Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

jupjup…

upraf ono kaj nismo znali da znači da je to početak beara kad ga okine obrnuto! [lol]

jupjup…

upraf ono kaj nismo znali da znači da je to početak beara kad ga okine obrnuto! [lol]

zlatni križ je bio i na INI na 2400
sjecam se da je i tada sma 50 sjekao sma 200
…mjesec dana nakon toga došla je potvrda o javnoj ponudi..cjena je porasla 30% mislim da je top bio 3200

daj Bog da se ponovi na crobexu

ali tada su mnoge stvari ukazivale na rast, adx je ulazio u zelenu zonu, ak se ne varam bio je i neki hedendšolders obrnuti u igri

FEDYA = ENTENTINIS= LIZAČ, PARDON BRISAČ PODOVA AZ-A I DINKECOVIH NAOČALA.

prićali smo o crobexu, ne izvanrednim događajima na pojedinim dionicama!

ovako je to nekako izgledalo onda i danas na crobexu!

jupjup…

zlatni križ je bio i na INI na 2400
sjecam se da je i tada sma 50 sjekao sma 200
…mjesec dana nakon toga došla je potvrda o javnoj ponudi..cjena je porasla 30% mislim da je top bio 3200

daj Bog da se ponovi na crobexu

ali tada su mnoge stvari ukazivale na rast, adx je ulazio u zelenu zonu, ak se ne varam bio je i neki hedendšolders obrnuti u igri
[/quote]

Sa križem i bez njega, nema sreće neko vrijeme!

LEAVE THE WORLD BEHINED

Misliš da će entko CROBEX preuzeti?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

prićali smo o crobexu, ne izvanrednim događajima na pojedinim dionicama!

ovako je to nekako izgledalo onda i danas na crobexu!

Slžem se wunder s tobom, zlatni križ je jedan od najsigurnijih, ako ne i najsigurniji signal za potvrdu bilo rastuceg bilo padajuceg trenda…ako ga uspijemo realizirati, nije pametno biti u kešu, iako i nakon njegove realizacije može biti kratkorocnog pada

FEDYA = ENTENTINIS= LIZAČ, PARDON BRISAČ PODOVA AZ-A I DINKECOVIH NAOČALA.

a ovako to izgleda i izgledalo je na s&p-u!

ne znam, nisam prorok, ovo je samo graf i na vrhu bome nije lagao!

a ovako to izgleda i izgledalo je na s&p-u!

ne znam, nisam prorok, ovo je samo graf i na vrhu bome nije lagao!

Nači idemo up [smiley] [thumbsup]

Bravo ive, hvala ti.

Golden cross je na spx-u bio 26.6.i zajedno s MA3 koji je prekrižio MA7 je predstavljao bullish.A ovo sad na crobexu je small doji line kao i doji star reversal.

Na spx-u trenutno bearish dead cross,na satnom grafu kao i na dnevnom pozitivne divergencije zasad nema.Na crobiju klasična bearish black line,pozitivna divergencija na nekim indikatorima.

I na dax-u slična situacija,divergencije niti u tragovima barem na manjem time frejmu.Izgledan target u slučaju realizacije plavog klina 4660.

Ovdje upišite svoj komentar…

New Report

Close