Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

aj da i ja zaradim jednu stotku…

target 1 ingra 25kn, atpl 150kn, koei 135kn, dlkv 180kn, igh 1169…

čekamo pun mjesec u irskoj u sljedećoj prijestupnoj godini u neparnom mjesecu!

@tigrus,
nije ti to "obična bikovska divergencija" – kako ti pišeš (na slici 1 npr.), nego skrivena
Inače, mogao si usput povući crtu i po posljednja 2 vrha, pa bi dobio jednu drugu divergenciju…
Ali od mene dobiješ 100, jer učiš i trudiš se, i pošteno kažeš ono što baš misliš. [thumbsup]

aj da i ja zaradim jednu stotku…

target 1 ingra 25kn, atpl 150kn, koei 135kn, dlkv 180kn, igh 1169…

čekamo pun mjesec u irskoj u sljedećoj prijestupnoj godini u neparnom mjesecu!

A grafovi, oscilatori,kanali. Nula bodova, tja, tja.
Bez crtarija ništa ovi target ne vrijede. [tongue]

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

@tigrus
,
nije ti to "obična bikovska divergencija" – kako ti pišeš (na slici 1 npr.), nego skrivena
Inače, mogao si usput povući crtu i po posljednja 2 vrha, pa bi dobio jednu drugu divergenciju…
Ali od mene dobiješ 100, jer učiš i trudiš se, i pošteno kažeš ono što baš misliš. [thumbsup]

ma znam da je skrivena, ali sam prvi put krivo napisao na slici i onda nisam mogao ispraviti kasnije.

sto se tice medvjedih divergencija – naravno da su tu, ali su po mome odradene ovim "brutalnim " padom od -7% i -5% u dva dana.

sada se trend mijenja jer :

a) smo dosli do 50%-61,8% retrace od zadnjeg rasta
b) se pojavila doji svijeca nakon dvije crvene
c) su se pojavile ove bikovkse divergencije
d) se nalazimo na donjoj liniji rastuceg kanala
e) su strani indexi su odavno probili 23,8% od ukupnog pada, a mi smo se od njega prvi put odbili prema dole. 23,8% je kod nas 2250, a npr na sp500 je to 880, a na DAXu 4600.

… obzirom da me mrgud nasmijao na pm,evo živko jedan graf u prilog tvojoj tezi.Pa tako kaže, ako su ameri pravi ta igrači onda će sutra/prekosutra potegnuti prema gore i realizirati ovaj klin i ispuniti ewt count (žuta 4 bi bila ok),za popunjenje continuation gap-a uvijek ima vremena.Međutim obzirom na negativnu divergenciju moguć je i pad,ali nema veze time bi se cijena odbila o novostvoreni kanal,a žuta 4.bi bila malo niže te bi se tako ispunilo pravilo altenacije a i gap bi bio popunjen,a kuvadis sretan jer to nije pravi školski klin.

Vidim da ovdje ima dosta znalaca, barem za mene jer sam totalna truba za TA. Tako imam jedno jednostavno pitanje na koje će mi odgovor dobro poslužiti.
Dakle zanima me dali će naše tržište kapitala u isto vrijeme i na isti način reagirati na bull kao i u svijetu u razvijenim zemljama ili ćemo mi malo sačekati s obzirom da recesija kod nas tek uzima maha. Što bi značilo, u svijetu recesija popušta i dionice im rastu a kod nas recesija uzima maha a dionice…?

Kolega krikman od mene stotka, ma pogledajte taj graf bolje bi ga moj sin (2 godine) narisao.

Imam fantomske dionice

Ma ispričavam se kolegama jer ja ne želim podcjenjivati njihovo znanje, međutim naljutio me graf kolege brankice koja samouvjereno daje neke targete (za moju LKPC i druge), a ne volim kad netko moju investiciju crni nekakvom nedokazanom i prošlošću prečesto osporenom analizom.

Imam fantomske dionice

..kakvog ti to sina imaš,moj od 18 godina nebi mogao ovako nešto nacrtati,i zato ovaj put ocjena samo 17.

Ma ispričavam se kolegama jer ja ne želim podcjenjivati njihovo znanje, međutim naljutio me graf kolege brankice koja samouvjereno daje neke targete (za moju LKPC i druge), a ne volim kad netko moju investiciju crni nekakvom nedokazanom i prošlošću prečesto osporenom analizom.

Da daje targete 5000+ onda bi sve bilo ok?
Njeni targeti nece ni pomoci ni odmoci tvojoj i drugim dionicama. Nismo bas tako plitko trziste, valjda.
Molim stotku, hvala.
Da ne budem OT, zasto svi stavljaju divergencije samo na jednom oscilatoru, ne bi bilo logicnije i sigurnije da se ta divergencija ponavlja na SS, Wiliamsu, MACCDu u isto vrijeme?

Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji.

ono sto je tigrus htio reci…..

Scio me nihil scire

A sto se tice lijepe tete brankice ne mogu joj oprostiti crobex na 1863 nikako…..
A to da teta vecinom zna pogodit, zna…..

Pusa

Scio me nihil scire

New Report

Close