Ako bi došlo do određenog rasta svjetskih indexa,očekujem da bi i crobex to popratio obzirom na određene pozitivne divergencije i stanje na obv i cmf.Obzirom na sve izgledniji h&s, znači da je odbijanac moguć sve do necklinea,što je često i uobičajeno kod h&s uzorka.
Jedna cjenovno vremenska procjena Crobexa
Približavamo se točci jake potpore i odbijanca Crobex-a. Ovisno o vrem,enu dostizanja 1550 do 1650. Naći ćemo se na donjoj liniji dugoročnog cjenovnog kanala.
Jedna cjenovno vremenska procjena Crobexa
Koliko si imao iz likovnog?
Približavamo se točci jake potpore i odbijanca Crobex-a. Ovisno o vrem,enu dostizanja 1550 do 1650. Naći ćemo se na donjoj liniji dugoročnog cjenovnog kanala.
[lol]
[lol]
[/quote]
A što je tu bilo smješno?
Više ne bum radila analize Crobexa,sad idem rušiti strane indekse.
Gospon whitefresh je napravil lijepu analizu DAX-a pa reko idem i ja malo pogledati.
I evo kaj sam uočila.Osim kaj je gospon whitefresh dobro uočil flag,jedino kaj se ne slaže je nedostatak volumena na štapu zastavice.Ja sam uočila jedan savršeni kompleksni H&S u nastajanju.Volumeni odgovaraju,visok stupanj simetričnosti.Indeks zatvorio ispod EMA 51.RSI i MACD u banani.
U slučaju probijanja neklajna na 4680 target 4200
Brankica – sve dok dax ne završi ispod 4670 moguć je i obrnut H&S pa i trokut – što sve donosi rast. Nekako mi više miriše na ovaj scenarij.
Ako ništa drugo sutra očekujem prvo pad na početku trgovanja, a nakon toga rast daxa na oko 4790, te nakon toga mala korekcija (isto sutra raste sp 500).
[/quote]
Gospon Knecht,ne bih se složila sa vama.Ne vidim nikakvu mogućnost stvaranja obrnutog H&S, osim ako vi to nacrtate pa mi pokažete a drugo trokut koji ste nacrtali je padajući ispred kojeg su vrlo jasni beriš signali.Osim što imate mali H&S top, imate pad indeksa ispod uptrend linije i pad ispod EMA51.
Pad je po meni izvjestan.
[/quote]
DAX 4618 -1,91%
Neklajn probijen.H&S realiziran
Izgleda da atlantska ide prema targetu od oko 700 koji sam odredio još prije kojih dva tjedna.
A da li će se na njemu zadržati zavisi dalje od Jadranke i njenih rezova u proračunu. Kad vidim koje svinje sjede na vlasti a i u opoziciji mislim da nam se crno piše.
Bog nam pomogao… [bye]
počeli ste pretjerivat… dobar znak za up!
došlo je i više nego do svih targeta o kojima su mnogi sanjali!
Izgleda da atlantska ide prema targetu od oko 700 koji sam odredio još prije kojih dva tjedna.
A da li će se na njemu zadržati zavisi dalje od Jadranke i njenih rezova u proračunu. Kad vidim koje svinje sjede na vlasti a i u opoziciji mislim da nam se crno piše.
Bog nam pomogao… [bye]
[lol] [lol] [lol] [thumbsup] ni mene nije poklopilo na atpl….nabaci koji graf
INGR -zavrsila rasprodaja ,ceka se ostale…