Deca, skrivena bikovska divergencija na 60 min grafu Crobex
A da pomakneš početak linija na oscilatorima 4-5 dana ulijevo na najnižu vrijednost! Nećeš imati nikakve divergencije.
E sad ameri probili fibo 38,2 mjerenu od listopada 2007 do dna u ozujku o.g.
Prilozena slicica pokazuje gdje je trenutno crobex i sto nas najvjerojatnije ceka.
Ihaaaaaa
analiza Crobex:
1. Pojavljuje se patern "Trhee White Soldiers"
2. Rastuci trokut evidentan.
3. Slow Stoh dnevni se prekrizio kao buy jos prije 2-3 dana
4. Slow Stoh tjedni se prekrizio kao buy krajem proslog tjedna
5. MACD se prekrizio kao buy isto prije 2-3 dana
meni ovo izgleda dobro.
sve osim ove mini kakti negativne divergenicije koja meni osobno ne znaci puno.
– nakon tree white soldier zna se dogoditi koji dan kenjaze – crvene svijece.
– moguce da ce sutra doji sa lowom na 1880, a prekosutra zelena. to bi bio neki morning star kao continuation patern.
bottom line: trebalo bi kupiti.
PS. Ja se napio laganini, i sad idem dalje cugat na Vodicku festu.
bye, bye!
[tongue] [smiley]
evo, izvolite….
analiza od 05.08.2009 se polako, ali sigurno ostvaruje.
imali smo doji koji nije bas skliznuo do 1880, ali danasnji hammer je otisao sam malo ispod 1880, pa se odbio.
patern je nesto slicno morning staru – crvena, doji, pa zelena.
ne mora biti savrseno…
sada su se lagano pocela pojavljivati i pozitivne divergencije…
jos jedan plus!
ide ko danas van?
Iako je optimizam u punom zamahu,TA vidi stvari malo drugačije.Zanimljivo će biti vidjeti tko će pobijediti?
E kad smo sad kod optimizma u punom zamahu i formiranja novih sampona, sta kazes Brankice ti kao strucnjak za sampone ide li to u slucaju probijanja barem do 3000. [lol]
E kad smo sad kod optimizma u punom zamahu i formiranja novih sampona, sta kazes Brankice ti kao strucnjak za sampone ide li to u slucaju probijanja barem do 3000. [lol]
Pozdravljam kolegice. Čujte, nisam baš luda za tim H&S.Previše je nesimetričan što bi bilo prihvatljivo da je neklajn okrenut obrnuto tj. da je lijevo rame više od desnoga.Nacrtala sam na vašem grafu H&S koji ima pravilan kut neklajna i označen je bijelom bojom.
I kao što vidimo taj je dao rezultata.
Po meni ne vjerujem da bi ovaj označen plavom uspio.Ali nikad se ne zna.
teta brankice
Jel to znači da je na redu ovaj žuti da se ostvari??
teta brankice
Jel to znači da je na redu ovaj žuti da se ostvari??
Daj Bože.U tom H&S se nalazi i ovaj rastući trokut koji sam označila bijelom bojom.
Uglavnom na neklajnu smo i jednog i drugog uzorka i izgleda kao pitanje dana kad će Crobex probiti taj neklajn prema gore.U tom trenutku potvrdili bi i ovaj H&S i rastući trokut i 123 metodu promjene trenda.Ja se nadam da će se to dogoditi uskoro.Trebamo i potvrdu u volumenu
A da pomakneš početak linija na oscilatorima 4-5 dana ulijevo na najnižu vrijednost! Nećeš imati nikakve divergencije.
[/quote]
Ne piši gluposti, tošto si procitao na ewt-forumu ne znaci da išta znaš…di su oni koji su na 1000 napisali da je vrh?? [yawn]
Bacaju se visoki targeti, puno je optimizma, to bi moglo značiti da slijedi jedno manje hlađenje da ti isti koji bacaju targete rasprodaju svoje dionice pa onda prema novim vrhovima.
Bacaju se visoki targeti, puno je optimizma, to bi moglo značiti da slijedi jedno manje hlađenje da ti isti koji bacaju targete rasprodaju svoje dionice pa onda prema novim vrhovima.
Nazalost se slazem s tobom! [sad]
Deca, skrivena bikovska divergencija na 60 min grafu Crobex
ne bih se štel mešati, Brankice, ali totalno pogrešno označavanje divergencija. Ne radi se to tako tako. Moraš povezati dva istaknuta vrha ili dna, i to se mora vremenski (ovdje u svijećama) posve podudarati na svim indikatorima koje uzmeš u obzir. Kod tebe je na ovoj slici pogrešno označeno sve. Nhf