Kirurškom preciznošću dotaknuli smo i odbili se od donje linije trenutnog rastućeg kanala, kao i također od SMA 20
neka si nam to sad rekao…
[/quote]
Pa tek sada sam došao kući, nisam mogao prije. Naloge sam kasno sinoć postavio približno na toj vrijednosti, ali nije mi ih sve poklopilo.
idealni scenarij za crobex prikazan na slici. odradili malu korekciju (crveni a-b-c), odbili se i sad idemo gore.
ako ipak crobex probije 1875, aktualizira se druga, lošija varijanta sa slike, plavi A-B-C, a cijeli rast od 09.03 je onda korektivan (double threes), a ne impulsivan (1-2-3-4-5).
idealni scenarij za crobex prikazan na slici. odradili malu korekciju (crveni a-b-c), odbili se i sad idemo gore.
ako ipak crobex probije 1875, aktualizira se druga, lošija varijanta sa slike, plavi A-B-C, a cijeli rast od 09.03 je onda korektivan (double threes), a ne impulsivan (1-2-3-4-5).
SLAŽEM SE.
Zapravo ako sam precizniji danas na Crobexu na 1960,95 gdje smo se odbili, imali smo čak tri jaka i znakovita otpora: donja linija rastućeg kanala, linija SMA 20 i što je jako bitno fibo 62,8%. Ne bi me čudilo da imamo sutra reli u smjeru rasta [cool].
Evo sva tri otpora, svi u jednoj točci:
Neznam kako mislis na double threes, malo bi bio cudan onaj flat na pocetku, ali mislim da postoji mogucnost korektivnog rasta od 09.03 (double zigzag). Dali mislis ovako kako je oznaceno na slici u prilogu i kako ti izgleda da C od Y ciklusa dode do 1,618 A tj. do razine od cca 2600.
Evo zašto ja mislim da je ovo dobar trenutak (nakon izlaska 1.6), vratit se sutra ako će biti moguće u dionice, naravno na bidu ako je ikako moguće, a ne po asku [lol]
Nakon jako strmog rasta, logično je očekivati i malo strmiji pad, ma kako veliki prometi bili na kupnji, zadnjih mjesec dana.
Fondovi će kupovat još neko vrijeme. A onda preko ljeta mirne vode za Crobi.
Stoga očekujem nastavak bull trenda, a onda što dalje? To ni bog ne zna, kada SP na mjeečnom grafu udari u srednji bollinger… ali ima još do tamo.
Znakovito i ATPL-R-A se kirurški odbila od SMA 20:
IGH-R-A se također odbio od SMA 20:
http://i44.tinypic.com/2a0nxx3.png
Ima toga još, ali neda mi se sve tražiti.
Inovator2, možeš staviti graf za INGR (uz komentar)? Hvala
Evo zašto ja mislim da je ovo dobar trenutak (nakon izlaska 1.6), vratit se sutra ako će biti moguće u dionice.
Evo kolega dobili ste stotku od mene za tako iscrpnu analizu. U današnjem slučaju se pokazalo da je ipak tehnička analiza djelovala. Pad na fibo 61,8% je bio neminovan nakon onako velikog i intenzivnog rasta proteklih tjedana, a što je i bitno spoznati vrlo vrlo veliku važnost Fibonacci Retracements 61,8%. Ja sam ga čekao danas sa jednim brojem naloga, ali mi nije sve poklopilo. Nadam se samo da nećemo ponovo imati reli prema gore idućih dana kao što je to bilo proteklih tjedana.
Evo zašto ja mislim da je ovo dobar trenutak (nakon izlaska 1.6), vratit se sutra ako će biti moguće u dionice.
Evo kolega dobili ste stotku od mene za tako iscrpnu analizu. U današnjem slučaju se pokazalo da je ipak tehnička analiza djelovala. Pad na fibo 61,8% je bio neminovan nakon onako velikog i intenzivnog rasta proteklih tjedana, a što je i bitno spoznati vrlo vrlo veliku važnost Fibonacci Retracements 61,8%. Ja sam ga čekao danas sa jednim brojem naloga, ali mi nije sve poklopilo. Nadam se samo da nećemo ponovo imati reli prema gore idućih dana kao što je to bilo proteklih tjedana.
Mislim da je razloge današnjem tako snažnom padu možemo također tražiti i u call margarin kreditima, koji su se morali zatvoriti, a koji sigurno nisu bili mali. No, ipak unatoč svemu fibo 61,8% je izdržao i to je više nego dobar znak.