HT. Simetrični trokut je inače neutralan uzorak i teško je procijeniti kakav će biti brejkaut.Činjenica je da je u 75% slučajeva brejk prema dolje.Ono što čini ovaj trokut beriš je činjenica da se sastoji od tri vejva gore,dva dolje.Da je obrnuto bio bi buliš.
Volumen u padu kao potvrda.Ukoliko dođe do realizacije target je 165. A ukoliko dođe do pokreta gore onda je target 270.Uglavnom čekati brejkaut prije bilo kakve odluke.Ako pređe 225 kupiti, ako padne ispod 205 prodati
p ovdje bi se ivlad posramio…poceli targeti opet…. [cool] brankice nemoj se barem ht-a lovit….izgubit ces kredibilitet….ako padne ispod 205 prodati…. [lol] [lol] [lol] [lol] kladim se da si na hdel bila prva na bidu nakon onog svog grafa…spasavaj se ko moze…. [lol] [lol] [lol] ovo mi je dobar grafcenko…netko ga je postao neki dan….sve se odvija prema planu…
[/quote]
evidentno je da je dosta ekipe rasprodalo svoj portfelj u ovom padu.
pogrijesili su.
trebali su kupiti natrag kad su vidjeli da se ne probija 50%-61,8% retrace .
sad ce morati za 10% skuplje.
HT. Simetrični trokut je inače neutralan uzorak i teško je procijeniti kakav će biti brejkaut.Činjenica je da je u 75% slučajeva brejk prema dolje.Ono što čini ovaj trokut beriš je činjenica da se sastoji od tri vejva gore,dva dolje.Da je obrnuto bio bi buliš.
Volumen u padu kao potvrda.Ukoliko dođe do realizacije target je 165. A ukoliko dođe do pokreta gore onda je target 270.Uglavnom čekati brejkaut prije bilo kakve odluke.Ako pređe 225 kupiti, ako padne ispod 205 prodati
p ovdje bi se ivlad posramio…poceli targeti opet…. [cool] brankice nemoj se barem ht-a lovit….izgubit ces kredibilitet….ako padne ispod 205 prodati…. [lol] [lol] [lol] [lol] kladim se da si na hdel bila prva na bidu nakon onog svog grafa…spasavaj se ko moze…. [lol] [lol] [lol] ovo mi je dobar grafcenko…netko ga je postao neki dan….sve se odvija prema planu…
[/quote]
Gospon inverter, kad sam ja dala trokut za HDEL i rekla da ako padne ispod 370 spašavaj se ko može, cijena je pala sa 374 na 306.Meni je to prilično velik pad.Skoro 20%.
A kaj ja mogu ak vidim kaj vidim. Isto tak sam dala target za LKPC od 1200 kad je bila na 1500, pa su mi slali poruke na mejl da kak sam ja fulala jer je u slijedeća dva dana otišla na 1650.
Dva dana kasnije je bila na 1219.
Daj Bože da sam ja u krivu ovaj put i da me možete zezati ovdje na forumu.Nemam niš protiv,gospon inverter.Dobro je onaj gospon šiptar rekel onda……
Nekad najjednostavniji pogled na stvari bude i … Evo jedan takav jednostavan pogled na 9 mjesec i Amere ako nastave ovim tempom.
Htio sam pokazat jednostavnost na djelu, ali nisam imao dosta godina na grafu pa sam iskopao jedan graf od kolege Briana iz Amerika. Kad sam vidio graf pogledao sam i datum kad je nastao!
09.03.2009. Svaka majka bi pozeljala takvog sina ili kcerku da ne uvrijedimo kolegice.
@Mrgud
Slazem se sa tvojim countom za Ingru. Postoji mogucnost da je ovo 5 valic. Meni to izgleda kao double zigzag i oznacila sam kako to vidim na tvojem grafu. ABC od ciklusa (W) je odradeno i sad Ingra odraduje A od ABC ciklusa (Y). Obzirom da se leading diagonal moze pojaviti kao A u formaciji zz, a iv val je pao u podrucje i pretpostavljam da bi se moglo raditi o leading diagonali.Ona u slucaju kad se pojavi kao A moze imati strukturu 33333 ili 53535. Slijedilo bi pad B sto bi se poklopilo sa H&S gdje bi se B odbio tada od linije vrata. I u konacnici C prema gore.
SP formacija u razvoju?!
Pa ima više formacija u razvoju. Po EWT mislim, da će prvo odraditi malu peticu sa popunjavanjem gapa na 920, poslije će se vidjeti kako dalje.
Ali se sigurno nema krikmanovog rastućeg klina u rastućem trendu.
Ovo je čista laž od gospođe Brankice jer je rekla da je vrh klina LKPC na 1500 kn (čak je i graf nacrtala), a došla je do 1650, to što je dotakla 1219 je radi mafije na našem tržištu, a ne TA. BTW prosječna cijena tog trgovinskog dana za LKPC je bila 1300 kn.
nisam vidio na forumu da je netko uzeo mogućnost dvostrukog dna na crobexu u prilog slika
molim komentar
Hoćeš reći: kupio sam i sad želim da raste? Ne ide to baš tako [lol]
[/quote]
…hoćeš reći prodao sam pa sad želim da pada [lol]
…ovako…ja vjerujem u tigrovo mišljenje, jer je do sada precizno određivao rast od 1500 do 1900 pa do 2100…sjećam se tih grafova…ŽAO MI JE ŠTO NIJE GOVORIO O OVA TRI DANA KATASTROFE…no to niko nije znao jer je to DIRIGIRANO i nema nikakvih "pravilnosti"…zato vjerujem da će i ovaj put tigrus biti u pravu… naravno sve je potkrijepljeno sa grafovima, ako nije biće…pozz…
[/quote]
dirigirano??
kako su onda cijenjeni tehničari/ke dobro procijenili točke odbijanja
prije mi se čini da su to svi i čekali.
ja sam ovdje novi, uglavnom promatrač, ali tako izgleda
evo malo projekcije za buduće razdoblje,što se tiče ovg trokuta što sam malo prije postao vrlo sam optimističan glede njegovog targeta,ako crobex probije posljednji vrh na cc 2300 otvara se nova mogućnost da se crobex lansira u višu orbitu,onda se formira dva nova obrasca H&S i šalica sa drškom,pratiti i dalje razvoj situacije i sukladno tome postupati