Jučer sam pisao da je za danas velika vjerovatnost odbijanca, a kao što vidite i došlo jedo odbijanca, a što je još bitnije pogledajte koji promet. Tek 15 minuta burza radi, a promet je već 7,5 milijona i to u plusu preko 1%.
Čestitam!
Jučer sam pisao da je za danas velika vjerovatnost odbijanca, a kao što vidite i došlo jedo odbijanca, a što je još bitnije pogledajte koji promet. Tek 15 minuta burza radi, a promet je već 7,5 milijona i to u plusu preko 1%.
Čestitam!
[/quote]
Stara narodna kaže: Prvo skoči, pa reci: "Odbijanac!"
evo vam i neka slikica pa si gledajte. (napokon i od mene)
ukratko, držimo se okodvostrukog fibe, a i cijene zatvaranja od prije cca 3 dana.
Ja nisam ništa prodavao…kupio još malo diokija i dlkva…pa kak bi rekla gđa brankica…bik mamicu…
koji cirkus!
hihihi..
jel prpa?
[smiley]
ja sam malo ujutro prodavao, i kupovao prije blokada.
vidjeti cemo.
zanimljivo ce biti vidjeti od koje razine cemo se odbiti.
Crobex se odbio od 2026 sto je 50% retracementa zadnjeg rasta. A ujedno se na dnevnom grafu pojavila skrivena bikovska divergencija. Izgleda da ce se vrijeme pretvoriti opet u suncano. [thumbsup]
Crobex se odbio od 2026 sto je 50% retracementa zadnjeg rasta. A ujedno se na dnevnom grafu pojavila skrivena bikovska divergencija. Izgleda da ce se vrijeme pretvoriti opet u suncano. [thumbsup]
rekao bi da se sve odvija školski.
hmhm ide on nazad iznad 2200 samo mene to ne muci tolko ja se pitam kam bu onda….
Mislim da ni 50% retrecementa neće zaustaviti lavinu ako Ameri krenu prema dolje …
Mada je logično da se odbije odatle.
Ako ovi koji su jučer i danas prodavali krenu kupovati po skuplje pa im se još pridruži i dio keša koji još čući sa strane…paaa…tigi mi je tih…nekako mi se čini da onaj njegov kaunt nije loš…u omjerima gledano…kaj veliš tigi…između 2500 i 2700…jel može to?
hmhm ide on nazad iznad 2200 samo mene to ne muci tolko ja se pitam kam bu onda….
snažna potpora crobexa je na razinama 1880. Ovo sve je bezveze i ovo nije nikakav pad. pa prije par dana sam kupovo ATPL po 940, o čem pričamo? Doduše malo mi je krivo zbog Leda jer nit je pretjerano raso sad u zadnjih mjesec dana, pa je svejedno rokno 15%. Al dobro.. šta je tu je. držim, naravno, kao i do sada. i ližem [thumbsup]
Sta mislite o varijanti double zigzag koji je zapoceo na dnu ozujka. To bi znacilo da se sad upravo odraduje B od ciklus Y, a ako bi C bio 1,618 A dosao bi do otprilike cca 2600, sto bi odgovaralo retracementu 50% 2680 bodova. Dali to izgleda malo preoptimisticno ? Sta mislite o tome kolegice Sotomaic ?