Deca, pogled na Crobex iz ptičje perspektive.Imamo raskršće koje smo dobili presijecanjem dugogodišnje linije trenda i linije trenda iz ožujka ove godine.Kao što možete vidjeti sjecište je točno na 50% fibo linija rasta iz ožujka.Ujedno je to i linija vrata H&S.Vrijednost 1770.To je po meni zadnja crta obrane ispod koje Crobex ne smije pasti.Zanimljivo kak se sve poklapa
Samo tako Brankica. Ipak si ti puno korisnija sa svojim analizama na tehničkoj. Ponekada fulaš ali neka se javi onaj tko do sada još nije promašio.
Znači puno više volim čitat tebe za razliku od lupanja guvernora. Do sada je stavio 3746 (5,83 poruke dnevno) i ni jedan obični graf na tehničkoj. Što tražiš ovdje?
Deca, pogled na Crobex iz ptičje perspektive.Imamo raskršće koje smo dobili presijecanjem dugogodišnje linije trenda i linije trenda iz ožujka ove godine.Kao što možete vidjeti sjecište je točno na 50% fibo linija rasta iz ožujka.Ujedno je to i linija vrata H&S.Vrijednost 1770.To je po meni zadnja crta obrane ispod koje Crobex ne smije pasti.Zanimljivo kak se sve poklapa
Ispravka netočnog navoda.To nije ujedno i linija H&S.
Samo tako Brankica. Ipak si ti puno korisnija sa svojim analizama na tehničkoj. Ponekada fulaš ali neka se javi onaj tko do sada još nije promašio.
Znači puno više volim čitat tebe za razliku od lupanja guvernora. Do sada je stavio 3746 (5,83 poruke dnevno) i ni jedan obični graf na tehničkoj. Što tražiš ovdje?
potpisujem
Stavljam još jedanput isti graf sa malom napomenom, kojeg sam ovdje stavio prošle subote (sp je tada bio oko 940 i kusur boda). Ameri i dalje rade savršeni Double Zigzag.
Ne znam da li je netko ovo primjetio na S&P… Mislim da su stigli do ključne točke.
Ako se zadrže par dana na ovim razinama ili još mrvu narastu onda bi to moglo značiti da se rast nastavlja.
Tko zna, možda čak u par mjeseci dođu do 1100, razinu sa koje su se prije strmoglavili..
Divergencija nema,trend jak,međutim obzirom na zaokruženo moralo bi biti barem dan-dva hlađenja.
Lulu, moguće. Još ako se uzme i svijeća, zatim intenzitet momentuma i macd hist… ipak po svemu ovomu moguće i da još rastu (adx linija trenda npr. tek je počela rasti…), iako se šanse smanjuju, naravno. Zato bi što se tiče promjena i npr. "hlađenja" trebalo pogledati 60-min graf, osobito kad su većina dnevnih oscilatora u OB području… (može i tjedni za utvrđivanje dugoročnog stanja)
Da,kod jakog trenda najbolje se ne osvrtati mnogo na većinu indikatora.Na svijećama imamo tweezers tops koji predstavlja nekakav bearish resistance.
Kod crobexa su još aktuelni obadva h&s.Rastom preko 1975 bodova otpao bi h&s top,a potvrdio bi se h&s invert.s targetom 2200.
p.s. grafove više ne postam bez odmoderiranja mene i brankice