Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Gsopon tigrus vi ste rekli da ima bikovske divergencije i prije dva dana kad ste ju kupili po 65.
Ja onda nisam vidjela divergenciju na dnevnom grafu i dalje je ne vidim.
Te vaše 60 min divergencije nisu baš pouzdane kak mi se čini, gospon tigrus.

prebrutalan je bio ovaj pad.
ko je vidio da index pada 2 dana za redom po -5% i -7%?

vjerojatno zato i nije izdrzao suport na 58-60kn.
da je situacija bila malo "normalnija" ne bi proslo 60 kn – nema sanse.
ne bi islo ni ispod 62…
a u ovim okolnostima, je sve bilo moguce.

primjecujem da je RSI probio svoju rastucu potporu liniju na grafu, ali isto tako da je vrijednost RSI ispod vrijednosti pri proslom dnu, a u isto vrijeme cijena je na visem nivou.
dakle – divergenija.
koja ce biti porvrdena ako sutra odemo u zeleno.

Wall Street i banke protiv ljudi. Drzave i vlade izmedju.

Kad sam govorio i stavljao graf kako ATPL mora pasti na 950 +/- 5% nitko mi nije vjerovao!
Većini je bilo smiješno, al bome više nije!
Nadam se da je bio neki vjernik ipak i da je poslušao stavljajući +5% nalog na 1001kn!
Idemo opet gore,al ne do 1280kn kako neki misle već ipak preko 1500kn. Davno sam postao 2 targeta, 1250kn i 1600kn. Onaj prvi se ostvario i namjerno prebacio da zavara, a bome ostvarit će se i drugi! ATPL okretanje trenda, a dobro znamo da petak kao i svaki petak donosi promjenu trenda!
Sutra snažnije zelenilo! Tko nije kupio imat će prilike po 2-3% većim cijenama od zatvaranja
ako uhvati!
Uz graf ATPL prilažem opet graf ingre koji sam stavio jučer gdje se vidi potpora na 55kn, formira se na INGRI desno rame,TA itekako igra, s tim da će ovaj put proboj biti udarni na 69-70kn i tu kad probijemo onda neuzastavljivo do 115kn.

…kolega, ako se ovo ostvari u narednih mjesec dana daješ mi broj računa i šaljem ti novac za dobru večeru uz svijeće…ne zezam-stvarno tako mislim…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

Ingra. Izgleda loše. Zatvorila ispod SMA 21 i uzlazne trend linije.Sell signal na Macd-u, RSI u slobodnom padu.

Trkeljaš. Zatvorila ispod SMA 21 jer je bila blokada.

Sell signal na MACD-u? Jel to isti onakav kao 17.04.-21.04.? Bogami isti signal a dionica nakon toga pala samo 1%, za zamislit se…

Pogledaj koliko je svijeća i truda bilo potrebno da se poništi rast u onoj velikoj zelenoj svijeći…
Prije će biti da će uskoro nastupiti lijepi odbijanac nego daljni pad…

evo graf i pokazatelji za ingru.

Može li mi netko reći koji ovo program kolega Gavran koristi za intraday crobex-a?

idealni scenarij za crobex prikazan na slici. odradili malu korekciju (crveni a-b-c), odbili se i sad idemo gore.

ako ipak crobex probije 1875, aktualizira se druga, lošija varijanta sa slike, plavi A-B-C, a cijeli rast od 09.03 je onda korektivan (double threes), a ne impulsivan (1-2-3-4-5).

Tigrus i Hangar, morate još puno pure pojest da teta brankici možete kontrirat.

Bik mamicu! [lol]
[/quote]

vidjeti cemo sutra.

ingra je na retraceu 50%.
i wiliams je na -90.

samo jedna zelena svijeca je potrebna da se trend okrene.

vrlo je hrabro tvrditi da ce se pad produljiti.

Nisam neki veliki poznavatelj tehničke tj stručnjak za to,pa bi nekog zamolio da prokomentira ovaj graf .(ako će raditi link)
Na ovom grafu se vidi da je današnja cijena dionice INGRE dotaknula SMA 50(spustila se točno na nju),mislim da bi ipak trebao biti odbijanac od te linije ,molim koment.

http://www.rast.hr/hr/trziste/grafikoni/INGR-R-A,ZSE,1.html

Zna li netko?

Može li mi netko reći koji ovo program kolega Gavran koristi za intraday crobex-a?

idealni scenarij za crobex prikazan na slici. odradili malu korekciju (crveni a-b-c), odbili se i sad idemo gore.

ako ipak crobex probije 1875, aktualizira se druga, lošija varijanta sa slike, plavi A-B-C, a cijeli rast od 09.03 je onda korektivan (double threes), a ne impulsivan (1-2-3-4-5).

[/quote]

Ovo je njegov graf.
Možda netko prepozaje program.

Zna li netko?

[/quote]

[/quote]

java teletrader.
http://www.teletrader.com/_markets/security_detail.asp?SymbolName=tts-13907841
klikneš na jt ikonu desno iznad grafa i tam se onda snađeš……ak znaš njemački. [thumbsup]

New Report

Close