Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Tako kaže Bulkowski.
Evo 15 min da se bolje vidi.
5 točaka ima….3 gore, 2 dole.
Breakout (ako to je) na točno 75% dužine klina.
Dal smije bit gapova, stvarno ne znam….ionako ćemo sutra sve saznat, ako bude gap i povećan promet, to je to.
Ponavljam klin mi nije najbitniji u cijeloj slici.

go plovak, go plovak [kiss]

JDPL.Skrivene medvjeđe divergencije na 10 min chartu.Ista stvar i na 60 min

Vidim kolegice da ste počeli gledati divergencije na 60 minutnom grafu, a prije ste komentirali da to ne znači ništa nego samo da vrijedi na dnevnom grafu. Zašto ste onda sada počeli gledati i na 60 minutnom grafu?
[/quote]

hehe pa zato jer je prodala JNAF na dnu…meni [lol] . Zamisli… tolko hvališ neku dionicu i onda ju prodaš po jeftinije i to nekom tikvanu poput mene kome nikad nije bila u fokusu. pa nije ti svejedno… [lol]
[/quote]

Zezate me gospon guverner,ha?Neka ,neka.Bute me čuli na prajvat.
Pa znate da sam ja kupila na 2000.Kak sam onda prodala jeftinije?

[/quote]
Šta ne ide do 3000? Razbio se servis sa šalicama [proud]

Hasta la victoria siempre

Evo ekipa dioki u blokadi…hehehe…to je zakon kad s rundom cuge zablokiraš dionicu.:)

Kud ja uđem tu više ni trava ne raste...

Tako kaže Bulkowski.
Evo 15 min da se bolje vidi.
5 točaka ima….3 gore, 2 dole.
Breakout (ako to je) na točno 75% dužine klina.
Dal smije bit gapova, stvarno ne znam….ionako ćemo sutra sve saznat, ako bude gap i povećan promet, to je to.
Ponavljam klin mi nije najbitniji u cijeloj slici.

go plovak, go plovak [kiss]
[/quote]

Bravo gospon James.Svaka čast na prognozi.

ja sam čuo iz određenih investitorskih krugova da je JNAF kolektorska dionica i da se strastveno, pedantno i perfidno skuplja komad po komad, jer se navodno tamo očekuju neke velike stvari i da je jako podcijenjena. Navodno je to jedna od najizakumuliranijih dionica na ZSE i da je nemoguće kupiti neke pristojne količine. E sad ja pitam one koji su prodavali ispod 2000, kako će nazad? Navodno tko god kupi ne stavlja se na ask nego drži. Ne znam ja… samo tako čujem… Brankice, mislim da si čak i ti tako nešto pričala, sad ne znam dal da i ja držim il da ti ih vratim? šta preporučaš? [undecid]

I'LL BE BACK

eto zavidan pogled na japance,
oni se izvukli iz rupetine

a ni grobi još ni propal
visoko se bude zdigel kad ga zbudimo
laalaalalala
ajmo htv
budnice
di je đuka
di je thompson
di je lepa br…ups..gasi to..hehe

khm khm… ako smijem primjetiti… izgleda da se opet priprema raketa na Crobexu, pazite da ne bi opet bilo stani pani… zato lijepo prodajte to što imate danas dok još burza radi (jer sutra ne radi), ali radi u petak.. tako da nam ne smetate sljedeći tjedan kad ćemo loviti novi high… hvala

I'LL BE BACK

evo malo JNAF jel ima netko da bi kupio janaf ja bih izašao ,dogovotiti ćemo se samo da prodam ispod cijene,nego dosta šale,Što se tiče šalice i drške formacija i dalje stoji čvrsto ,nakon jučerašnjeg propadanja,

Evo nam tete brankice opet nutra…….. hjah…… medvjedja, bikovska, skrivena il klasicna divergencija ko bi ga sad znao…… bitno je samo se vozi…. [lol]

Usput mjastor guverner King je dobar ali ni Qattro za polizat nije los….bacio sam i ja oko na Ledo ovih dana [thumbsup]

Scio me nihil scire

Poštovani putnici,

Obavještavamo Vas da smo ponovno dostigli visinu iznad 2000 metara, ali budite u stanju pripravnosti moguće su turbulencije u vrlo brzom roku.

Vaš CROBEX AIRLINES [thumbsup]

Hasta la victoria siempre

bilo je samo pitanje trenutka kada ce crobex buknuti.
mi smo bili spremni vec u ponedjeljak za ovo – ali sentiment na stranim burzama nas je sputao.

iako ni ovo nije lose jer su se pojacale bikovske divergenije.

sada ide uzlet do po mojoj procjeni nekih 800 bodova – s time da ce vjerojatno opet biti formirana zastava sa koljenom na 2450.

PS. mojim kriticarima koji nisu vjerovali da ovo ipak ide gore saljem posebne pozdrave.
I gospodicni Brankici saljem puno pozdrava sa gableca. [smiley] [wink] [smiley]

Evo nam tete brankice opet nutra…….. hjah…… medvjedja, bikovska, skrivena il klasicna divergencija ko bi ga sad znao…… bitno je samo se vozi…. [lol]

Usput mjastor guverner King je dobar ali ni Qattro za polizat nije los….bacio sam i ja oko na Ledo ovih dana [thumbsup]

meni je od obiteljskih najbolji Grandissimo, bolji mi je od Quattra. Ako si bacio oko na Ledo moraš znati jednu stvar. Ledo se ne kupuje zbog sljedećeg kvartala ili ove godine ili sljedeće godine. Ledo se kupuje za sljedećih 100 godina.To ne kažem ja, to kaže Warren Buffet. Kaže ne kupuj dionicu u kojoj se ne možeš zamisliti biti cijelo desetljeće. A sad razmisli koju dionicu na ZSE možeš kupiti i biti miran cijelo desetljeće? Brodare? aha kak da ne… pa ne znamo kaj bu s vozarinama sljedeći mjesec a kamo li za par godina… građevinare? a šta kad izgrade sve te cesturine? di će onda? vani? di vani? pa kaj vani nemaju svoje građevinare? HT? pa to bu vrisnulo za 5 do 10 godina, pa pogledaj kako posluje DT u domaji… pa pol moje ekipe telefonira preko Skypa, kompletno zaobilaze cijelu HT infrastrukturu, wireless free oaze sve više po gradovima… za par godina i gotovo je s tim… nadam se samo da će u sljedećih nekoliko godina ekipa uspjet dividendama odradit ulog, a onda RiB. Sve ostale dionice su toliko riskantne na dugi rok da ekipa tog uopće nije svjesna. I zato Ledo mora biti nekoliko puta skuplji od svih ostalih dionica po svim multiplama…

I'LL BE BACK

New Report

Close