Dobar dan deca.
Krobeks. U tijeku moguća V top formacija.Uzlazna trend linija prekinuta, cijena zatvorena dva dana ispod linije trenda.U slučaju da i treći dan zatvorimo ispod, V top realizacija bi bila izvjesna.
Target 1775-1807
Poštovana gospodo, ne razumijem se previše u TA ali koliko vidim ,za sada je Brankičina analiza najbliža trenutnom razvoju situacije.
Mrgude, ne paničari:)
rekli smo da je 3. točka i najvažnija ova: 1880
38% ukupnog i 50% zadnjeg rasta
Mrgude, ne paničari:)
rekli smo da je 3. točka i najvažnija ova: 1880
38% ukupnog i 50% zadnjeg rasta
Slazem se s Vama kolegice, ali evo jedan pogled na Amere gdje ja mislim da nasa potpora nece izdrzati.
Naime vani vecina ekipe broji ovaj rast kao dupli zigi-zagi i ako bude tako znaci ceka nas jos C gore, gdje cemo i mi potegnuti i to popratiti. Medjutim ako ispadne ova alternativna opcija, onda mislim
da ne budemo izdrzali taj B dolje amera na ovoj potpori.
Slikica ide…
Nismo jos spremni za zavrsni igrokaz, kako god se odigralo Noah jos ne skuplja zivotinje!!!!!
ovaj pad je normalna korekcija.i još nije gotov.
pošto je 2.val bio plitak (malo preko 23%) prema alternaciji ovaj mora biti oštar.
najčešće je obrnuto (2-sharp, 4-sideways) ali može i ovako kako imamo sad
zato sam promašila onaj retracement od 2. vala jer sam očekivala da će biti školski, a to sam i napisala prošli tjedan na grafu.
1 val gore fali kako god da tko broji, ali iskreno ne vjerujem da ćemo premašiti posljednji vrh
(možda truncated 5?)
tad tek ljetna šema, s kojom sam izašla prerano na pd, pa je nastala zabuna
sp nema probijene potpore, i malo im fali do 975 ili 988 ili 1014 (ali neće biti okruglo 1000:))
Vix ima silazni klin, što nije dobro (ali ima još fore)
Dolar se isto sprema
Teta brankica dajte si pogledajte jos jedanput svoj graf skrivene medvjedje divergence, usporedite je s nekim primjerom na netu ili knjizi . Tak se skrivena medvjedja divergenca ne crta.
Ja znam da osobe u vasoj dobi imaju problema sa tzv. starackom dalekovidnoscu ili ti prezbiopijom.Zato vam savjetujem ako ih kojim slucajem imate pri ruci da ih stavite na nos. Ako su vam naocale vec na nosu e onda imate problem.
Nemojte da moram vadit vas graf i target crobexa na 18xx, koji ste postali pred koja 2 tj.
Onima koji su vas slusali nisu bas najbolje prosli jer su mogli prodat na razini crobija od 2290.
Eto, sad vam je jasnije mislim. Ako nije onda opet imate problem koji nazalost nije za oftalmologa.
Pusa
Gospon Sonny,još jedanput vas molim da nam vi pokažete kak se crta skrivena medvjeđa divergencija.To samo vi znate pa nam pokažite da i mi naučimo nekaj.
A kaj se tiče mog targeta Crobexa na 1807 i 1666 od prije dva tjedna bum se citirala:
"Ovak vam ja to vidim deca. Imamo rajzing vedž koji je beriš i upućuje na promjenu trenda.
Čejkin volatiliti nam govori da je ovaj nagli pad volatilnosti znak gubitka momentuma i naznaku moguće promjene trenda.
Kaj se tiče nekakvih razina koje ja vidim, to su 1807 i 1666 kao misli vodilje."
Dakle, ja nisam rekla da je target Crobexa na 1807 i 1666 i nisam rekla da bu sutra palo na 1807 nego lijepo piše da rajzin vedž upućuje na moguću promjenu trenda.
Isti dan sam napravila tjedni čart za Crobex i pokazala buy signal na MACD-u i RSI-u i probijanje kanala i rekla da je to jako buliš.Pa kupovala sam dionice i pisala o tome.
Ono kaj je bitno je to da si uzmete sve moje grafove i prognoze i pogledate koji je postotak točnosti i odlučite si da li vam je to dovoljno precizno.Ja mislim da je moj postotak dobar.
Ako vama nije onda pratite prognoze od nekog drugog.I to je to.Lepi pozdrav
@brankica
mislim da je stvar u tome što prerano stavimo grafove (2-3-koraka) unaprijed, pa to može zbuniti
1550-1600, da, ali to je srednjoročno.ne još:)
najizglednija varijanta…skolski [cool]
@ Brankica,
što se tiče Vaše skrivene medvjeđe korekcije na tom grafu, mislim da je ona ok nacrtana, što se tiče kutova i toga. Jedini je problem, po meni, (vjerojatno je i Sonny na to mislio, ne znam?) mogu li se baš spajati dva vrha, kad između njih postoji još jedan istaknuti vrh, tj. može li se taj u sredini baš ignorirati iako je dosta značajan i vremenski i rasponom.
Inače, ne volim se miješati u tuđe rasprave, ali budući da već 10-ak postova ide o istomu, htio sam malo pripomoći da se razriješe nesuglasice.
trenutno stanje crobexa,nakon probijene višegodišnje linije sa velikim volumenom ,sada imamo pad do te linije sa smanjenim volumenom,situacija je vrlo znakovita,što se tiče pada mislim da je to to,pratiti i dalje.
@ Brankica,
što se tiče Vaše skrivene medvjeđe korekcije na tom grafu, mislim da je ona ok nacrtana, što se tiče kutova i toga. Jedini je problem, po meni, (vjerojatno je i Sonny na to mislio, ne znam?) mogu li se baš spajati dva vrha, kad između njih postoji još jedan istaknuti vrh, tj. može li se taj u sredini baš ignorirati iako je dosta značajan i vremenski i rasponom.
Inače, ne volim se miješati u tuđe rasprave, ali budući da već 10-ak postova ide o istomu, htio sam malo pripomoći da se razriješe nesuglasice.
Imate pravo,gospon tony, kaj se tiče bespotrebne rasprave.
Evo prilažem jedan primjer skrivene medvjeđe divergencije sa jednog internet sajta, pa mi recite u u čemu se moj graf razlikuje od ovoga.Fala
trenutno stanje crobexa,nakon probijene višegodišnje linije sa velikim volumenom ,sada imamo pad do te linije sa smanjenim volumenom,situacija je vrlo znakovita,što se tiče pada mislim da je to to,pratiti i dalje.
dobar post….nepristran….nek svatko donese odluku…..