I ja mislim da S&P kao i FTSE ili DAX su sad odradivali iv (da mislim da je vec iv) i da im fali jos v prema gore. Na crobexu neke dionice nisu odradile kompletan B sto ne znaci da one nemogu u korekciju dok je Crobex u rastu, kao i da Crobex sa padom dode do 1930-1960, sa svojim podvalom ii.
Prije replike pozdrav Sotomaic i Plutonce, te ostaloj ekipi ovoga foruma. Neznam ali ja se ne slažem s vašim grafom pa prilažem svoj. Sotomaic u tvojoj jedinici i na minutnom grafu nema više od tri vala, a treba ih imati pet. Drugo jedinica je kraća od dvojke što po meni isto nije logično, zato hajdemo pogledati ovu varijantu. Znate i sami da ne bih volio tu soluciju zbog povećeg minusa ali ??.. graf prostudirajte pa mi replicirajte, nije važno pozitivno ili negativno. Brankice komentare molim !!
LP svima !!
evo s ovim se slažem:
The 999 target has moved a bit lower due to a lower [e] wave spot. I have 62 + 927 = 989 as a C = A target. Thats 10 points shy of the magic 1000, and thats the way it usually happens, 10 points shy of the obvious!
Prije replike pozdrav Sotomaic i Plutonce, te ostaloj ekipi ovoga foruma. Neznam ali ja se ne slažem s vašim grafom pa prilažem svoj. Sotomaic u tvojoj jedinici i na minutnom grafu nema više od tri vala, a treba ih imati pet. Drugo jedinica je kraća od dvojke što po meni isto nije logično, zato hajdemo pogledati ovu varijantu. Znate i sami da ne bih volio tu soluciju zbog povećeg minusa ali ??.. graf prostudirajte pa mi replicirajte, nije važno pozitivno ili negativno. Brankice komentare molim !!
LP svima !!
ima 5 ako gledaš barove(i njihov početak i kraj), ali ja zapisujem brojeve na papiru kako se odvijaju tijekom dana i isto je bilo 5 bez da gledam u graf (govorimo o 1.podvalu 1 vala)
evo i nije kraća od dvojke, smije biti do 100%, ne preko 100%, a ova dvojka ima oko 70 od jedinice
slika:
e sad vidim Mrgude, ti si drugačije označio pa ti je 3 prekratka.
kako bilo slažem se i sa countom od Pluton (bearish count ali svodi se na isto)
evo, ako sam promašila i ako ovo nije zadnji impuls gore, znat ću ako ii val padne ispod i, a to je 1917.
pozdrav
LP svima !!
ima 5 ako gledaš barove(i njihov početak i kraj), ali ja zapisujem brojeve na papiru kako se odvijaju tijekom dana i isto je bilo 5 bez da gledam u graf (govorimo o 1.podvalu 1 vala)
evo i nije kraća od dvojke, smije biti do 100%, ne preko 100%, a ova dvojka ima oko 70 od jedinice
slika:
[/quote]
e sad vidim Mrgude, ti si drugačije označio pa ti je 3 prekratka.
kako bilo slažem se i sa countom od Pluton (bearish count ali svodi se na isto)
evo, ako sam promašila i ako ovo nije zadnji impuls gore, znat ću ako ii val padne ispod i, a to je 1917.
pozdrav
Da slažem se s tobom .. moglo bi se izbrojati 5 valova u jedinici ali je trojka onda kraća od jedinice, četvorke i petice. Što se tiče vala jedan nismo se razumjeli. Nisam mislio na visinu nego na dužinu. Prilog graf minutni.
LP tebi legice !!
Cesto smo se prepirali dali je ovo velika cetvorka ili 1 prema gore. Nedavno sam postala graf sa oznacenim valovima i prilazem ga opet kao drugog. Razlog zbog kojeg sam smatrala da rast u prosincu nemoze biti velika 4 najvise je bio zbog premalog retracementa u odnosu na val 3, kao i zato sto nije dosegnula podrucje prethodne iv. Oznacila sam iv kao triangle abcde, medutim znala sam da bas i nestima visina vala e koji je trebao uci u podrucje vala a,takoder je i Gavran dao tu primjedbu (prepisala sam to slaboscu naseg jadnog Crobija). U ozujku sam rekla da je to flat i da ce zavrsiti na 1695 jer je tako izgledalo prema padajucem kanalu medutim Crobi je nastavio rasti pa sam promijenila count da je val 3 zavrsio u prosincu, u count da je val 3 zavrsio u ozujku jer bi inace ta velika 4 previse trajala. Sto se je vise udaljavala od padajuceg kanala to mi je bilo cudnije. I sada mi je odjednom dosao drugaciji count u glavi koji prilazem u prvom grafu. Stvarno je poceo flat u prosincu (expanded flat), a traje tako dugo i izasla je iz kanala zato sto je to primarna 2. Sto znaci da ako smo dobro izbrojali da je ovo iv val te da imamo jos v prema gore, iza toga uslijediti primarna 3 i dugogodisnji pad.
IGH i THNK sa flag uzorkom. U slučaju relizacije target za IGH je 3500, a za THNK je 1550.Potreban veći volumen na brejkautu.
Period konsolidacije na obadvije dionice ukazuje da je ovo samo predah prije nastavka dauntrenda.
Osim ako nije i obadvije dionice ne skoče up 25% u ponedeljak
PODR. Flag pattern ali sa suprotnim predznakom od ovih prije.
U slučaju brejkauta prema gore target 335
IGH i THNK sa flag uzorkom. U slučaju relizacije target za IGH je 3500, a za THNK je 1550.Potreban veći volumen na brejkautu.
Period konsolidacije na obadvije dionice ukazuje da je ovo samo predah prije nastavka dauntrenda.
Osim ako nije i obadvije dionice ne skoče up 25% u ponedeljak
Branikice, nisi bas ovo sa zastavom na IGH dobro primjetila.
target je 5500.
drugi krak zastave koji sam nacrtao na slici + 5500 je target obrnutog H&S.
cudim se da si se odlucila na down targete kad su bikovske divergencije na IGH, a i na Crobexu i vise nego ocite – dapace, u preprodanom podrucuje se nalaze neki oscilatori….
… I sada mi je odjednom dosao drugaciji count u glavi koji prilazem u prvom grafu. Stvarno je poceo flat u prosincu (expanded flat), a traje tako dugo i izasla je iz kanala zato sto je to primarna 2. Sto znaci da ako smo dobro izbrojali da je ovo iv val te da imamo jos v prema gore, iza toga uslijediti primarna 3 i dugogodisnji pad.
Zanimljivo.
Prije desetak dana, na jednom od foruma koji također raspravljaju o tehničkoj analizi, objavljen je graf na kojeg ovaj Vaš jako nalikuje.
Uistinu zanimljivo… [huh]