Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Lijepo je viditi sve te pozitivne divergacije sva ta presjecanja SMA100, SMA200 ali dog god Dinko javno u novinama izjavljuje da ne želi kupovati Hrvatske dionice ja sam na oprezu i najmanje u cashu50% a ovaj drugio dio isključivo treyd.

Deca, skrivena bikovska divergencija na 60 min grafu Crobex

A da pomakneš početak linija na oscilatorima 4-5 dana ulijevo na najnižu vrijednost! Nećeš imati nikakve divergencije.
[/quote]

Ne piši gluposti, tošto si procitao na ewt-forumu ne znaci da išta znaš…di su oni koji su na 1000 napisali da je vrh?? [yawn]
[/quote]

Konkretno reagirao sam na ono što sam pročitao na poslovnom forumu a ne na ewt-forumu. A kad već imaš informacije s tog drugog foruma, onda valjda znaš da ni tamo ne nastojim drukati, pljucati po ljudima ili pisati gluparije, osim kad je zafrkancija na dnevnom redu. Što se tiče te brojke koju spominješ mislim da je vrlo često spominjana na ovom forumu (pa i neke s jednom znamenkom manje). Moj stil nije razbacivanje targetima ni prema gore ni prema dole. Možda je tvoj informator s ewt foruma takvog tipa ali to nije moj problem. Ako mu se ja ne sviđam ili mu se nisam sviđao dok je tamo bio ja tu ne mogu ništa.
A kad smo već kod spomenute divergencije, onako označavanje može dovesti mnoge u zabludu jer na taj način gledano ima cijela gomila raznoraznih divergencija na mnogim grafovima.
I još samo nešto, mislim da bi se na ovom forumu moglo otvoriti i temu pod imenom Pljuvačnica, tako da svi koji imaju poriv u raznim prilikama reagirati ovako kao ti to rade na tom mjestu.

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

pajopatak

ajde brzo pitat druga saleta jel danas smiješ išta kupit za 200 kn i dal smiješ ostat u dionici dulje od sat vremena.

FEDYA = ENTENTINIS= LIZAČ, PARDON BRISAČ PODOVA AZ-A I DINKECOVIH NAOČALA.

Lijepo je viditi sve te pozitivne divergacije sva ta presjecanja SMA100, SMA200 ali dog god Dinko javno u novinama izjavljuje da ne želi kupovati Hrvatske dionice ja sam na oprezu i najmanje u cashu50% a ovaj drugio dio isključivo treyd.

Što se tiče Dinkeca tu ne bi trošil riječi. Svi znamo za slučaj zaba.
Ne kupovati hrvatske dionice na razini crobexa 1800 je u najmanju ruku skandalozno, a na razini 5400 razbacivanje naše imovine. Više bi taj mafiozo zaradio da je urocio novce. Ti i takvi ljudi ne sluze nicemu pa su prema tome uhljebljeni, kao i mnoštvo državnih i javnih službenika i namkeštenika.
A vidi onog Protegu , doslovno spalio novac banke u većinskom državnom vlasništvu i fino ostao bez posla. Pa dajte meni da vodim tu banku. Sposobniji sam. Dug bi bio, ako ništa drugo upola manji, pa mi nek onda daju otkaz.

Vi ne morate kupovati dionice na ovoj razini indeksa. Možda će te ih kupovat od mene na razini cca 2800 .Onda vam kao ni Dinku neće biti skupo, jer evo kupopvao je on na crobex 5000 pa će te zajedno smanjivati prosjek ulaska.

Scio me nihil scire

Evo svima sam vam podijelio stotke baš uinat onom meštru koji nema drugog posla do namiještat kolčeve.

Sigurno kao i ja radi u javnoj službi pa ima vremena piskarat.

pozdrav

Scio me nihil scire

koji bi bio potez normalnog fond managera.naznam dali takvi postoje ali ja bi napravio sljedeće ,uložio bi keš vani jer logično je da će se oni prije oporaviti.to su i napravili i sumnjam da će se do kraja godine značajnije dizat .hoće ali vjerojatno sporije.nakon toga bi prodao i sto napravio na grobexu .

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

@laser
bravo kolega,napokon da se slozimo,mozda zato kolega povremeno i kasnimo za svijetom ali nakon toga vecinom popunimo taj gap…..hm

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju..odraz su mojeg misljenja......

Koja ti je razlika da si u dionicama 50% ili 100% ako trejdaš?
Tako i tako možeš izaći van za minutu. jedino ako nemaš 5 miliona pa ti za to treba recimo 3 dana.

who dares, wins

*verdi
3 dana ti treba za 500k da izađeš van ako ne želiš srokati cijenu 20%, za 5 milja na ovim prometima treba puno više!

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Da, ali na SP500 i DAX je SMA200 u uzlaznoj putanji a kod nas još uvijek pada. Ima li to nekog značaja??

SMA100 je u paru SMA100/200 leading indicator što znaći da kad presječe SMA200 polako će i SMA200 okrenuti prema gore.

Show me the Money!

*verdi
3 dana ti treba za 500k da izađeš van ako ne želiš srokati cijenu 20%, za 5 milja na ovim prometima treba puno više!

Ma ne, ljudi u komadu na Atpl prodaju 200-300kom.
Dobro 8. mj. je stvarno koma ali da se može može se.
Imaš ljudi koji svaki dan završe u keš poziciji tako da mi neko čuvanje rezerve nema smisla.
To govorim ako trejdaš, ako si malo dugoročniji onda je to druga priča.

who dares, wins

*verdi

Ma ne, ljudi u komadu na Atpl prodaju 200-300kom.
Dobro 8. mj. je stvarno koma ali da se može može se.
Imaš ljudi koji svaki dan završe u keš poziciji tako da mi neko čuvanje rezerve nema smisla.
To govorim ako trejdaš, ako si malo dugoročniji onda je to druga priča.
[/quote]
Pa to je jedina dionica na kojoj možeš izaći bez problema a tamo se igraju krupne ribe tako da im mi mali dođemao kao doručak sve ostalo ako želiš izaći sa 200 000 kuna cjena ide 10% dole.

New Report

Close