Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ovo sam mislio kada sam postao graf. pad pad i pad

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Za očekivati je odbijanac na spx i dax-u.

Aha.
A na Crobexu ti je to otprilike isto, ali nakon sutrašnjeg pada od cca -6% do nivoa 1820 gdje je ujedno donja linija bollingera.

Ovdje se valja nakrcavati (za one koji imaju casha).
[/quote]

Teško ostvarivo. Veliki igrači jako dobro znaju kuda će spx (neki dan sam poslao svoje objašnjenje scenarija ali mi je izbrisan post zbog tih istih) već nekoliko dana tako da se od njihova krcanja ne može spustiti ni ispod 1890. [bye]

@veki
vidjet ćemo sutra…

ovaj post nije ni u kojem smislu poziv na kupnju ili prodaju dionica.

da veki bit ce sutra zanimljivo vidjeti da li ti teroija drzi vodu

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

Aha.
A na Crobexu ti je to otprilike isto, ali nakon sutrašnjeg pada od cca -6% do nivoa 1820 gdje je ujedno donja linija bollingera.

[/quote]

Možda si malo nisko rekao, ali definitvno DA, treba se nakrcavati čim crobeks probije 1870 prema dolje inkrementalno, pa sve do maksimalnih 1820, ali nekako mi se čini da neće tako nisko sutra… a i ovisi o futuresima … [tongue]

Pa ako SP ne izdrži na 880 razini (ja osobno mislim da hoće), onda panika [undecid]
Ali sumnjam.

Obey Ferengi Rules of Acquisition

Tjedna tehnicka analiza (poslovni) crobija uglavnom upucuje na dva poznata scenarija. Ukoliko sutra zatvorimo ispod 1880 vjerojatna je aktivacija H&S formacije. Manje je vjeroatna realizacija padajucega klina . Iako nista nije nemoguce.

Prema evilspeculatoru do 25% sanse daje mogucnosti da smo zagazili u tricu.
Daklem, nakon ove korekcije koja bi trebala trajati do kraja ovoga tjedna imali bi jos jedan krug rasta.
Sretno svima.

Scio me nihil scire

Aha.

[/quote]

Možda si malo nisko rekao, ali definitvno DA, treba se nakrcavati čim crobeks probije 1870 prema dolje inkrementalno, pa sve do maksimalnih 1820, ali nekako mi se čini da neće tako nisko sutra… a i ovisi o futuresima … [tongue]

Pa ako SP ne izdrži na 880 razini (ja osobno mislim da hoće), onda panika [undecid]
Ali sumnjam.
[/quote]

ne bi nikako smjeli 2 dana biti ispod ljubicate linije na grafu.
opasnost od pada na 1500 vreba….

ali vjerojatno cemo se odbiti od 1880, a ameri od 880 i to ce biti to.

Aha.

zašto misliš da će pad stati na 1820? mi smo poznati po ekstremima, najprije smo pali najviše, zatim u ovom oporavku rasli najviše, a sad opet slijedi novi val padanja gdje ćemo opet biti najbolji tj. najgori pa mi tih 1820 djeluje preoptimistično. neki daju procjenu da će crobex u ovom valu sve do 1500 bodova [huh]

DPAVLETIC=DKONCAR=DSORC=MAJA4684=SCRAPMAN=....

Aha.

[/quote]

Ali sumnjam.
[/quote]

ne bi nikako smjeli 2 dana biti ispod ljubicate linije na grafu.
opasnost od pada na 1500 vreba….

ali vjerojatno cemo se odbiti od 1880, a ameri od 880 i to ce biti to.
[/quote]
Tigrus lijepo zamisljeno, svi tako misle, sto ti to kaze?
Meni da ipak malo sumnjam u sve to, ali pratiti cemo razvoj situacije.
Da vidis kada se Ameri ne odbiju od 880, pa produ kroz to i padnu na 860 recimo, pa svi opet van iz dionica, pa Ameri opet gore, pa svi opet unutra, promet ce bujati [lol]
Ovaj tjedan je odlucan za kratkorocni trend po meni.

Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji.

Danas amerikanci idu u rast.

Graf u prilogu.

jos jedan graf u prilog tome.

1. RSI probio 50
2. prisutna bikovksa divergencija
3. patten svijeca: dvije crvene, doji , zelena – potvrdena promjena trenda u rastuci (bar kratkorocno)

[/quote]

Joj,joj,joj.Deca,nema me pet dana ali vidim da je sve po starom.
Jedino kaj je gospon Tigrus dobil drustvo.
[tongue]
Gospon Tigrus, najte kaj zameriti, znate da vas imam rad
[/quote]

I ja imam Tigrusa rad. Ali koliko se ispromašivao vičući up, uo, up, up, da ga sigurno boli grlo. Ako bi želelo znati što znači prognoza, nek si pogleda moju prognozu pre par dana na str. 2404.

Danas amerikanci idu u rast.

Graf u prilogu.

jos jedan graf u prilog tome.

1. RSI probio 50
2. prisutna bikovksa divergencija
3. patten svijeca: dvije crvene, doji , zelena – potvrdena promjena trenda u rastuci (bar kratkorocno)

[/quote]

Joj,joj,joj.Deca,nema me pet dana ali vidim da je sve po starom.
Jedino kaj je gospon Tigrus dobil drustvo.
[tongue]
Gospon Tigrus, najte kaj zameriti, znate da vas imam rad
[/quote]

I ja imam Tigrusa rad. Ali koliko se ispromašivao vičući up, uo, up, up, da ga sigurno boli grlo. Ako bi želelo znati što znači prognoza, nek si pogleda moju prognozu pre par dana na str. 2404.
[/quote]

sanse za up su bile jednake kao i za down.
ja sam se opredjelio za up.
cisto zato sto je ovo up trend.

e sad bas da se sam "toliko" ispromasivao…ne bi rekao.
ipak je bilo odbijanaca…

evo sada se opet stoji na 1880, ali bi morali opet zavrsiti iznad one ljubicaste linije koju sam postao u prethodnom grafu…

Za sad se kota 1880 drzi….

Scio me nihil scire

New Report

Close