Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

evo šta nam rade prijatelji amerikanci, nedaju se ispod 938

Hasta la victoria siempre

pa dobro jel vi tehnnicari vidite na sta slice sve krivulje bilo kojeg likvidnijeg indexa od ozujka naovamo?
daleko najjaca je S&P. pogotovo svjecice od 01.06.
sjecate se: matematika, ovo ono, asimptote, limesi …
(ima li tu neki ekonomista koji je SAM polozio matematiku? [lol] )
Ukljucili ljudi kompjuter i otisli … pa tamo nitko ziv ne trguje!!

Ne dajte zlovencima more jer ode u 3pm: terminal, plinovod, petrokemija, janaf, polimeri, brodogradnja, poljoprivreda itd itd

Ameri nemaju gdje nego prema 1000

I'LL BE BACK

1005 a onda na 870

@kerefek
treći val ne smije biti najkraći, ali ako ga staviš na vrh, i sad smo u 4. valu, peti i zadnji bi bio ovaj tvoj "snažni val prema gore".
znam da će ovo i Pluton potvrditi

Da, slazem se da graf nije dobar. Ja mislim nam fali jos vrh Y double zz, koji cemo kao krak C odraditi u pet valica, ali nam u tom slucaju nedostaje iii od B sto znaci da bi prvo trebali odraditi korekciju prema dolje.

@ Pluton
Može li mala slikica koja bi gore napisano grafički prikazala, za nas neznalice TA.

Hvala unaprijed

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

[/quote]

…i stari tu si pogriješio jako puno. Koliko vidjet ćeš sljedećih dana. (prije 900 nego 1000)

@ Pluton
Može li mala slikica koja bi gore napisano grafički prikazala, za nas neznalice TA.

Hvala unaprijed

Evo slikice.

1005 a onda na 870

pa onda na 1250

I'LL BE BACK

[/quote]

…i stari tu si pogriješio jako puno. Koliko vidjet ćeš sljedećih dana. (prije 900 nego 1000)

[/quote]

tako kaže i evil speculator, a ja radim sve suprotno od njega…

I'LL BE BACK

@ Pluton

Hvala unaprijed

Evo slikice.
[/quote]

Plutonice ne znam kako na crobexu ali ameri su double zig zag završili prošli tjedan. (završen val 5, val, C val i Y). Sljedi korekcija najviše i do cca. 740 (23,6 % retracea).
Vjerovatno je isto i na crobexu.

mislim da je na spx počeo iii od C (Y), tj. u završnom su valu i malo im fali do vrha

crobex
koliko god me uvjeravali ( [smiley]), ne vjerujem da val 4 nije gotov.
mislim da je završen 1. podval zadnjeg 5. vala.

1. faktor- vrijeme:
spx i ostatak svijeta je pri vrhu, a mi ćemo pasti na 1800 i u turbo roku namaknuti 800 bodova??
prema tome- dok bi cijeli svijet započeo s korekcijom, mi bismo imali spektakularan reli, dvostruko jači od 3.podvala 3. vala koji bi trebao biti najjači?
(a taj je imao otprilike 400 bodova)

val 4:
korekcija je bila gotovo 50% zadnjeg i 38% ukupnog rasta
(za razliku od vala 2 koji je imao malo preko 23%), zadovoljeno je i pravilo alternacije
1880 je bila 3. support, prva dva su probijena

val 5:
gotov je 1. podval vala 5
da li sam u krivu : tek ako cijena zatvori ispod 1917 (jer val 2 ne smije pasti 100% ispod jedinice).

u ovakvom countu pratimo svjetske indekse samo sa par dana kašnjenja (treba dodati i ove neradne dane koje slijede) i mislim da najviše ima smisla.
tako bi targeti vala 5 bili:
-2202: minimalni target, 70% od vala 4 u cijeni
-2285: ako je val 5 = valu 1
-2511: ako je val 5= 1,618 x val 1

i meni bi odgovarao crobex na 1750 (60-40 sam keš-dionice), ali mislim da ništa od toga:)…
ovaj count ima najviše smisla kad se stavi u prostor i vrijeme

New Report

Close