Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

IGH.H&S.Ukoliko dođe do proboja neklajna na 3000, mogući target je 1250, ali s obzirom na dno od 1500 vjerovatno duplo dno na 1500.

A što je sa onim drgim h&s kojemu je target bio na 6500?

Ako se sagleda rast USA koja ide uP kao raketa. Ne vjerujem u sve što se govori, o tzv 15xx kn crobexa, ne vjerujem niti u vilenjake jer sam prešao 40-tu, ali vjerujem u svevišnjega i sudeći po njemu i realnosti Suzane, borbi velikoj za oporavak krize… smatram da idemo ?? Graf.
Btv; Brankice dao sam ti 100-ku za trud ali ne vjeruj ni ti u vilenjake. DLKV na cca 175 kn. Okreni se, popi hladnu pivu i pogledaj ostatak svijeta. Nismo mi baš najgora vrsta na ovome planetu, prem da pojedinica ima koji bi trebali umjesto nas patnika vratiti ukradeno i PLUS veliki a duga NEMA ili je znatno, znatno smanjen. Tada do izražaja dolazi TA i sve ostale čarke.
LP svima !!

I very much love INGRA !!

@graditelj

Vjerovatno pričate o inverted h&s iz 5. mjeseca.Target je bio 5500 a završilo je na 4600.Tako to biva

@mrgud

gospon mrgud, nigdje ja ne kažem da će tako biti.Pa vi bar znate šta je TA.Ja vidim obrazac koji je ispravan prema svim pravilima i prema njemu odredim target.Da li će se on ispuniti ja ne znam isto kao što nitko drugi ne zna da li će se njihov target ispuniti.Tek kad i ako se to dogodi možemo reći, evo jesam vam rekla

Konačno dočekali odbijanac 🙂 Izgleda da se odbili od sredine Boolingera, a i inače od 1824 do 1829 se očekivao odbijanac. Za sada i po prometu izgleda tako, ali vidjet ćemo.

Normalno je da je došlo do odbijanca. Odbijanje od sredine Boolingera i od fibo 38,2% zadnjeg rastućeg vala:

Koliko pratim rasprave i koliko sam se naucio kroz njih
ovo bi trebalo biti ispravno

ki bi da bi

ovo ne valja.

ovo ne valja.
[/quote]
zasto?
kaj se neuklapa…moze objasnjenje kolega

ki bi da bi

korisnik od: 24.07.2009.

a pratite od jutros?

To nisu divergencije. Prouči malo bolje što su divergencije, o tome se i previše pričalo.
[wink]

Nisam opasan.

ovo ne valja.
[/quote]
zasto?
kaj se neuklapa…moze objasnjenje kolega
[/quote]

ma kome se vise da ista objasnjavati?

cekam pol tri i idem na more.

To nisu divergencije. Prouči malo bolje što su divergencije, o tome se i previše pričalo.
[wink]
[/quote]
naravno…dali asm ih istaknuo?…
moze pitanje…dali su jucer ovdje postojale divergencije?

ki bi da bi

New Report

Close