko 21.30 "put" (na pad) certifikat na index sp 500 i zaradio nekih 15 % do danas, kada sam prodao. Nije baš 300% ali za mene je i to dosta. Pozdrav. [cool]
Možda sam prebrzo prodao? Što ti misliš?
Pa Ben – usput -kupio jučer oko 21.30 "put" (na pad) certifikat na index sp 500 i zaradio nekih 15 % do danas, kada sam prodao. Nije baš 300% ali za mene je i to dosta. Pozdrav. [cool]
Možda sam prebrzo prodao? Što ti misliš?
Ima deset dana kako najavljuješ pad a svaki dan se raslo pa budući si se sve te dane kladio na pad i kupovao certifikate tada si vjerovatno u minusi i preko 300%.
Danas si zaradio 15% znači u minusu si samo 285% i mislim da si brebrzo prodao jer je to prevelik minus. [lol]
Vl… ovaj..Brankica je rekla da će biti troznamenkasti crobex nakon odbijanca do 1800 i da nitko na forumu neće ništa pisati… Svi i dalje pišu… čak nam se i kolega febo vratio.
Da li je kolega Brankica pogodio ili nije pogodio?
Da li je itko ovdje ikada nešto pogodio, ako je da li više pogodaka ima baba gatara ili TA kakva se ovdje propagira.
Kolega governur ako ste išli proučavati molio bih odgovor, ja sam se davno sa time bavio i uvidio da je to navlačenje za naivne. Svatko crta kako mu odgovara, ovisno da li je u cashu ili u dionicama ili je mješovit. TO su najčešće situacije, tada je sve moguće, ide gore ili ide dolje. I naravno pun pogodak.
Možda se nešto promijenilo u međuvremenu??
[/quote]
plavi, ako imaš takav postotak pogodaka (takvo iskustvo), to samo znači da nemaš pojma o TA, tj. ta činjenica ne govori o TA nego o "stručnjacima" koji je i kako koriste… Sorry [sad]. Nhf
Ima samo jedna razlika između dionica i tiketa.Dionica je tiket koji vrijedi cijeli život dok tiket vrijedi dok utakmica traje.
Viro, RSI u zasićenju, MACD presijekao, rast cijene od 280kn do 380kn, izgleda kao impuls 34% kakav radi 1.val gore. Predviđam pad do 330kn gdje je prva snažnija linija obrane!
No kako će stvarno biti odlučiti će ponuda i potražnja. Tek slijedi pritisak na prodaji.
Po meni VIRO je solidno odradio što je imao i ja sam zadovoljan.
Lako je bilo pametovat kad smo pratili amere,dax. Svako je mogo dati analizu u 10 na večer i reć kamo ide crobex. Sad se stvari mjenjaju.
Evo opet mi je došlo da mlatim praznu slamu.
Dax-u i CAC-u su se pojavili novi viši vrhovi dovoljno za obratiti pažnju.Hm da tehnikalije nisu ni slučajno 15-ak dana prije objave (probojem daxa preko 5000 bodova i probijanjem caca preko 3350) nagovijestile kraj recesije u svojim državama.
Što se tiče crobexa ovdje priča puno zamršenija i po stoti put govorim u nas tehnikalije nisu ni blizu pouzdane (dosta je teško utvrditi suporte jer nam je tržište poprilično živčano ali ipak..)
Crobex je doživio DR IVU i tada je platio lijepu buletu pa ipak se solidno oporavio od te egzibicije.Mizerni volumen trgovanja potvrđuje neizvjesnost trgovaca koji naprosto ne žele još i politički rizik nositi u cijeni dionica,pa se stoga klone kupnje.
Crobex je odradio novi viši vrh,padom nakon epizode DR Ivo i povratkom cijena iznad 1800 bodova ponovno su se počeli uspostavljati novi viši vrhići i nova niža dna.Trenutno je crobex u kanalu 1800-2000 bodova eliminacijom političkog (psihološkog) rizika otvora se prostor rastu crobija preko 2000 bodova cca 2400-2500 bodova.