Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@markoo
Ti stalno crtkaraš neke grafove prema up,a do prije 1-2 mjesec dana svaki tvoj graf je bio prema dole.E, da si barem tada bio tako optimistički raspoložen.

a ja mislim da mnogi kasne skoro 2 godine sa zaljubljivanjem u padove! [cool]

dirigirano??
kako su onda cijenjeni tehničari/ke dobro procijenili točke odbijanja
prije mi se čini da su to svi i čekali.
ja sam ovdje novi, uglavnom promatrač, ali tako izgleda

tko je pogodio? Koliko ja pratim sve su ispromašivali.

I'LL BE BACK

@inovator
gledam ovaj adx graf, a isto je na TT-u:
nema signala za kupnju na tjednom grafu dok je crobex bio na 1240. (za prodaju da-početak beara).
signal je samo za mogućnost preokreta (adx), a di + i – nisu kako treba (u presijecanju)
tako da gledajući samo adx, propustio bi se cijeli ovaj rast.
TT ima zadani period od 14 dana, isprobavala sam druge periode ali nikako mi ne ispada kako treba.
imaš li ti ili netko drugi ideju koji period bi odgovarao za tjedni, a koji za dnevni ili 60 minutni.

eh soto, soto,
to je samo maaaali dio informacija koje daje DMSystem. Morat ćeš još učiti o tomu puno… To je jedan od naj,naj,najsigurnijih i najboljih pokazatelja… I vrijedi proučavanja, vjeruj mi.
Ugodan vikend!
[/quote]

ne sumnjam da nije odličan sistem, zato sam i pitala, ali nepodešen samo zbunjuje sa krivim signalima.

@
hvala Krikman!
[/quote]

ok je podešen, samo treba znati kako se što na njemu otčitava i tumači, plus usklađivanje više TF

Ovako na oko, ako se pogledaju grafovi, DMS kaze da kada je DI+(zelena linija) gore u bullu smo, kada je DI-(crvena linija) bear, da ne kompliciramo sa presjecanjem sto je ocito. Ovako u grubo, koliko ja vidim koristeci "taj DMS" prvi puta.

Sada je zelena linija gore sto je ok,ali se priblizava crvenoj.

Komentar tony?

pogledaj na PM, ništa više ne stavljam javno… jer mnogi ovdje ne zaslužuju nikakve analize ni sl.

Nastavkom pada realizirat ce se donji target, iako sam sklonija misljenju da bi sutra trebala put gore.

Ovo je čista laž od gospođe Brankice jer je rekla da je vrh klina LKPC na 1500 kn (čak je i graf nacrtala), a došla je do 1650, to što je dotakla 1219 je radi mafije na našem tržištu, a ne TA. BTW prosječna cijena tog trgovinskog dana za LKPC je bila 1300 kn.

Gospon zivko daj odite pisat bajke na temu LKPC molim vas.Ostavite se TA jer o tome ne znate niš i opće ne znate kaj znači to kaj sam ja napisala.
A odite si pogledati točno kaj sam ja napisala i nacrtala za LKPC.
I da imate pravo to je mafija u sprezi sa korumpiranom policijom i pravosuđem srušila LKPC na 1219.
Bogek moj dragi,kakvih tu fenomena ima

Ja ne znam čemu prepirke. Promjašaj target nije ništa strašno. TA ionako nije egzaktna. A na TK svatko za se travu pase.

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

ako je ovo 4 korektivni val jel moze ko napravit analizi za igh dokle ce bit korekcija

Ovdje je cijena korigirana sa cca 4550 na 3800,stoga po objavi ugovora za CG( navodno-utorak) i eliminiranja bojazni za ovaj velebni posao,cijena kreće prema 5500..tehnički je to nacrtao kolega Tigrus prije 2 tjedna.

vidim da se svakakve analize postaju na forum.

zato sada ja stavljam tocku na i prilazuci svoja 2 grafa.

prvi graf se zove "let us cut the crap!" s kojim zavrsavamo diskusiju o crobexu.

na svim prilozenim oscilatorima prisutna je bikovska divergenija koja uz retrace i odlican patern svijeca pokazuje samo na put prema gore.

drugi graf na bis, ali nista manje vazan.

evo malo projekcije za buduće razdoblje,što se tiče ovg trokuta što sam malo prije postao vrlo sam optimističan glede njegovog targeta,ako crobex probije posljednji vrh na cc 2300 otvara se nova mogućnost da se crobex lansira u višu orbitu,onda se formira dva nova obrasca H&S i šalica sa drškom,pratiti i dalje razvoj situacije i sukladno tome postupati

To vam definitivno nije šalica a ovaj H&S ima volumene koji su obrnuti od onoga kakvi bi trebali biti

Da sam ja gledao TA još bi bio na 70% gubitka , a slušajući osjećaj skoro sam se izvukao, jer vi i tako vučete te crte kako vam odgovara. Ako tržište krene prema gore onda je rastući kanal koji se formira tako da se nađu bar 2 točke iz grafa (koji je normalno u amplitudama), a ako tržište počne par tjedana padato onda mjenjate smjer. O klinu da i ne govorim, ti grafovi su lakrdija ali sam ja srećom kad su svi po TA očekivali korekciju na jedno 750-770 bodova na S&P uzeo JDPL na 107 kn. Ne budite smiješni, jer da neko zna jedan minut unaprijed bio bi najbogatiji na svijetu.

Imam fantomske dionice

New Report

Close