Crobex, prema očekivanju…
ako ti je prema očekivanju, onda si digo grdnu lovu od B do C.
"prema očekivanju" odnosilo se na očekivani odbijanac.
Točka D je mjesto za kupovinu.
Točka D se ne smije shvatiti ovako ofrlje….točka D je točno 50% koji smo mi probili za točno 10% tako da spomenuti pattern po meni ne igra….
LP
Jedna od potencijalnih mogućnosti za CROBEX po mom sudu! Idućih mjeseci plesanje gore dolje.
Ipak imamo kakvu takvu vladu i vrijeme je da se iskorigiramo! Dok se otkrije kako je vlada nesposobna Crobex bi mogao potegnuti do 2000. Pa opet dolje!
Po meni mi kasnimo više tjedana za SP500 i to se pokazuje svaki put. A opet 1 moj prijatelj veli Ameri prate nas!
Danas idealan dan za daytradere, da je barem takav svaki!
ULPL-R-A
Nekako mi ovo sve izgleda kao ROUNDING BOTTOM na ovoj dionici!
Ne isključujem pad do 450kn, dakle 20% još dolje, al nekako ne isključujem u skoroj budućnosti ni rast do nekih 1400kn. E sad, dvojba kao nekad kad sam pisao o DLKV-R-A (pogledajte prethodne postove) da li će pasti sa 300kn na 275kn ili će rasti do 500kn. Bio je rast ipak gore!
Pad dolje 20% ili rast gore 220%. Ja ne pokušavam uhvatiti dno niti me zanima za glavni dio portfelja!
ja sam odlučio uopće više ne pratit inozemne burze…
mi imamo svoju logiku i svoju tehničku i praćenje svega me više koštalo nego donijelo!
dok su oni pali ni 10% mi smo skoro 30%… stvarno se pratimo u mp3! [lol]
da al smo i mi narasli duplo više od nih
Točka D se ne smije shvatiti ovako ofrlje….točka D je točno 50% koji smo mi probili za točno 10% tako da spomenuti pattern po meni ne igra….
LP
[/quote]
Nije bas tako. Do naglog preokreta dolazi nakon sto vrijednost padne ispod zone. Potvrdu patterna dobit cemo ukoliko danas uslijedi proboj iznad 50%.
whitefresh da je to tako jednostavno kako si ti nacrto i lamećeš o osnovama!
onda bi i ti zarađivao na burzi! [wink]
nemojte zezati kolegu Whitefresha…
ajde neka netko kaze sto se upravo dogadja, jer mi je stvarno dosadno i plus toga nitko nista ne pise…
[yawn] [sad]
Ponekad baš jednostavno rješenje ispadne točno.