Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

grdi odbijanac od tih 950
kakva mu je daljnja sudbina?

navodno bi trebalo sada sve brze bolje rasprodati…
jel, ipak je ispod 950!
panika…

nacuo sam da kolega Governor spominje rasprodaju kao dobar model za izgubiti ostatak imetka.
mozda bi trebali upotrijebiti taj dobar model jer mi volimo dobre stvari?
[huh]

Kota izdržala. Mogao bi Ferengi korigirati target na prvoj znamenci.

nebih se kladio bas u to,cini mi se da sutra mister bernenke ima govor(ispravite me ako grijesim),a znamo kako to inace poprate… budemo vidjeli,ali mislim da bi sutra kota mogla lako pasti…

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju..odraz su mojeg misljenja......

@dodjoh

Sve je moguće, samo mi je "moj" target znatno vjerojatniji u bliskoj budućnosti.

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

wunder je već primjetio, pa samo da upozorim tetku Brakicu da su joj oscilatori u teletraderu zmrdani skroz, odnosno da ih je krivo postavila.

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

Markoo mali komantar na tvoju sliku crobex-a

trend line koji si povukao (a koji po tebi pruža resistance na oko 2300) je potpuno krivo nacrtan…trebao bi imati barem 3 tocke dodira, a ti imaš (navučeno) dvije

wunder je već primjetio, pa samo da upozorim tetku Brakicu da su joj oscilatori u teletraderu zmrdani skroz, odnosno da ih je krivo postavila.

Ej gospon tuna, mislite na onaj RSI od 90? Da išla sam provjeriti i to je izgleda nekakav bag, jer mi ponekad sam od sebe izbaci krivu vrijednost.Sad ću morat svaki puta dva put provjeriti prije nego bum sigurna.Nisam primjetila na drugim oscilatorima al mi recite ak vi jeste.Fala

Ej gospon tuna, mislite na onaj RSI od 90? Da išla sam provjeriti i to je izgleda nekakav bag, jer mi ponekad sam od sebe izbaci krivu vrijednost.Sad ću morat svaki puta dva put provjeriti prije nego bum sigurna.Nisam primjetila na drugim oscilatorima al mi recite ak vi jeste.Fala

[/quote]

Bakice, nije to nikakav bag.
Mladi dečec, gospon James Knox rado bi Vas upoznao i uputio u male tajne namještanja macd-a i rsi-a.
I više od toga… [rolleyes]

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

[/quote]

Mladi dečec, gospon James Knox rado bi Vas upoznao i uputio u male tajne namještanja macd-a i rsi-a.

[/quote]

Nisam vam ja bakica. A drugo to je bag, jer evo vam graf koji pokazuje iste brojke kao i kod vas na grafu.Ne znam na kakvo namještanje macda i rsi mislite osim na podešavanje prema trendu a to nema veze s ovim.Stvar je u tom da mi otvori RSI na 72,768 a onda nakon 10 sekundi otvori RSI na 34,567.
I onda kad ga opet otvorim onda pokaže točno.Morala bum reinstalirati

ddjh:
intraday (kratkoročno):
pad, jaka potpora na 56-54 kn (dvostruki fibo i vrh iz siječnja),
ne ispod 51 kn (61,8% fibo zadnjeg rasta)

dnevni:
slijedi završni val gore, a ako je dužina vala 1 = dužini vala 5:
71 kn (ako padne na 51), ili
76 (ako se u padu zadrži na trostrukom supportu)

[/quote]

[/quote]

Ma ne trza ona… pokusal sam ja sa pusama nekoliko puta i nista… tu ne pali cak ni provjereni bluz… [wink]

Scio me nihil scire

ako ovaj JDPL nastavi ovako rasti i ode iznad 212kn mi smo vrlo brzo opet na 250.

212 kn je 23,6% od zadnjeg rasta.
a nakon 23,6% ima samo 0% a to je 252 kn.

kak se vama cini?

New Report

Close