znate kaj deca, mene vec pomalo boli glava od divergencija, konjugacija, deprecijacija, adaptacija, sibilarizacija, i svih ostalih cija
ne filozofirajmo i ne komplicirajmo kad je jednostavno, a to jednostavno kazuje IDE SE GORE [thumbsup]
BIK MAMICU
Brankice, ok niš ja nevelim, al onda nek se mimoza i plutonka dogovore, cije je, cije nije
znate kaj deca, mene vec pomalo boli glava od divergencija, konjugacija, deprecijacija, adaptacija, sibilarizacija, i svih ostalih cija
ne filozofirajmo i ne komplicirajmo kad je jednostavno, a to jednostavno kazuje IDE SE GORE [thumbsup]
Svi mi idemo gore kad tad,ali sa dionicama je sve relativno…
pojava negativne divergencije na CROBEXU
To je pozitivna divergencija i čisti buy signal.
cijena je napravila higher high, kao i RSI, nema nikakve divergencije, sve je cisto.
crobex onda 1926, sad 1928, RSI onda 56, sada 58.
Kod Plutonice jest divergencija..skrivena..kojoj osobno, ne pridajem velik znacaj.
plutonica i mimoza, kad se dogovorite javite se.
Na grafu IGH negativne divergencije. Velika vjerojatnost da smo odradili A u 5 valova, slijedi B korekcija pa tek onda C prema gore.
molim te objasni mi zakaj je ovo negativna divergencija?
[/quote]
Sto se tice skrivene negativne divergencije na dnevnom grafu moglo bi se reci da se formira potencijalna skrivena negativna divergencija jer jos nije formiran vrh na RSI oscilatoru, dok je na 6 satnom grafu jasno vidljiva. Kad kazem A ili bolje reci a, mislim na minutni graf IGH, te da slijedi c sa nesto nizim dnom.
Da se nebi prepirali i krivo shvatili naglasit cu da se slazem sa tobom da je nakon dna pocetkom srpnja krenuo dugorocniji pozitivni trend, te da je ovo sad kratkorocna korekcija.
BIK MAMICU
Prijatelju vidim da postajes jako nervozan ka udes u dionice, nedao bog da ti netko kaze da moze jos malo dolje. [thumbsup]
Pluton
[thumbsup]
Samo gledaj i uživaj ak si unutra
To je pozitivna divergencija i čisti buy signal.
cijena je napravila higher high, kao i RSI, nema nikakve divergencije, sve je cisto.
crobex onda 1926, sad 1928, RSI onda 56, sada 58.
Kod Plutonice jest divergencija..skrivena..kojoj osobno, ne pridajem velik znacaj.
[/quote]
U pravu ste.Ali ,ja sam odgovarala na graf koji je implicirao ili da double top u cijeni i higher high na RSI znače negativnu divergenciju ili je implicirao da higher high u cijeni i higher high u RSI znače negativnu divergenciju.Što ni jedno ni drugo nije točno.
jedan pokusaj za SPX..
ne mora biti da sam u pravu, lako moguce da grijesim, kao i bezbroj puta dosad.
izgleda kao klin, a je li, vidjet ce se vec danas ili sutra [smiley]
da da prijatelju suzava se suzava dobar ti je graf 🙂
jedan pokusaj za SPX..
ne mora biti da sam u pravu, lako moguce da grijesim, kao i bezbroj puta dosad.
izgleda kao klin, a je li, vidjet ce se vec danas ili sutra [smiley]
Da, moguće. Iako ovaj graf potvrđuje moje sumnje o potpunoj manipulaciji tržišta u Americi.
Pa pogledajte imate ne trostruku nego četverostruku negativnu divergenciju i ništa se ne događa.
Kad imate trostruku to je već puno jači signal od one obične,ali imati i četverostruku i cijena opet ide gore je čista manipulacija.