Da Vam objasnim situaciju. Ako pretpostavimo da smo u biku, a po svim pokazateljima jesmo, bikovi neće odustati tako lako od ponovnog pokušaja da prebacimo 2300. Sada smo na 2050. Imamo još 10% do 2300. Po svemu sudeći slijedi nam ponovni napad na tu razinu. Ukoliko je prijeđemo idemo na 2500-2600, ukoliko ne onda imamo sell do kraja ljeta.
koei
evo stavila sam 2 grafa, ddjh i koei; nisam ih nikad imala i ne znam zapravo "kako dišu".
ovo mi se čini vjerojatnim razvojem događaja, pa ako netko zna više ili drugačije mogao bi komentirati…
cjelokupan zadnji rast crobexa kad se usporedi sa spx:
oni su pri kraju, moguće da na svoj vrh stignu 19 ili 22.6. (22. 6.je i Gannov važan datum za promjenu trenda)
ako i bude još jedan val dolje na crobexu, mogao bi biti kratak i oštar (početak drugog tjedna- ponedjeljak i utorak), tako bi se naš zadnji val poklopio sa njihovim.
ali kako je geronimo napisao, mi smo predivlji i nepredvidivi:)
Analogno tigrusu evo i dlkv… jasno je vidljivo da je fibo podrska 50% na razini 400 i kusur pred nekoliko dana izdrzala .Do 23,6% retracementa imamo jos ohoho. To je dakle cijena od ravno 450 kn.
Evo mojih črčkarija na brzake. Zasad sve po planu, pet rastućih valova i sad abc korektivni.
b završava danas ili u ponedjeljak nakon čega slijedi c do nekih 1850-1800 crobexa. Ujedno bi on i dodirnuo donji bollinger.
nakon toga slijedila bi definitivna potvrda bull marketa u obliku jednog snažnog vala prema gore.
Ako ne, onda smo u govnima i to velikim.
Nakon ovog c padajućeg vala mogla bi se ucrtati i nekakva divergencija na macd da se vidi kut jer zasad ja ne vidim uporišnih točaka za nju osim početne 9.3 na najnižem crobexu.
@kerefek
treći val ne smije biti najkraći, ali ako ga staviš na vrh, i sad smo u 4. valu, peti i zadnji bi bio ovaj tvoj "snažni val prema gore".
znam da će ovo i Pluton potvrditi
@kerefek
treći val ne smije biti najkraći, ali ako ga staviš na vrh, i sad smo u 4. valu, peti i zadnji bi bio ovaj tvoj "snažni val prema gore".
drugim rijecima, 2 val od velikog B bi trebao biti ljetna sema?
@kerefek
Nije najkraći…samo je strm pa izgleda zdepasto.
1. 1239-1598….359 bodova
3- 1490-1877….387 bodova
5- 1763-2292….529 bodova
@james
možebit, nisam zbrajala i vjerujem ti na riječ (slovo:))
ali unutarnja struktura valova (20 min. grafovi) se super uklapa da je gotov 3 (5) i da smo u 4 (5).
a da je kojim slučajem gotov 5(5) ili C (svejedno) to bi značilo da smo vremenski ispred spx-a, i ne vidim logike u tome.
naravno, to bi značilo da je ljeto počelo ali dnevni mi grafovi to ne pokazuju.
ali unutarnja struktura valova (20 min. grafovi) se super uklapa da je gotov 3 (5) i da smo u 4 (5).
a da je kojim slučajem gotov 5(5) ili C (svejedno) to bi značilo da smo vremenski ispred spx-a, i ne vidim logike u tome.
tako je kolegice, slažem se s vama
Bakice, nije to nikakav bag.
Mladi dečec, gospon James Knox rado bi Vas upoznao i uputio u male tajne namještanja macd-a i rsi-a.
I više od toga… [rolleyes]
Nisam vam ja bakica. A drugo to je bag…
[/quote]
Šteta što niste bakica, jer James najviše voli to godište.
A možda niste ni Brankica [angry]
A ono drugo, to ipak nije bag.
TT Vam može izvaditi i oscilator iz oscilatora, pa ako to ne želite, prije nego umetnete oscilator, kliknite lijevim klikom na graf, a ne na neki od već postavljenih oscilatora.
Jameeeessss!!! Sretan rođendan!!!!
Znam da bi ti najvolio pusicu od gospođe Brankice…. [rolleyes]
Znam da bi ti najvolio pusicu od gospođe Brankice…. [rolleyes]
JDPL klin i pusa od teta brankice u istom tjednu….bit će mi to previše. [embarass]