Imate pravo,gospon tony, kaj se tiče bespotrebne rasprave.
Evo prilažem jedan primjer skrivene medvjeđe divergencije sa jednog internet sajta, pa mi recite u u čemu se moj graf razlikuje od ovoga.Fala
U vremenskom i cjenovnom intenzitetu onoga vrha u sredini…
Ali zbilja mi nije bitno, samo sam vam htio pomoći da razriješite taj spor…
@ Brankica,
što se tiče Vaše skrivene medvjeđe korekcije na tom grafu, mislim da je ona ok nacrtana, što se tiče kutova i toga. Jedini je problem, po meni, (vjerojatno je i Sonny na to mislio, ne znam?) mogu li se baš spajati dva vrha, kad između njih postoji još jedan istaknuti vrh, tj. može li se taj u sredini baš ignorirati iako je dosta značajan i vremenski i rasponom.
Inače, ne volim se miješati u tuđe rasprave, ali budući da već 10-ak postova ide o istomu, htio sam malo pripomoći da se razriješe nesuglasice.
Eto majstor tony u sridu. Moraju bit sukcesivno nizi vrhovi. Samo zelim skrenuti pozornost da se moraju postivati odredjena pravila kako bi analize bile vjerodostojne i sljedom toga i ucinkovite.
Pozdrav Brankici i dalje mi je simpa
Zamolio bih kolege forumaše…netko tko ima teletrader da stavi dnevno graf crobex-a s uključenim indikatorom CCI standard…
Hvala i lp
@ Brankica,
što se tiče Vaše skrivene medvjeđe korekcije na tom grafu, mislim da je ona ok nacrtana, što se tiče kutova i toga. Jedini je problem, po meni, (vjerojatno je i Sonny na to mislio, ne znam?) mogu li se baš spajati dva vrha, kad između njih postoji još jedan istaknuti vrh, tj. može li se taj u sredini baš ignorirati iako je dosta značajan i vremenski i rasponom.
Inače, ne volim se miješati u tuđe rasprave, ali budući da već 10-ak postova ide o istomu, htio sam malo pripomoći da se razriješe nesuglasice.
Eto majstor tony u sridu. Moraju bit sukcesivno nizi vrhovi. Samo zelim skrenuti pozornost da se moraju postivati odredjena pravila kako bi analize bile vjerodostojne i sljedom toga i ucinkovite.
[/quote]
Evo vam sukcesivni vrhovi. I kaj se promjenilo gospon sonny?
je li ovo počeo lagani odbijanac ?
Mrgude, ne paničari:)
rekli smo da je 3. točka i najvažnija ova: 1880
38% ukupnog i 50% zadnjeg rasta
Slazem se da bi se tu mogli odbiti buduci da S&P ce jos odraditi 5 val od B i najvjerojatnije se odbiti od potpore 921, tako da ce taj pad vjerojatno i nas povuci na nize razine. Iza toga krece rast C, pa tek onda ljetna shema kako kolegica Sotomaic voli reci.
Mrgude, ne paničari:)
rekli smo da je 3. točka i najvažnija ova: 1880
38% ukupnog i 50% zadnjeg rasta
Slazem se da bi se tu mogli odbiti buduci da S&P ce jos odraditi 5 val od B i najvjerojatnije se odbiti od potpore 921, tako da ce taj pad vjerojatno i nas povuci na nize razine. Iza toga krece rast C, pa tek onda ljetna shema kako kolegica Sotomaic voli reci.
[/quote]
Da ali to je veoma moguce da je danas promjena trenda,mislim da se juce s&p odbijo i da sada ide prema 1000,a i mi smo danas bili veoma blizu 1880, uskoro cemo vidit.
JDPL 60min.
sepet potpora na 167 izdržalo, padajući klin.
divergencije na dva cincilatora.
[/quote]
Da ali to je veoma moguce da je danas promjena trenda,mislim da se juce s&p odbijo i da sada ide prema 1000,a i mi smo danas bili veoma blizu 1880, uskoro cemo vidit.
[/quote]
Da imas pravo, nisam pratila jucer a jutros sam vidjela samo zakljucnu cijenu. Sad vidim da su se jucer odbili od 926. Znaci krenuo je i val od C.
@ Brankica,
[/quote]
Evo vam sukcesivni vrhovi. I kaj se promjenilo gospon sonny?
[/quote]
ajde mi molim te objasni kako si rsi 87 uspio dobit!??! [lol]