Nedavno je kolega Krpa dao prikaz grafa bullish patterna koji je dobio potvrdu padom ispod razine 50%, te naglim preokretom i zatvaranjem iznad razine 50%. Na nekim dionicama kao i na PTKM se pojavio buy signal. Cijena je okrenula smjer dolaskom do svoje median linije dok je stohastik u oversold podrucju, a napravivsi gap iznad oznacene linije dobiven je buy signal.
Nedavno je kolega Krpa dao prikaz grafa bullish patterna koji je dobio potvrdu padom ispod razine 50%, te naglim preokretom i zatvaranjem iznad razine 50%. Na nekim dionicama kao i na PTKM se pojavio buy signal. Cijena je okrenula smjer dolaskom do svoje median linije dok je stohastik u oversold podrucju, a napravivsi gap iznad oznacene linije dobiven je buy signal.
Da me kolege nebi krivo shvatile. U prethodnom postu zelim reci da se pojavio signal da postoji mogucnost daljnjeg rasta i odradivanja korekcije prethodnog pada. Trend je i dalje padajuci i nakon ovog retracementa slijedi pad.
Dupli vrh, sada ćemo se vjerojatno uskladiti sa amerima:
1) 70% vjerojatnosti: pad do 1700 (potpora) / 1650 (62% fibo) ako krenu više odrađivati njihov šampon
2) 30%: sideways klizanje do kraja ljeta ili nekog izvještaja koji će triggerirati daljnji rast
u negativnom trendu smo od 2300..
nema sigurnih kupovnih signala i dalje.
macd dnevni ozbiljno nagazio u neg podrucje..
p.s prodao dio ulpl kupljen prije par dana..da i ja zaradim za burek.. [lol]
ak neko hoce imam jos 47 kom za uvalit, dam i po 600 [tongue]
100 bum ostavil
u negativnom trendu smo od 2300..
nema sigurnih kupovnih signala i dalje.
macd dnevni ozbiljno nagazio u neg podrucje..
p.s prodao dio ulpl kupljen prije par dana..da i ja zaradim za burek.. [lol]
ak neko hoce imam jos 47 kom za uvalit, dam i po 600 [tongue]
100 bum ostavil
daj meni sve ali ne za 600, nego za recimo 512.
sta fali 512?
dobra cijena s obzirom da kako sada stvari stoje…
http://www.teletrader.com/_java/jTrader.asp?SymbolName=tts-13907555
evo medo, besplatan je [wink]
grafovi u ovom trenu nisu optimisticni, pa ih se niti ne moze stavljati u tom kontekstu…
SPX.Cijena tri dana ispod neklajna onog H&S kojeg sam uočila.Što se mene tiče to je potvrđen H&S i to bi bilo to.
Ako pogledamo indikatore, oni su dali sell signale.Imamo čisti sell na PPO,RSI je pao ispod 40 a CMF je pao u negativu.Zaokružila sam vam da vidite da su u 10. mjesecu 2008. indikatori dali isti sell signal.
Prvi target 845
IMaš koju dobru Brankice?
SPX.Cijena tri dana ispod neklajna onog H&S kojeg sam uočila.
pa to sam i ja uočio a veze nemam sa TA. pa to je cijeli svijet uočio i uočava već danima.samo se o tom priča na svim stranim forumima. niš od tog.
al meni tam sve nest smrdi na akumulaciju…hm
pa to sam i ja uočio a veze nemam sa TA. pa to je cijeli svijet uočio i uočava već danima.samo se o tom priča na svim stranim forumima. niš od tog.
[/quote]
Da, to su svi uočili nakon kaj sam ja stavila graf.Do tad nisam nikog čula na forumu da je spomenuo H&S.
Meni se čini da su trenutno u većini oni kaj misle da većina koja čeka taj H&S ne može biti u pravu.
Kaj vi mislite,gospon guverner?