Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Čini mi se da ti vremenska os nešto ne odgovara današnjem datumu ili ja nešto ne gledam dobro?

… , mogu zaključiti da je glavni razlog promašivanja mene i većine tehničara čista manipulacija tržištem ….

Brankca, ima jedan indeks koji nikad ne promašuje – MMM Indeks!
[/quote]

Je, istina.
Često pratim taj indeks (MMM indeks – kako to gordo zvuči), i moram priznati da je nepogrešiv.
Nepogrešivo promašuje, ali se zato redovito uljepšava, po potrebi.
Obično se ispravke unose za tri do četiri dana unatrag, a kvartalno i za šest mjeseci unatrag.

ki bi da bi

Je, istina.
Često pratim taj indeks (MMM indeks – kako to gordo zvuči), i moram priznati da je nepogrešiv.
Obično se ispravke unose za tri do četiri dana unatrag, a kvartalno i za šest mjeseci unatrag.

[/quote]

E moj KRPA, KRPA, KRPA !!!!

a da malo pročitaš o Indeksu, pa da onda pišeš. Usput, uspoređuješ raniju i kasniju poboljšanu verziju, …

BTW. I gdje te je prevario Indeks? Ja ne vidim da si igdje prevaren.

[i]"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi!"[/i]

Potencijalni count za crobex… sutra bi trebao biti zeleni dan.

iako, sa crobexom se nikad ne zna, puno je lakše analizirati američane.

Pametan, ako to želiš.

Je, istina.

[/quote]

E moj KRPA, KRPA, KRPA !!!!

a da malo pročitaš o Indeksu, pa da onda pišeš. Usput, uspoređuješ raniju i kasniju poboljšanu verziju, …

BTW. I gdje te je prevario Indeks? Ja ne vidim da si igdje prevaren.

[/quote]
Cijenjeni kolega,
možete li dati prognozu za naftu.
Hvala

i za bdi … hvala unaprijed

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

S&P je trenutno ispod stare dobre dvogodišnje linije. Ako nastavi padati, možda padne do razina 940-950 gdje bi se mogle susresti linija trenda i 200 dnevna EMA koju su uspješno probili prema gore tek nakon godinu dana.
Ako ostane još tjedan dana na ovim razinama ili malo naraste onda se možda vrati u stari kanal.

Vjerojatno sam totalno profulao ali čisto da ne zamre tema… [lol]

… , mogu zaključiti da je glavni razlog promašivanja mene i većine tehničara čista manipulacija tržištem ….

[/quote]

jel to onaj index za koji se priča da kasnije prepraviš podatke ovisno na koju stranu gleda?

cijeli jedan forum se smije tom indexu, a uskorobi i ovaj mogao
[/quote]
[shocked]

Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji.

SP 500 ima opet šansu, da odradi H&S a s obzirom, kako je prošao prošli šampon imaju i šansu, da ostanu unutar kanala sa ciljem 1000. Kako Goldman Sachs kupuje sve živo samo da index raste…samo nebo zna…

Onaj graf ti je [thumbsup].
Ameri danas u startu lete u .. + …(na 981).

A kamo mi letimo u startu? Na 1780?

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

A kamo mi letimo u startu? Na 1780?

He, he, dobra poanta. Možemo do sutra pričati i raspravljati o S&P-u, ali to nam ništa puno neće pomoći, jer o Crobexu se već odavno zna da ne može bitno narasti samo može bitno pasti…

Vidi se i po nagibu rasta kada se usporedi sa S&P-em…tiha jeza…strane indekse smo samo marginalno pratili u rastu, a u padu smo glavni….čak je i vidljiva divergencija među ova dva indeksa, dok je S&P rastao, mi smo zadnjih 10 trgovinskih dana išli sideways u pad…

Kako sada stvari stoje, u idućoj korekciji ćemo očito moći kupovati bitno jeftinije…

New Report

Close