Dobar dan deca.
Krobeks. U tijeku moguća V top formacija.Uzlazna trend linija prekinuta, cijena zatvorena dva dana ispod linije trenda.U slučaju da i treći dan zatvorimo ispod, V top realizacija bi bila izvjesna.
Target 1775-1807
Mislim da idemo ponovo do 2250,a za ostalo cemo vidit, u amera ce S&P napast 980,a stace se poslje desit bum vidil,ali sljedeci tjedan je definitivno rast.
Danas Brankica vidi samo V top formacije, a meni u glavi samo samponi. Evo jedan na LKPC, mozda malo premalo desno rame ali volumeni se poklapaju. Mali na glavi, a povecan prilikom probijanja linije vrata.
Ova tehnološka i u nogometu funkcionira, lopta se dvaput odbila od jakog višegodišnjeg orpora. [angry]
Ova tehnološka i u nogometu funkcionira, lopta se dvaput odbila od jakog višegodišnjeg orpora. [angry]
jos i sudija nije dao korekciju penalom,nego dobismo zuti karton… [angry]
Danas Brankica vidi samo V top formacije, a meni u glavi samo samponi. Evo jedan na LKPC, mozda malo premalo desno rame ali volumeni se poklapaju. Mali na glavi, a povecan prilikom probijanja linije vrata.
Ovo je jako nategnut h&s. Prvo je vrlo nesimetričan a drugo volumeni baš i nisu dobri.
Rast od glave mora biti na većem volumenu nego rast od lijevog ramena a ovdje imate obrnuto.
Ali uostalom ovaj obrazac,ako je i postojao, je ionak već gotov.Zbog svojih nedostataka odradio je to kaj je odradio i to bi bilo to za sada.
HT. Simetrični trokut je inače neutralan uzorak i teško je procijeniti kakav će biti brejkaut.Činjenica je da je u 75% slučajeva brejk prema dolje.Ono što čini ovaj trokut beriš je činjenica da se sastoji od tri vejva gore,dva dolje.Da je obrnuto bio bi buliš.
Volumen u padu kao potvrda.Ukoliko dođe do realizacije target je 165. A ukoliko dođe do pokreta gore onda je target 270.Uglavnom čekati brejkaut prije bilo kakve odluke.Ako pređe 225 kupiti, ako padne ispod 205 prodati
Upit i komentari, poglavito za legicu Plutonicu ??
Moje viđenje INGR-e. Da se bolje uoči prikazano iz dva dijela.
Po meni je počela petica. Fibo zeleni od 15.01.2009, bijeli od 1-ce do 3-ke i žuti određuje visinu 5-ce.
LP iz sunčanog Sl. Broda svim forumašima !!
INGR. Zatvorila ispod linije trenda i SMA 21.CMF u slobodnom padu-distribucija.MACD dao sell signal.
Ukoliko se izbjegne trenutan pad, biti će to zbog mogućeg formiranja desnog ramena H&S u nastajanju.
Ako bi se taj H&S pokazao točnim, INGR bi rasla do 60-62 i onda padom ispod neklajna, bi njen target bio 35. Ista mogućnost H&S se pojavila na puno drugih dionica i na samom Crobexu
HT. Simetrični trokut je inače neutralan uzorak i teško je procijeniti kakav će biti brejkaut.Činjenica je da je u 75% slučajeva brejk prema dolje.Ono što čini ovaj trokut beriš je činjenica da se sastoji od tri vejva gore,dva dolje.Da je obrnuto bio bi buliš.
Volumen u padu kao potvrda.Ukoliko dođe do realizacije target je 165. A ukoliko dođe do pokreta gore onda je target 270.Uglavnom čekati brejkaut prije bilo kakve odluke.Ako pređe 225 kupiti, ako padne ispod 205 prodati
p ovdje bi se ivlad posramio…poceli targeti opet…. [cool] brankice nemoj se barem ht-a lovit….izgubit ces kredibilitet….ako padne ispod 205 prodati…. [lol] [lol] [lol] [lol] kladim se da si na hdel bila prva na bidu nakon onog svog grafa…spasavaj se ko moze…. [lol] [lol] [lol] ovo mi je dobar grafcenko…netko ga je postao neki dan….sve se odvija prema planu…
@plutonica
varijanta 1 sa ending dijagonalom ti otpada. trojka NE MOŽE biti duža od jedinice u ED. poanta sa ED je da energija impulsa opada, tako da je val 1 najjačči, 3 slabiji, a 5 najslabiji. ujedno bi trebala imat strukturu 3-3-3-3-3.
ovaj H&S (slika 3) mi je sumnjiv, moram malo detaljnije pgledat da li je vjerojatno da će se realizirati…
kad će tisak na 75kn? rekao si da će ove godine u 6.mjesecu (dakle sada) biti 75 kuna. jedan moj prijatelj je prodao tisak po 200 kuna jer je slušao tebe i htio gakupiti po 75 kuna. Kad će ?
Ja ću ako pređe 225 prodati,ako padne ispod 205 kupiti.
Jedina ispravna i logična odluka [wink]