Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

E pa ne moš trejdat na Pounju. Pogledaj si npr. bid na Korfu. Ovaj tren mogu izaći van sa zaradom od 70% ali ne ću jer bi morao nešto drugo kupovati. Za vrijeme zadnjeg pada stalno su se slagali nalozi na bidu po 6000 kom tko je htio mogao je van samo tako.
Naj veći nalog danas na Atpl je bio 90 kom.

who dares, wins

Crobex 60min. Imamo bull flag.RSI u padu , nadamo se odbijancu od 50, MACD flat ali još uvijek u pozitivi

jedan mali WW

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

BTW, ne mora se ostvariti, buduci je TF mali, a ima i znacajnijih obrazaca ,ali je zanimljivo za pratiti, [huh]

Dobro si rekao – ne mora…

Evo radio sam poduže analize i mogu reći: Dugoročno gledano, bit će ovdje još svašta. Ništa još nije završilo… Dečki, pamet u glavu, bez straha i bez euforije. Crobex je još daleko od stabilizacije i od pravog (dugoročnog) rasta.

Da ne bude prazna priča, evo barem nekoliko sitnica koje ukazuju na potrebu opreza:
crobi tjedni: Macd nije uspio prijeći u pozitivu (za sada). Bori se oko nule. RSI formira trokut (slično i indeks), pa se uskoro može očekivati proboj u jednu stranu. Ohrabrujuće je jedino što se za sada održava iznad MA (Bollinger).
crobi dnevni: Trokuti još izraženiji na RSI-u. Negativne divergencije na macd forest, slow stoch… što upućuje da bi se trokuti lako mogli riješiti u negativnom smjeru…

Ovo ne znači da stvari ipak uvijek ne mogu krenuti i drugačije, nego samo veću vjerojatnost.
Osim toga, radi se o tjednim i dnevnim grafovima, pa to treba imati na umu, a ne očekivati realizaciju u roku par sati, nego u sljedećim tjednima…

Alora, u svakom slučaju, potrebno je barem puno opreza.

Wolfić od jučer..nije uspio..pokusao je, ali stativa [lol]

slično kao ED od prije neki dan..sta se moze [yawn]

Preko bare ne izgleda dobro.
Čak, vrlo loše…

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

Preko bare ne izgleda dobro.
Čak, vrlo loše…

istina, ali ne mora (jos) nista znaciti.
u biti jedino je SAR-parabolic ono sto me brine na grafu, ostalo je promjenjivo i ispravljivo.

treba vidjeti i promet na kraju dana.

mislim da ce sutra biti u plusu,a onda cemo vidjet [wink]

Krpa sorry što sam uzeo tvoj graf ali mi se jednostavno drugi nije dalo tražiti.. i nevidim ništa loše u korekciji koja treba biti i nalazi se na svome mjestu. Čak što više ukazuje na dužu jedinicu od prethodnog impulsa što je po meni pozitivno. Kada bi barem mi kao ovi preko bare bili kako ti veliš loše. Brzo bi vratili svoje izgubljeno !!
LP

I very much love INGRA !!

zanimljivo kako nisi pisao prije da izgleda dobro…to su neke pandurske fore, starih milicionera a, ili beogradskih lopova,

Gospon krast.., ups, dlzel, gdje je problem? Što ne valja?
Vama idu oscilatori, možete nam razjasniti.

Zanimljivo, kudite kada se piše da nije dobro.
Kada sam pisao da je dobro, niste imali komentar.

Vaš link

10.04.09. | 02:45 | Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
krpa

Evo još dvije metode, koje daju isti rezultat:

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

New Report

Close