Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Na osnovu potpore i odbijanja od uzlazne linije, moguće kretanje Crobex-a sutra:

Dajte kolega,pa i sljepac vidi da sutra idemo gore.
[/quote]

Kad svi misle da ćemo gore, obično se dogodi obrnuto. Dokazano n puta. Trebali smo se već prije desetak i više dana odlijepiti, a ono čorak.

[/quote]
kolega,bilo bi to jako bitno ali da su danas tijekom trgovinskog dana svi mislili da idemo gore sutra. no u tom slucaju bi vec danas isli gore mozda sutra i nebi,nadam se da kuzite poantu…istina misli se vec desetak dana da bi se trebali odlijepiti,a nismo..no nismo niti pali..probajte povuci paralelu izmedju trgovine ovih dana kod nas i u US prije ovog uzleta kod njih..nije toliko niti bitno gdje cemo sutra, bitna su sljedeca 2-3mj…mislim da me kuzite i nema potrebe da sad tipkam roman….lijep pozz
[/quote]

Najbitnija je likvidnost na zse.
Burza je umrtvljena, skočimo preko 1900 bodova par dana i onda opet na 1880 i sl.
Sada veliki investitori samo čuvaju crobeks na cca 1 book i čekaju poteze Vlade:
– prijedlog državnog proračuna za 2010
– mogućnost dodatnog zaduživanja Države , Rohatinski je već najavio mogućnost oslobađanja cca 6 milijardi kuna što je za pretpostaviti namijenjeno financiranju Države jer bi u protivnom isto djelovalo na tečaj kune
– izvještaj o kreditnom rejtingu RH
– odluka ustavnog suda o kriznom porezu
– i sl.
– a puno toga je jučer objašnjeno u Dnevniku HRT u 19.30 h

Kad veliki investitori budu imali pristup ovim podacima povećat će se i likvidnost a smijer burze će anticipirati buduća kretanja u RH gospodarstvu.
[/quote]

a kakve to veze ima sa lizanjem sladoleda?

I'LL BE BACK

Zli Prorok je rekao da će Tisak biti 75 kuna u 09/2009. Znači još 17 dana ima.

I'LL BE BACK

Zli Prorok je rekao da će Tisak biti 75 kuna u 09/2009. Znači još 17 dana ima.

koje si ti Zlo Pamtilo. [lol]

Vl… ovaj..Brankica je rekla da će biti troznamenkasti crobex nakon odbijanca do 1800 i da nitko na forumu neće ništa pisati… Svi i dalje pišu… čak nam se i kolega febo vratio.

I'LL BE BACK

fulao je godinu a možda i desetljeće

http://www.kucilooro.webs.com/

Vl… ovaj..Brankica je rekla da će biti troznamenkasti crobex nakon odbijanca do 1800 i da nitko na forumu neće ništa pisati… Svi i dalje pišu… čak nam se i kolega febo vratio.

Bilo bi zgodno kada bi se svi tzv iskrcali, jer ako dođe taj famozni troznamenkasti… ja kupujem novi OA ali od broja četvrtog koji prednjači ispred i kojega uskoro vidim u obliku (2).
LP

I very much love INGRA !!

teta brankica jer je ovo vani stvarno ili još jedna namještaljka?

teta brankica jer je ovo vani stvarno ili još jedna namještaljka?

vidiš da je vl… odsutan s bloga pa što onda pitaš brankicu

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

Šta reĆi. Crobex 60min izgleda predivno. OČekivani gapIĆ i hop cup preko SMA21 i SMA50. O lijepa o divna o krasna trojka.
[thumbsup]

Po drugi puta, moderator Vijeko me ne voli pa mi je teta Julu obrisao, no evo graf ponovno a Vi gospon Vijeko kako vam volja, obrišite i ovaj. No mislim da malo šale u ove crne i tmurne dane nikome škodilo nebi.
LP svima posebice modertoru koji na more otišao nije !!

Bullish Percent Index za sp 500- formiran trokut. Znamo iz teorije, da kada je index preko 80, postoji velika šansa promjene trenda.

Vidim da se nitko ne javlja. očekuje se pozitivan BDI i onda bi ATPL mogla podignuti crobex, moje mišljenje, ali i razmišljanje. No tako će i da bude. Ako vas zanimaju targeti, pitajte me i ja ću vam nakon uplate na moj ŽR reči za pojedine dionice koje vas interesiraju. Pogodak cca 100% ako pogodim, ako ne onda je cca 100% da pogodio nisam. Nema veze ako i ne pogodim ali barem sam iskren a i lova recimo za target 50 kn, nije Vam to ništa s obzirom koliko ste do sada izgubili !!
Šradčno Naša poznata firma za zaradu novca "Drpić" [thumbsup]

New Report

Close