Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

HVALA………

u tijeku je borba bob sapa na koti 950 za konačni proboj zastavice i otvaranje puta prema somu juri [pray]

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

u tijeku je borba bob sapa na koti 950 za konačni proboj zastavice i otvaranje puta prema somu juri [pray]

vidi sliku:

Evo ovako bi trebala biti skora budućnost crobija
Korektivni val bi se trebao zaustaviti negdje iznad 4 vala,a on je na cifri od cca 1800 a malo poviše njega se javljaju otpori na 1880 što je već netko od kolega dobio slične podatke kao ja pa eto malo ću se okititi tuđim perjem.
P.S malo pripaziti što guverner švarci govori trenutno je on market maker

Probijeno …… spix trenutno 954,47…. u probijanju trokuta prema gore pomogli danas ekonomski pokazatelji initial claims i retail sales.
Ihaaaaa……. [lol]

Scio me nihil scire

vidi sliku:
[/quote]
ispravis crtu na 953 i imas uzlazni kanal…

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju..odraz su mojeg misljenja......

Mislim da je sotomaic sugerirala proboj nekakvog trokuta pa bi to trebalo sve up,ali ajde dobro neću punu plakat bude li uzlazni kanal [smiley]

@nikson
jučer sam postala 2 mogućnosti: korekcija je gotova (tehnički je moguće) ili gotov je tek 1.dio korekcije. vidim kod tebe ovu drugu varijantu, a danas se i meni čini da je ta druga izglednija.
graf je moj, ali nema problema, i trebaju koristiti (i za šaranje), a ne da su postani bez veze:)

sp: 956,23 max. za sad
naravno da će slijediti jedan val nazad, ali nema veze sve dok ne probije donju liniju

U vezi "Y" to bi bilo to.

spx: pri kraju je iii od C, sad iv dolje i v od C do vrha.
taman će more zagrijati

Crobex ide prema 2750.

Postoji samo jedna kvaka, sp-dow bi kao ključan uvjet, trebali nastaviti ići naprijed, te do četvrtka
zatvoriti iznad 950.

Osim te "neizvjesnosti", što se mene tiče, Crobi je odradio sve točno kako se i očekivalo od njega, te se napregnuo da napravi skok, samo mu još treba okidač.

Držimo mu fige !
[tongue]

borba opet na koti za zatvaranje na 950.

sta cemo ako bude zatvoreno na npr. 949?
[lol]

Kota izdržala. Mogao bi Ferengi korigirati target na prvoj znamenci.

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

New Report

Close