Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jučer sam pisao da je za danas velika vjerovatnost odbijanca, a kao što vidite i došlo jedo odbijanca, a što je još bitnije pogledajte koji promet. Tek 15 minuta burza radi, a promet je već 7,5 milijona i to u plusu preko 1%.

Čestitam!

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Jučer sam pisao da je za danas velika vjerovatnost odbijanca, a kao što vidite i došlo jedo odbijanca, a što je još bitnije pogledajte koji promet. Tek 15 minuta burza radi, a promet je već 7,5 milijona i to u plusu preko 1%.

Čestitam!

[/quote]

Stara narodna kaže: Prvo skoči, pa reci: "Odbijanac!"

i mene jako zanima kad će taj odbijanac i na koliko?!?

evo vam i neka slikica pa si gledajte. (napokon i od mene)
ukratko, držimo se okodvostrukog fibe, a i cijene zatvaranja od prije cca 3 dana.

ovaj post nije ni u kojem smislu poziv na kupnju ili prodaju dionica.

Ja nisam ništa prodavao…kupio još malo diokija i dlkva…pa kak bi rekla gđa brankica…bik mamicu…

koji cirkus!
hihihi..
jel prpa?

[smiley]

ja sam malo ujutro prodavao, i kupovao prije blokada.
vidjeti cemo.

zanimljivo ce biti vidjeti od koje razine cemo se odbiti.

Kud ja uđem tu više ni trava ne raste...

Crobex se odbio od 2026 sto je 50% retracementa zadnjeg rasta. A ujedno se na dnevnom grafu pojavila skrivena bikovska divergencija. Izgleda da ce se vrijeme pretvoriti opet u suncano. [thumbsup]

Crobex se odbio od 2026 sto je 50% retracementa zadnjeg rasta. A ujedno se na dnevnom grafu pojavila skrivena bikovska divergencija. Izgleda da ce se vrijeme pretvoriti opet u suncano. [thumbsup]

rekao bi da se sve odvija školski.

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

hmhm ide on nazad iznad 2200 samo mene to ne muci tolko ja se pitam kam bu onda….

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

Mislim da ni 50% retrecementa neće zaustaviti lavinu ako Ameri krenu prema dolje …
Mada je logično da se odbije odatle.

nisam bob, ali dylan ...

Ako ovi koji su jučer i danas prodavali krenu kupovati po skuplje pa im se još pridruži i dio keša koji još čući sa strane…paaa…tigi mi je tih…nekako mi se čini da onaj njegov kaunt nije loš…u omjerima gledano…kaj veliš tigi…između 2500 i 2700…jel može to?

hmhm ide on nazad iznad 2200 samo mene to ne muci tolko ja se pitam kam bu onda….

Kud ja uđem tu više ni trava ne raste...

snažna potpora crobexa je na razinama 1880. Ovo sve je bezveze i ovo nije nikakav pad. pa prije par dana sam kupovo ATPL po 940, o čem pričamo? Doduše malo mi je krivo zbog Leda jer nit je pretjerano raso sad u zadnjih mjesec dana, pa je svejedno rokno 15%. Al dobro.. šta je tu je. držim, naravno, kao i do sada. i ližem [thumbsup]

I'LL BE BACK

Sta mislite o varijanti double zigzag koji je zapoceo na dnu ozujka. To bi znacilo da se sad upravo odraduje B od ciklus Y, a ako bi C bio 1,618 A dosao bi do otprilike cca 2600, sto bi odgovaralo retracementu 50% 2680 bodova. Dali to izgleda malo preoptimisticno ? Sta mislite o tome kolegice Sotomaic ?

New Report

Close