Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

dobro – to je to.

korekcija je zavrsila.
ko je jamio – jamio.

Hoćeš reći: kupio sam i sad želim da raste? Ne ide to baš tako [lol]
[/quote]
…hoćeš reći prodao sam pa sad želim da pada [lol]
…ovako…ja vjerujem u tigrovo mišljenje, jer je do sada precizno određivao rast od 1500 do 1900 pa do 2100…sjećam se tih grafova…ŽAO MI JE ŠTO NIJE GOVORIO O OVA TRI DANA KATASTROFE…no to niko nije znao jer je to DIRIGIRANO i nema nikakvih "pravilnosti"…zato vjerujem da će i ovaj put tigrus biti u pravu… naravno sve je potkrijepljeno sa grafovima, ako nije biće…pozz…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

Bilo bi lijepo vidjeti kakva su predviđanja tehničara u odnosu na primarni trend USA i Crobex.
Ostajemo li u bull trendu ili ne ?

Ovako evo mala usporedbe S&P 500, DAXA i CROBEXA s dugoročne perspektive:

Ovako evo mala usporedbe S&P 500, DAXA i CROBEXA s dugoročne perspektive:

Svaka čast majstore, puno hvala, to je ono što moje oči žele vidjeti i u što želim vjerovati. K vragu i medvjedi sa svojim obožavanim padovima ! Nadam se da će se Crobi upravo tako crtati idući tjedan.

No brine me da se ne dogodi upravo suprotno jer sam se nakrcao dionica u srijedu i četvrtak. Vidjeti ćemo sutra najavu objava i vijesti od značaja za US (a time i EU) tržište idući tjedan.

Podudarnost i tvoje tumačenje (ako je sve točno uvršeteno u grafove) je nevjerojano, gotovo nemoguće da se tako poklapa.
Naravno, odmah ti ide stotka.
[thumbsup]

halfte trinken, halfte Šarcu geben

prema mojim analizama kao sto sam i ranije naveo dolazi do promjene trenda iz padajuceg u rastuci.

[thumbsup] + 100 !

halfte trinken, halfte Šarcu geben

Crobi na tjednom nivou, stochastics pokazuje sell.

U posljednje 2 godine, uspješnost 11/12.

obje linije stohastika iznad 80 dok su već neko vrijeme u "zaključanom" modu ne pokazuju sell nego jačinu trenda…

dok se obje ne spolome ispod 80…

a i onda treba vidjet divergencije ovo ono simo tamo, daily, monthly, 60minutni…

Crobi na tjednom nivou, stochastics pokazuje sell.

U posljednje 2 godine, uspješnost 11/12.

obje linije stohastika iznad 80 dok su već neko vrijeme u "zaključanom" modu ne pokazuju sell nego jačinu trenda…

dok se obje ne spolome ispod 80…

a i onda treba vidjet divergencije ovo ono simo tamo, daily, monthly, 60minutni…
[/quote]

A što ću kad ne ulažem u znanje…
Možda sam izmislio novi indikator. [proud]

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

Pokusavam izbrojati valove na Ingri ali sam u nedoumici. Prva varijanta. Zadnje je odraden 4 val od C slijedi 5. Problem je sto je u ovom slucaju 4 val usao u podrucje 1 vala, sto je slucaj kod leading diagonal, a ona se najcesce javlja kao 1 impulsni val ili kao A od zz. Neznam dali se moze javiti kao C od zz. Druga varijanta da se formira double zigzag kako je prikazano u drugoj slici. Takoder je u formiranju H&S koji bi probijanjem linije vrata dao target 120 kn, sto se ujedno poklapa sa 38,2% retracementa. Molim za kometare.

Analiza ja JDPL – promjena trenda vrlo moguca

1. odbijanje od donje linije kanala dva puta od iste razine
2. DOJI svijeca nakon dvije crvene
3. bikovska divergencija na Wiliamsu
4. retrace 50 % na 185kn od zadnjeg rasta 122 do 252

joooj, zaboravil sam desti slikicu

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

@Hugo Chavez

ako je ovo B val, ostat će tjedni stochastics još neko vrijeme u overbought području. ako nije B val, onda se možeš pohvalit da si dobro "tehnički" skinuo top.

ovo o uspješnosti 11/12 je lijepa informacija za znati jednom kad krene novi val na dolje, dakle kad ćemo imati iste uvjete kao i na predočenom uzorku.

@plutonica

varijanta 1 sa ending dijagonalom ti otpada. trojka NE MOŽE biti duža od jedinice u ED. poanta sa ED je da energija impulsa opada, tako da je val 1 najjačči, 3 slabiji, a 5 najslabiji. ujedno bi trebala imat strukturu 3-3-3-3-3.

ovaj H&S (slika 3) mi je sumnjiv, moram malo detaljnije pgledat da li je vjerojatno da će se realizirati…

Pokusavam izbrojati valove na Ingri ali sam u nedoumici. Prva varijanta. Zadnje je odraden 4 val od C slijedi 5. Problem je sto je u ovom slucaju 4 val usao u podrucje 1 vala, sto je slucaj kod leading diagonal, a ona se najcesce javlja kao 1 impulsni val ili kao A od zz. Neznam dali se moze javiti kao C od zz. Druga varijanta da se formira double zigzag kako je prikazano u drugoj slici. Takoder je u formiranju H&S koji bi probijanjem linije vrata dao target 120 kn, sto se ujedno poklapa sa 38,2% retracementa. Molim za kometare.

Pluton, pa znaš kaj si ti nacrtal….. pa ima da me nema…. po seli se budu spominali za me.
Čim si zamislim da bi ingra mogla do srpnja biti na 100 (kuna gori-doli) tira me da nazdravim.
Aj živeli i doživeli ingru na 100 kn. (100×150 = 15.000)
Uhuhuhuuuu de je to još do 50K, 60K

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

New Report

Close