Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Danas smo imali jaki pad Crobexa što je bolje nego da je polako padao, jer pri polakom padu teško dolazi do odbijanca. Sutra bi znalo tokom dana doći do odbijanca od sredine regresijskog kanala. Slika u prilogu:

Ne znam kolega da li vidite, ali Crobex prema EWT je odradio čistih 5 valova prema gore.
Oprostite na crtkanju po vašem.
[/quote]

bez ljutnje, Stanko, ali trojka ne može biti ovako kratka,osobito ne u ovakvom silovitom impulsu.
možda bi se dalo navući 5, ali ne ovako.

toni, jesi li to htio reći:)?
[/quote]

Ma nema ljutnje, ali kad se spoji sa ostalim faktorima i pokazateljima TA, vrlo vjerojatno je 5 val završio , makar je došlo do mutacije 5. vala, pa izgleda da je 3. val prekratak.
Ima još jedan pokazatelj. DM System oscilator

GOVERNER, SAMPRAS, DIZEL = SLOBODAN MILOŠEVIĆ !!! Opljačkali, izvarali....

iha… konačno… imamo i svjetske indekse za nalizu 🙂 ….
svaka čast ekipi… http://www.sfera-station.com/files/Svjetski_indeksi.pdf

Ne znam što se svi čude padu danas. Pa ne može se protiv Bollingera. Izašli smo iz ionako jako proširenog i moramo se vratiti unutar njega. Jasno ko dan. Po ewt-u bi sad kakti trebali ići ABC korektivni valovi da se indikatori povuku iz overbought područja. A onda ako smo u bullu opet gore.

Za nas se nebih usudio prognozirati(jednostavno smo predivlji i prema gore i prema dolje) ali nakon danasnjeg zavrsetka u Americi vrlo sam optimistican sto se njih tice,ocekujem SP u vrlo kratkom vremenu da napadne 1000 bodova.

Inace slazem se sa kolegom kerefekom da cudjenju nema mjesta korekcija nam je bila prijeko potrebna.

Sutra samo pametno jer sve je osigurano i navijaci.

SAM PROTIV SVIH

HSS pattern lijepo se formira na INGRI!
Gornji target 115kn!

…zašto tolika frka, ljudi…pa ak smo imali nenormalan rast od 6% zašto je sada čudna i tolika korekcija…ubrzo idemo prema 2300, i napad preko toga…ako će doći do pada doći će tek na jesen, ali samo ako nećemo više pratiti Amere i EU…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

Spx target 976 for awhile.

Za nas se nebih usudio prognozirati(jednostavno smo predivlji i prema gore i prema dolje) ali nakon danasnjeg zavrsetka u Americi vrlo sam optimistican sto se njih tice,ocekujem SP u vrlo kratkom vremenu da napadne 1000 bodova.

Inace slazem se sa kolegom kerefekom da cudjenju nema mjesta korekcija nam je bila prijeko potrebna.

Ne vidim što bi moglo srušiti Amere. Nas je očito netko srušio, ali samo puši dionice… premalo je to pozicije za pravi short i paniku… a previše casha i želje vani. moguće da griješim… prava korekcija ne dolazi na ovaj način… ona se neprimjetno šulja uz taljiganje i polagano neosjetno propadanje na malim prometima. nešto poput kuhanja žabe u vručoj vodi. Ovo danas? Žali bože dionica…

I'LL BE BACK

Pitanje za trgovce dionicama na ZSEu. Postoji li, prvenstveno kod domacih brokera, neka platforma koja daje mogucnost "gledanja, proucavanja, buljenja" u nase dionice, a ako ima, tko je to? Dakle, besplatno proucavanje bez trgovanja, sa svim alatima?

I pitanje za Sferine zastupnike, na ovome casnome forumu. Sto je sa prikazom predavanja ovog weekenda, na Internetu? Gdje se moze naci i da li ste to uopce postavili?

nadam se da će vile izdržati.

peace

time is the great teacher, but unfortunately it kills all of its students

Ne vidim što bi moglo srušiti Amere. Nas je očito netko srušio, ali samo puši dionice… premalo je to pozicije za pravi short i paniku… a previše casha i želje vani. moguće da griješim… prava korekcija ne dolazi na ovaj način… ona se neprimjetno šulja uz taljiganje i polagano neosjetno propadanje na malim prometima. nešto poput kuhanja žabe u vručoj vodi. Ovo danas? Žali bože dionica…
[/quote]
Onda sutra navijamo za minus na otvaranju da ugrabimo jos koji TISK i odbijanje od cca 2050 i Fibbota, pa neka impuls ide dalje.
Idemo dalje…

Sfera station je ok alat za TA.

Pa daj pokrenite svoju du… i otidite na predavanje, ko da je to preko svijeta i jos je badave. [lol]
Lako je on line, ah ti ljudi…

Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji.

New Report

Close