SPX. Uzlazna trend linija prekinuta, formiran padajući trokut sa potvrdom u padajućem volumenu i padajućem CMF-u.Target 845
Vido sam to, ali on na grafu ima 60min intraday, a tamo u padajućem meniju toga nema…15min pa skok na tjedno…????
java teletrader.
http://www.teletrader.com/_markets/security_detail.asp?SymbolName=tts-13907841
klikneš na jt ikonu desno iznad grafa i tam se onda snađeš……ak znaš njemački. [thumbsup]
Da li je BRA analiza tj. graf u privitku predvidio da će mirovinski fondovi početi prodavati Ingru sa minusom od 60-80 % ???
Ako nije, a mislim da nije, te osim ako ovo nisu Mulder i Scully, možemo slobodno konstatirati, džabe sve ovo, i graf i BRA analiza, zar ne?
Nameće se kao logično rješenje.
[/quote]
ne postoje logicna rjesenja.
postoji tehnicka analiza i zakonitosti tehnicke analize koje ce formirati rjesenja.
biti ce onako kako se na grafovima pokaze.
kljucno je pitanje – jesmo li ispravno interpretirali grafove?
po TA:
1. mi smo u retraceu – za sada 66% prijesnjeg rasta – crobex = 1953.
2. ako ode ispod 66% ici ce do 1760.
3. sanse za danjlji pad su vrlo male.
4. prvi slijedeci rastuci target je 2450 – zbog targeta probijenog kanala.
ne znam baš tigre, ne bih se kladila da ne može niže, a da je by the book
šanse su 50-50, tj.ovisi koliki će biti odbijanac i kakve je strukture
što ako je ovo tek A od ABC (nije za odbaciti ideja nakon ovakvog relija)?
ma nema veze, razmišljam naglas bez grafa:)
Vido sam to, ali on na grafu ima 60min intraday, a tamo u padajućem meniju toga nema…15min pa skok na tjedno…????
java teletrader.
klikneš na jt ikonu desno iznad grafa i tam se onda snađeš……ak znaš njemački. [thumbsup]
[/quote]
ovaj 1 monat ti je 60 min.
događa se ista stvar koja se dogodila u listopadu prošle godine, samo sada u suprotnom smjeru. Se sjećate kad je rokno index na cca 2200 pa se u dva dana odbio na skoro 2800?. Svi su mislili gotovo sa medvjedom, i odna kajla… nastavak medvjeda do 1430. Ovo je pretjerivanje kao što smo navikli pretjerivati u oba smijera. Dakle panika koja je ničim izazvana jer novih vijesti koje se trebaju anticipirati jednostavno_nema_. Ja procjenjujem da bi moglo roknuti još kojih 100-tinjak bodova i onda nastavak bika, ali ne onakvom divljačkom strminom. Mislim da je ovaj rastući trend bio malo pre jak da bi samo tako sve palo u vodu. Puno je truda tu uloženo u nekakvu "normalizaciju" tržišta i nastavak ovog cirkusa mislim da ne odgovara nikome. Odrezat će se ova okomita špica od 1880 do 2300 i onda polako postepeno u nastavak i stabilizacija. Ja se ne bojim ovog pada, ja se bojim da nam se ne dogodi taljiganje uz nelikvidnost uz blagi pad.to je puno opasnije.
Slažem se s tobom governor jer je nelikvidnost glavni čimbenik pada!!!! Računam također da bi sutra trebalo malo rasti pa potom opet dole do 1880, a možemo slobodno kazati do 1850 gdje neće završiti dan, ali to je već preveliko preciziranje! U ponedjeljak pada do te razine!
Što vi ostali mislite?
Vidi vidi zbilja…nisam obraćao pažnju…
hvala
lp
java teletrader.
[/quote]
ovaj 1 monat ti je 60 min.
[/quote]
Iako sam optimist (za 6mjesec još) , te očekujem SP na 990, to bi prema mojem mišljenju,bio vrh ovog velikog "tehničkog" odbijanca – kontratrenda,
a kada se ovaj trend konačno i okrene, vidimo iz dugoročnije perspektive, da bi pad mogao biti dosta bolan, s obzirom da dolazimo do tradicionalno najvećeg otpora u svakom bear marketu.
Ovaj scenarij kakav se odigrao 2002/03 mi se čini izgledan, odnosno barem treba biti na oprezu.
Do tada, BIK!
[cool]
Ja sam lajbek i nerado kometiram jel netko dobro ili loše vidio ili nacrtao na grafovima, ali…meni ovo više izgleda kao bočno kretanje nego pad…
SPX. Uzlazna trend linija prekinuta, formiran padajući trokut sa potvrdom u padajućem volumenu i padajućem CMF-u.Target 845
Ajmo Ingra samo naprijed [thumbsup]
Konacno da djeluje ona bikovska divergencija koju ja i Tigrus vidimo vec dva dana.