Vidim dosla ekipa upozoriti nas koji smo zaradili u ovom rastu i to brutalno u Americi da se sprema korekcija kod Amera kao mi papci to neznamo ali sta dalje postavlja se pitanje.
Evo i odgovora tako da se zna da je bik u Americi poceo i da nakon ove korekcije kod njih sljedi opet rast.Pametnima dosta.
zanimljivo kako nisi pisao prije da izgleda dobro…to su neke pandurske fore, starih milicionera a, ili beogradskih lopova,
Gospon krast.., ups, dlzel, gdje je problem? Što ne valja?
Vama idu oscilatori, možete nam razjasniti.
Zanimljivo, kudite kada se piše da nije dobro.
Kada sam pisao da je dobro, niste imali komentar.
Vaš link
[/quote]
dovrši ovo krast..izjasni se dokraja
Zašto nestaviš mjesecni MACD na spx500?
ili to ostavljas za rezervne nickove
Zašto nestaviš mjesecni MACD na spx500?
Pretpostavljam da ćeš to ti staviti.
Druk je druk, pa makar i na mjesečnom grafu.
Možda na godišnjem, možda taj još bolje izgleda.
Pretpostavljam da ćeš to ti staviti.
Druk je druk, pa makar i na mjesečnom grafu.
Možda na godišnjem, možda taj još bolje izgleda.
[/quote]
dovoljan je mjesecni na 10 god..
izjasni se do kraja ste je ovo krast
Vidim dosla ekipa upozoriti nas koji smo zaradili u ovom rastu i to brutalno u Americi da se sprema korekcija kod Amera kao mi papci to neznamo ali sta dalje postavlja se pitanje.
Evo i odgovora tako da se zna da je bik u Americi poceo i da nakon ove korekcije kod njih sljedi opet rast.Pametnima dosta.
Jako dobar post kolega geronimo
Geronimo,
cijenim tvoje znanje i iskustvo, ali me zanima kako komentiraš ovaj detalj na tvojoj sličici? Ovdje se dogodilo da su MA 50 i 100 pale ispod 200, a ipak nije bio započeo Bear što bi po tebi onda bilo posve sigurno? Sve su to pomoćna sredstva, ali govoriti o totalnoj sigurnosti je problematično. To naravno ne znači da ne treba iskoristiti prilike i zaraditi, iskoristiti svoje znanje i iskustvo…
I mislim da nije lijepo napadati ljude koji jednostavno upozoravaju da ide i malo hlađenja na SP500, što smo također Lulu i ja pisali ovdje prije nekoliko dana, jer takva pravovremena i pouzdana analiza može mnogima koristiti, a forum bi tomu i trebao služiti.
zanimljivo kako nisi pisao prije da izgleda dobro…to su neke pandurske fore, starih milicionera a, ili beogradskih lopova,
Gospon krast.., ups, dlzel, gdje je problem? Što ne valja?
Vama idu oscilatori, možete nam razjasniti.
Zanimljivo, kudite kada se piše da nije dobro.
Kada sam pisao da je dobro, niste imali komentar.
[/quote]
Kolega Krpa, pa nije mogao komentirati taj post iz travnja kad je registriran na forumu tek od 04.05.2009.
Vidi umišljenoga [shocked]
Niti u jednom jedinom postu nitko nije niti spomenuo a kamo li upozoravao vas koji ste "zaradili u ovom rastu i to brutalno u Americi" i još se osiječate uvrijeđeni kao " kako mi papci to neznamo"!
Nemreš bilivet[sealed]
"Dollar Hits the Major Bottom" : Robert Pretcher
[8/11/2009 06:46:00 PM ]
Robert Prechter, president of Elliott Wave International, the man who correctly predicted the 1987 crash and last year’s peak in oil prices now says we’re "going to be up for a year or two in the dollar."
Prechter points to three factors:
The Elliott Wave Pattern: Without getting too technical (for your sake and mine) Elliott Wave Theory looks at markets cycles in terms of wave structures that come in five parts. Five waves up followed by five waves down. Well, according to Prechter’s research the pattern confirms we recently hit the fifth wave down. Next stop: up.
Sentiment has reached an extreme: "The Dollar Sentiment Index for the Dollar Index reports just 3% bulls among traders, an extreme level only five times in the past 20 years, usually near an important low," Prechter wrote on Aug. 5. "The last time we saw readings like this was March-July 2008, just before the dollar soared." In other words, the "short the dollar" trade is overly crowded.
The biggest risk to the economy is deflation not inflation: As he lays out in his book, Conquer the Crash, Prechter thinks the bursting of the latest bubble will lead to a major economic depression.
… samo, da nije ravno.
Pametnima jasno sa slijedi B korekcija…pa da je pravocrtno dolje bilo bi najbolje, najbrže i najbezbolnije. Ali neka mi netko objasni kako je na Crobexu A gotov, i na koji rast ćemo mi napravit korekciju. Stisli smo se na dnevnom grafu između SMA21 i SMA50 i vjerojatno ćemo još pasti najviše cca 1850-1860 a možda i ćarobne brojke 1880 i to je to. Ameri idu u korekciju, pa i vrijeme im je. A što je kao Crobex slijepo ih slijedeći napravio ove dane njihovog optimizma i rasta indeksa.