Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Brankice u Vašim godinama vid ponekad zna zavarati……a i ruke se tresu. [smiley]

A i glas zna zadrhtati, zato je pisanje na forumu idealna stvar.
[smiley]
[/quote]

Ne razumijem jel ovo meni išlo?

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

[smiley]
[/quote]

[/quote]

Ma išlo je koelgu Brankicu febo, njega je išlo, samo sam se nadovezao na Tebe.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

[smiley]
[/quote]

[/quote]

Ma išlo je koelgu Brankicu febo, njega je išlo, samo sam se nadovezao na Tebe.
[/quote]

sorry, misunderstanding [smiley]

Imate prav, kaj je je,ali dok vam cijena radi lower high i higher low dotle vam se to zove simetrični trokut,gospon Febo.
A moram vam reći da sam već naručena u Polikliniku Svjetlost 24.08. na kontrolu da vidiju kak moj astigmatizam napreduje.
Ruke mi se treseju i furt me znoj obliva ali to vele da je normalno u mojim godinama.

Ajde i kad smo kod toga, evo još jedan svježi primjer.

Opet se stvorio uzlazni trokut, trend je valjda jasan…jel se treba još šta reći?

Još recimo sutrašnje otvaranje na oko 1007 bodova je scenarij koji bi mi sjeo kao kec na desetku…a onda spektakl…

P.S. ovo me podsjeća na vojnički marš: 1, 2, 1, 2, 1, 2…
[smiley]

sad će se nakon 5 dana rasta javit ovi nepogešivi i reći da idemo dole jedan dan sljedeći tjedan…. ovo sam napisao jer im prvi želim čestitati na pogotku i ono fakat ova TA je čudo i ono super to kužite.samo napred [thumbsup]

sad će se nakon 5 dana rasta javit ovi nepogešivi i reći da idemo dole jedan dan sljedeći tjedan…. ovo sam napisao jer im prvi želim čestitati na pogotku i ono fakat ova TA je čudo i ono super to kužite.samo napred [thumbsup]

kolega,o kojih pet dana rasta pricamo kod nas ili u svijetu,ako je kod nas onda bih vas priupitao koliko smo rasli u ponedjeljak i prekjuce,ili biste vi jednostavno htjeli hladjenje svakako…??

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju..odraz su mojeg misljenja......

Ajde i kad smo kod toga, evo još jedan svježi primjer.

Opet se stvorio uzlazni trokut, trend je valjda jasan…jel se treba još šta reći?

Još recimo sutrašnje otvaranje na oko 1007 bodova je scenarij koji bi mi sjeo kao kec na desetku…a onda spektakl…

P.S. ovo me podsjeća na vojnički marš: 1, 2, 1, 2, 1, 2…
[smiley]

Hanger -ovaj tvoj trokut svakako nije jedina opcija na osnovu koje se može zaključiti , da će index porast. Naravno postoji mogućnost, da sp danas ide na 1020, ali nije to jedina opcija.

Imate prav, kaj je je,ali dok vam cijena radi lower high i higher low dotle vam se to zove simetrični trokut,gospon Febo.
A moram vam reći da sam već naručena u Polikliniku Svjetlost 24.08. na kontrolu da vidiju kak moj astigmatizam napreduje.
Ruke mi se treseju i furt me znoj obliva ali to vele da je normalno u mojim godinama.

[/quote]

Hvala Brankice, ipak Vas smatram ekspertom za tehničku analizu dok ja to nisam.

lijepi pozdrav

kolega,o kojih pet dana rasta pricamo kod nas ili u svijetu,ako je kod nas onda bih vas priupitao koliko smo rasli u ponedjeljak i prekjuce,ili biste vi jednostavno htjeli hladjenje svakako…??
[/quote]
vani. e moram reć još jednom TA je čudo ovo ono

Ljudi danas od burzre nema ništa. Narod se sprema za sutrašnji praznik "Velika Gospa". Da jesmo u banani ops. trokutu jesmo. da je došao kraj i da bi trebali van, BI, a to če se dogoditi vjerujem već u ponedjeljak (ako se puno ne istrošimo za vikend). Mislim da naši kasnije pale, sviječice loše i kablovi cure na se strane. Europa i USA javljaju da se oporavak pokrenuo …… koji dan i mi čemo UP samo trebamo dobrog mehaničara. ( već ga traže centarlisti iz vlade )
Svima ugodan i lijep vikend želim !!

I very much love INGRA !!

zato američki protestanti ne slave Veliku Gospu

New Report

Close