jupjup…
upraf ono kaj nismo znali da znači da je to početak beara kad ga okine obrnuto! [lol]
zlatni križ je bio i na INI na 2400
sjecam se da je i tada sma 50 sjekao sma 200
…mjesec dana nakon toga došla je potvrda o javnoj ponudi..cjena je porasla 30% mislim da je top bio 3200
daj Bog da se ponovi na crobexu
ali tada su mnoge stvari ukazivale na rast, adx je ulazio u zelenu zonu, ak se ne varam bio je i neki hedendšolders obrnuti u igri
prićali smo o crobexu, ne izvanrednim događajima na pojedinim dionicama!
ovako je to nekako izgledalo onda i danas na crobexu!
jupjup…
upraf ono kaj nismo znali da znači da je to početak beara kad ga okine obrnuto! [lol]
zlatni križ je bio i na INI na 2400
sjecam se da je i tada sma 50 sjekao sma 200
…mjesec dana nakon toga došla je potvrda o javnoj ponudi..cjena je porasla 30% mislim da je top bio 3200
daj Bog da se ponovi na crobexu
ali tada su mnoge stvari ukazivale na rast, adx je ulazio u zelenu zonu, ak se ne varam bio je i neki hedendšolders obrnuti u igri
[/quote]
Sa križem i bez njega, nema sreće neko vrijeme!
Misliš da će entko CROBEX preuzeti?
prićali smo o crobexu, ne izvanrednim događajima na pojedinim dionicama!
ovako je to nekako izgledalo onda i danas na crobexu!
Slžem se wunder s tobom, zlatni križ je jedan od najsigurnijih, ako ne i najsigurniji signal za potvrdu bilo rastuceg bilo padajuceg trenda…ako ga uspijemo realizirati, nije pametno biti u kešu, iako i nakon njegove realizacije može biti kratkorocnog pada
a ovako to izgleda i izgledalo je na s&p-u!
ne znam, nisam prorok, ovo je samo graf i na vrhu bome nije lagao!
a ovako to izgleda i izgledalo je na s&p-u!
ne znam, nisam prorok, ovo je samo graf i na vrhu bome nije lagao!
Nači idemo up [smiley] [thumbsup]
Bravo ive, hvala ti.
Golden cross je na spx-u bio 26.6.i zajedno s MA3 koji je prekrižio MA7 je predstavljao bullish.A ovo sad na crobexu je small doji line kao i doji star reversal.
Na spx-u trenutno bearish dead cross,na satnom grafu kao i na dnevnom pozitivne divergencije zasad nema.Na crobiju klasična bearish black line,pozitivna divergencija na nekim indikatorima.
I na dax-u slična situacija,divergencije niti u tragovima barem na manjem time frejmu.Izgledan target u slučaju realizacije plavog klina 4660.