Na osnovu potpore i odbijanja od uzlazne linije, moguće kretanje Crobex-a sutra:
Dajte kolega,pa i sljepac vidi da sutra idemo gore.
[/quote]
Kad svi misle da ćemo gore, obično se dogodi obrnuto. Dokazano n puta. Trebali smo se već prije desetak i više dana odlijepiti, a ono čorak.
[/quote]
kolega,bilo bi to jako bitno ali da su danas tijekom trgovinskog dana svi mislili da idemo gore sutra. no u tom slucaju bi vec danas isli gore mozda sutra i nebi,nadam se da kuzite poantu…istina misli se vec desetak dana da bi se trebali odlijepiti,a nismo..no nismo niti pali..probajte povuci paralelu izmedju trgovine ovih dana kod nas i u US prije ovog uzleta kod njih..nije toliko niti bitno gdje cemo sutra, bitna su sljedeca 2-3mj…mislim da me kuzite i nema potrebe da sad tipkam roman….lijep pozz
[/quote]
Najbitnija je likvidnost na zse.
Burza je umrtvljena, skočimo preko 1900 bodova par dana i onda opet na 1880 i sl.
Sada veliki investitori samo čuvaju crobeks na cca 1 book i čekaju poteze Vlade:
– prijedlog državnog proračuna za 2010
– mogućnost dodatnog zaduživanja Države , Rohatinski je već najavio mogućnost oslobađanja cca 6 milijardi kuna što je za pretpostaviti namijenjeno financiranju Države jer bi u protivnom isto djelovalo na tečaj kune
– izvještaj o kreditnom rejtingu RH
– odluka ustavnog suda o kriznom porezu
– i sl.
– a puno toga je jučer objašnjeno u Dnevniku HRT u 19.30 h
Kad veliki investitori budu imali pristup ovim podacima povećat će se i likvidnost a smijer burze će anticipirati buduća kretanja u RH gospodarstvu.
[/quote]
a kakve to veze ima sa lizanjem sladoleda?
Zli Prorok je rekao da će Tisak biti 75 kuna u 09/2009. Znači još 17 dana ima.
koje si ti Zlo Pamtilo. [lol]
Vl… ovaj..Brankica je rekla da će biti troznamenkasti crobex nakon odbijanca do 1800 i da nitko na forumu neće ništa pisati… Svi i dalje pišu… čak nam se i kolega febo vratio.
Vl… ovaj..Brankica je rekla da će biti troznamenkasti crobex nakon odbijanca do 1800 i da nitko na forumu neće ništa pisati… Svi i dalje pišu… čak nam se i kolega febo vratio.
Bilo bi zgodno kada bi se svi tzv iskrcali, jer ako dođe taj famozni troznamenkasti… ja kupujem novi OA ali od broja četvrtog koji prednjači ispred i kojega uskoro vidim u obliku (2).
LP
teta brankica jer je ovo vani stvarno ili još jedna namještaljka?
vidiš da je vl… odsutan s bloga pa što onda pitaš brankicu
Šta reĆi. Crobex 60min izgleda predivno. OČekivani gapIĆ i hop cup preko SMA21 i SMA50. O lijepa o divna o krasna trojka.
[thumbsup]
Po drugi puta, moderator Vijeko me ne voli pa mi je teta Julu obrisao, no evo graf ponovno a Vi gospon Vijeko kako vam volja, obrišite i ovaj. No mislim da malo šale u ove crne i tmurne dane nikome škodilo nebi.
LP svima posebice modertoru koji na more otišao nije !!
Bullish Percent Index za sp 500- formiran trokut. Znamo iz teorije, da kada je index preko 80, postoji velika šansa promjene trenda.
Vidim da se nitko ne javlja. očekuje se pozitivan BDI i onda bi ATPL mogla podignuti crobex, moje mišljenje, ali i razmišljanje. No tako će i da bude. Ako vas zanimaju targeti, pitajte me i ja ću vam nakon uplate na moj ŽR reči za pojedine dionice koje vas interesiraju. Pogodak cca 100% ako pogodim, ako ne onda je cca 100% da pogodio nisam. Nema veze ako i ne pogodim ali barem sam iskren a i lova recimo za target 50 kn, nije Vam to ništa s obzirom koliko ste do sada izgubili !!
Šradčno Naša poznata firma za zaradu novca "Drpić" [thumbsup]