Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

… samo, da nije ravno.

Pametnima jasno sa slijedi B korekcija…pa da je pravocrtno dolje bilo bi najbolje, najbrže i najbezbolnije. Ali neka mi netko objasni kako je na Crobexu A gotov, i na koji rast ćemo mi napravit korekciju. Stisli smo se na dnevnom grafu između SMA21 i SMA50 i vjerojatno ćemo još pasti najviše cca 1850-1860 a možda i ćarobne brojke 1880 i to je to. Ameri idu u korekciju, pa i vrijeme im je. A što je kao Crobex slijepo ih slijedeći napravio ove dane njihovog optimizma i rasta indeksa.

[/quote]

Ma kakva sada B korekcija??

07.08.2009. si govorila da kreće val iii, gdje se ovdje sada uklapa val B?!

Evo kako sam i postala prije dva dana IGH je odradio c val abc korekcije…sad krece val iii.
Dizelas, evo sad vicem zajedno sa tobom, idemo gore !!!!!!

ATPL, takoder korekcija gotova, krece val iii.

Rastući val 3 i padajući val B ne stanu uopće u istu rečenicu

Nekima stvarno treba objašnjavati kao maloj djeci. Jesam li se povezala na post kolege kneght19…jesam…i o na šta se odnosi njegov post…na spx…
Pa kad kažem da slijedi B korekcija mislim na spx…i isto iza toga spominjem da uslijed tog njihovog pada Crobex nebi smio previse dole i neka mi kolega kneght ili netko drugi objasni kako je gotov val A na Crobexu.
Zaključak: I dalje stojim iza toga da je najvjerojatnije krenuo val iii….val iii isto ima svojih 5 valova, pa tako i korekciju drugog valica koja je u tijeku…smatram da sa tom korekcijom necemo ispod 1850…ako se to i dogodi znaći da nije započela iii nego da se odrađuje flat ii do 1800 pa onda gore. Rezultat je u konačnici isti nakon korekcije idemo gore.
ATPL sa tim drugim valicem nebi smjela ispod 1055 gdje je po sadašnjem countu zapoćeo iii val…ako je i flat kod ATPL u što sumnjam jer bi onda bila struktura 335 a meni tako ne izgleda pasti će niže ali nakon toga ide definitivno gore.

P.S. Pa šta je toliko teško kupati se, odmarati, ne nervirati i biti strpljiv [lol]

Val 2 da, val B ne. To je istina, tu se slažem. Uostalom upitno je da li i na S&P-u ide val B ili val 2.

Val 2 da, val B ne. To je istina, tu se slažem. Uostalom upitno je da li i na S&P-u ide val B ili val 2.

I tu se slažem korekcija na s&p ide ali možda samo 2 a ne B. Na Crobexu je B jos daleko.

Svaka čast, da bar netko na ovoj temi raspravlja o valovima. 98% forumaša, koji ovdje raspravljaju, zajedno sa povremnim gostima (drukeri sa ATPL, PTKM…) stvarno pojma nemaJU o tehničkoj. Može se crtati objašnjavati ali bez veze.

Inače oko SPX – a. Radimo val B (target oko 950), nakon toga rast do cca. 1040, pa nakon toga val 2.

Ja sam napisao, drugi su crtali – razumjelo je svega 2%.

ja sam razumio ali bih volio da vas je više i da se češće javljate. Evo nešto od mene za danas. Neka otpor/potpora.. Kod closing price sam uhvatio i malu crvenu iako nisam trebao, ali od toliko krugova….

ovaj post nije ni u kojem smislu poziv na kupnju ili prodaju dionica.

@quo, pluton, hanger

Ako mogu birati, volio bih da se češće javljate. I ne mora sve uvijek biti objašnjeno. Koga zanima na raspolaganju su knjige i internet pa neka se uči.
I mislim da se radi o daleko više od 2%, ali se neki prave grbavi, često zbog svog privatnog razloga ili interesa..

trokut zaboravio proboj. hoće li na kraju prema gore??
P.S.
ukrao sliku od tete brankice…

dosadno mi je pa spamam temu…

[wink] [wink]

Samo da se malo ubacim u gore narečene razmirice. Upravo se vratih s ladnog piva i vidim tržište nam volatilno z pop…t. Vlada naša nas je ukopala u ova sr…a a iz kojih čemo se izvuči netko s debljim a netko s tanjim krajem konopca za vješanje.Nego da pređem na temu valića ili valova Impuls završen, korekcija ABC gotova od novoga impulsa 1-ca gotova, 2-ka gotova. Od trojke gotova (i) i uskoro bi trebala biti zgotovljena (ii). Kreče znači val (iii) od 3-ke, ako vas zanima za pojedinu dionicu sada ću ja kao onaj Croman ili već sam zaboravio oni lopovi što su se oglašavali s lijeve strane framea ovdje u poslovnom tražiti 100 kn za informaciju. Dok nisam ništa znao iskoristili su i mene mogu Vam se pohvaliti. Tada recimo za INGR svakodnevno je bilo O -drži a ona rasla ko blesava, pa kad je padala K-kupi. Da nazvao sam ih prije isteka vremena, (imam snimku) zahvalio sam im se na varanju i zamolio da me odlogiraju bez povrata mojih uplačenih sredstava. Vidim ekipa s EWT-a prisutna svakodnevno na poslovnom što nam govori da je krenulo na bolje. Još ako nam se serenader vrati evo nam love u ovome RASTUČEM valu. Živi zdravi, veseli i bogati bili. ATPL.
Oko SP-a ide val 2 jučer sam vam obilježio valove na otuđenom Krpinom grafu, aposlije vala 2 ide ??
LP svima !!

I very much love INGRA !!

trokut zaboravio proboj. hoće li na kraju prema gore??
P.S.
ukrao sliku od tete brankice…

dosadno mi je pa spamam temu…

[wink] [wink]

Prijatelju to ti je kao kada ukradeš ili otuđiš cvijet, ne zahvaljuj se i on raste, zahvališ se on pada i uvene. Ovaj če rasti, nisi se zahvalio !!
LP

Samo da se malo ubacim u gore narečene razmirice. Upravo se vratih s ladnog piva i vidim tržište nam volatilno z pop…t. Vlada naša nas je ukopala u ova sr…a a iz kojih čemo se izvuči netko s debljim a netko s tanjim krajem konopca za vješanje.Nego da pređem na temu valića ili valova Impuls završen, korekcija ABC gotova od novoga impulsa 1-ca gotova, 2-ka gotova. Od trojke gotova (i) i uskoro bi trebala biti zgotovljena (ii). Kreče znači val (iii) od 3-ke, ako vas zanima za pojedinu dionicu sada ću ja kao onaj Croman ili već sam zaboravio oni lopovi što su se oglašavali s lijeve strane framea ovdje u poslovnom tražiti 100 kn za informaciju. Dok nisam ništa znao iskoristili su i mene mogu Vam se pohvaliti. Tada recimo za INGR svakodnevno je bilo O -drži a ona rasla ko blesava, pa kad je padala K-kupi. Da nazvao sam ih prije isteka vremena, (imam snimku) zahvalio sam im se na varanju i zamolio da me odlogiraju bez povrata mojih uplačenih sredstava. Vidim ekipa s EWT-a prisutna svakodnevno na poslovnom što nam govori da je krenulo na bolje. Još ako nam se serenader vrati evo nam love u ovome RASTUČEM valu. Živi zdravi, veseli i bogati bili. ATPL.
Oko SP-a ide val 2 jučer sam vam obilježio valove na otuđenom Krpinom grafu, aposlije vala 2 ide ??
LP svima !!

Mozda val 3 ???? Jeli to u smjeru opet izna 1000 Mrgude ??? [lol]

Je legice moja ali iznad 2-tisuće kunića, i još malo više ako misliš na crobex, atpl, vračam izgubljeno ako dođe tamo gdje treba !!

New Report

Close