Što se tiče Crobexa i kretanja.. ja bih rekao da idemo polako prema gore… (naravno da utjecaja ima puno :)) … ali ide se prema slijedećem otporu na cca 1860 … što i nije tako daleko. Isto se vidi da se bližžimo tom istom otporu i na tjednom grafu.
6-tjedni negativni trennd je probijen (gledano tjedno) .. što je potvrda probijanju negativnog trenda gledano na dnevnom grafu…
Tako da moje mišljenje je pozitivno….
@whitefresh
pullback DA, ali probijanje neckline NE!
prema teoriji dolazi se do pull back do linije vrata, ali ovo zlo je otislo preko linije.
ovo je anomalija.
Da, obično dolazi samo do testiranja linije vrata, ali pullback može ići i do sredine glave odnosno vrha ramena a da obrazac ne bude ugrožen. Dakle, može ići i do 930 na spx, a da se target hesa ne ugrozi.
Ipak, do 930 će jako teško iz nekih drugih razloga. Ali moguće je.
Gospon Tigrus, dosta puta se dese pulbeki i false brejkauti koji znaju otići i više od tri posto iznad ili ispod bez da ugroze obrazac.
Isto tako treba biti svjestan da se 7% H&S obrazaca jednostavno nikad ne ostvare.
Možda je ovo jedan koji spada u tih 7%.
Ali mislim da je ovo čisto reakcija na jučerašnji iznenađujuće buliš komentar analitičarke koja je inače vrlo beriš prema bankama
Ovih 7% se odnosi na potvrđene šampone poput ovog?
Gospon Tigrus, dosta puta se dese pulbeki i false brejkauti koji znaju otići i više od tri posto iznad ili ispod bez da ugroze obrazac.
Isto tako treba biti svjestan da se 7% H&S obrazaca jednostavno nikad ne ostvare.
Možda je ovo jedan koji spada u tih 7%.
Ali mislim da je ovo čisto reakcija na jučerašnji iznenađujuće buliš komentar analitičarke koja je inače vrlo beriš prema bankama
Ovih 7% se odnosi na potvrđene šampone poput ovog?
[/quote]
Da
ni meni nije ovaj H&S baš uvjerljiv..kao prvo ako smo kod necklinea to znači da da još topiramo obrazac..a onda mi ne paše sentiment di je previše bearsa .. nadalje iako mislim da nas veliki pad još čeka, ewt dozvoljava još rasta u ovoj ili primarnoj dvojci ili B valu, a korekcija od 956 do 870 je sasvim zadovoljavajućeg formata …stavio sam graf na forumu str 2451….i falio target za 10 bodova
A ljudi moji nakon pada od 5x mene više ne straše padići od 40% to je postalo sasvim prihvatljivo jer kad krene odbijanac zalipi odma 100% na crobexu a na dionicama da ne pričamo.Dakle da bi kakija gaće morale bi cijene još doli nekih 90% tada bih razmislio što i kako [lol], odnosno točno znam što ću uraditi ako cijene još propadnu.
evo 2 grafa…
jedan je H&S ali obrnuti!!!!..i drugi je dobar
ovo su samo mogući scenariji
evo 2 grafa…
jedan je H&S ali obrnuti!!!!..i drugi je dobar
ovo su samo mogući scenariji
jako neuredno….poradi malo na urednosti… [sad]
Trenutno na spx-u imamo bullish golden cross i engulfing bullish line confirmation.Ma3 presjekao ma7.
kad je zadnji put bilo ovo isto bearish na spx, jel završilo prema pčekivanjima?