Da se nadovežem na kolegu Niksona. HT. Flag uzorak.Volumeni savršeni.Pokušaj proboja 31.07. nije uspio.Čekamo slijedeći pokušaj
kaj brankice, jesi kupila kaj?
Svi oni koji su ječer pratili tehničku bilo im je jasno da je jučer trebalo sve prodati što sam ja i napravio, kad tehničari kažu da je nastupio kupovni signal prodaj i ne boj se, uvjek sve krivo rade dali namjerno ili slučajno ali to se do sada pokazalo kao izvrsan tajming za ulaz i izlaz, ako oni rade kao što pišu gubitci su im vjerovatno veliki ali postoji mogućnost da oni to rade namjerno da navuku naivne i lakovjerne i zatro vjerujte samo sebi i fundamentima a neka tehničari rade kao ih volja pa ćete viditi da će vaš uspjeh biti veći od njihova jer za one koji ne znaju.
FUNDAMENTI UVJEK DOĐU NA SVOJE
Na grafu IGH negativne divergencije. Velika vjerojatnost da smo odradili A u 5 valova, slijedi B korekcija pa tek onda C prema gore.
Na grafu IGH negativne divergencije. Velika vjerojatnost da smo odradili A u 5 valova, slijedi B korekcija pa tek onda C prema gore.
gdje ti pocinje taj A??
Ko kaze da nije neka jedinica?
Svi oni koji su ječer pratili tehničku bilo im je jasno da je jučer trebalo sve prodati što sam ja i napravio, kad tehničari kažu da je nastupio kupovni signal prodaj i ne boj se, uvjek sve krivo rade dali namjerno ili slučajno ali to se do sada pokazalo kao izvrsan tajming za ulaz i izlaz, ako oni rade kao što pišu gubitci su im vjerovatno veliki ali postoji mogućnost da oni to rade namjerno da navuku naivne i lakovjerne i zatro vjerujte samo sebi i fundamentima a neka tehničari rade kao ih volja pa ćete viditi da će vaš uspjeh biti veći od njihova jer za one koji ne znaju.
Alo tysone. jesi li i ti dobio spolnu bolest s ewt-foruma pa da prodas cim dobiješ za burek i jogurt…?
Kolko znam tyson nije bio derpe, pa me cudi?
Oni sad svi cekaju da im se "ubica vrati na mesto zločina", a nisu svjesni da ih je taj isti "ubica" svaki put izuo iz cipela
Alo tysone. jesi li i ti dobio spolnu bolest s ewt-foruma pa da prodas cim dobiješ za burek i jogurt…?
Kolko znam tyson nije bio derpe, pa me cudi?
Oni sad svi cekaju da im se "ubica vrati na mesto zločina", a nisu svjesni da ih je taj isti "ubica" svaki put izuo iz cipela
[/quote]
Kolega to nije moj običaj ali kad vidim da svi ama baš svi vrište da je nastupio kupovni signal a šta mi drugo preostaje, i kada i dotična gospođa(gospodin) čak i on kaže da treba kupovati ja bježim po bidu glavom bez obzira i do sada bez ikakvih posljedica.
Opet se na ovoj temi puno zuji a malo meda daje, opet hrpa bedaka i neznalica lupa i ostane živa..
đaba vam svi grafovi, teletrejderi, fibonačiji i ostale alatke kad neznate odredit smjer, a što je najvažnije neznate zaradit
To se slažem, da kad eweteisti i ostali krenu kupovat ide sranje…prošli put ti jue jedan cijeli forum ušao na 2250
Istit ti eweteisti koji su otjerali JEDINOG čovjeka koji je znao ewt, cromana , su izišli kompletno van na 1300, jer su čekali čuveni "peti val"
Medjutim, kolko je meni poznato eweteisti su u kešu, a seminarko ionak trejda na forexu, tak da nema opasnosti od njohovog prokletstva ulaska u dionice
pojava negativne divergencije na CROBEXU
Kaj je vama?
To je pozitivna divergencija na Crobexu