DLKV – korekcija u tijeku i na njemu kao i na svim graditeljima, područje odbijanja na 430-440kn.
Bravo ………DLKV odbijanje od 435
ne razumijem zašto debatirate o korekcijama na 5% pada nakon jučerašnjeg pada!?
kolko vam treba korekcija 20%, 30%, 50%? [smiley]
šta nismo upravo u korekciji!? [rolleyes]
o korekciji bi trebalo debatirat prije nego se dogodi, a ne poslije!
eh, wunderkind, pa debatiramo već danima…
nije to još "to"
ovo je mala korekcija prije zadnjeg vala gore. mora biti najmanje 23%,
ili vjerojatnih 38% od zadnjeg vala (a još nismo ni na 23% od zadnjeg vala)
rast, pa tek onda korekcija sa velikim K
mislim da je vrlo vjerojatan odbijanac na točki koju sam jučer postala.
ajd sad, kad sam napisala ljetnu šemu prije desetak dana, ti si mi prvi skočio za vrat:)
ko smije pisat o padu???
nhf [smiley]
Netko je za vikend spomenuo Sferu i njihovu tjednu analizu. Bacio sam pogled i dodao
dvije crvene crte na njihov pregled. Stavio bi to jos za vikend,ali iz nekog razloga mi do
danas nisu prolazili postovi.
Ako nekog zanima evo slika….
Prosječna na diokiju 164 i kusur…kad smo kod onih brankičinih šalica i targeta 162…
Danas smo imali jaki pad Crobexa što je bolje nego da je polako padao, jer pri polakom padu teško dolazi do odbijanca. Sutra bi znalo tokom dana doći do odbijanca od sredine regresijskog kanala. Slika u prilogu:
Deca, mali pogled na krobija.
Kao što možete vidjeti iz grafa danas smo stali točno na 23,6 fibo liniji. Još uvijek se sve odvija u uzlaznom kanalu a uzlazni trend koji je označen bijelom crtom nije kompromitiran.
Sve pod kontrolom
Prosječna na diokiju 164 i kusur…kad smo kod onih brankičinih šalica i targeta 162…
Na Dioku se vidi bullish zastavica, target 250, proboj najkasnije u ponedjeljak. A ako mi netko kaže kako se stavlja slika stavit ću je (kad stisnem upload on kao digne sliku, ali je nikad ne prikaže u onom prozorčiću; vjerojatno imam nekakav blocker).
Ili nek netko nacrta, jako je tipična i sve paše.
Danas smo imali jaki pad Crobexa što je bolje nego da je polako padao, jer pri polakom padu teško dolazi do odbijanca. Sutra bi znalo tokom dana doći do odbijanca od sredine regresijskog kanala. Slika u prilogu:
Ne znam kolega da li vidite, ali Crobex prema EWT je odradio čistih 5 valova prema gore.
Oprostite na crtkanju po vašem.
Lepo bi prosil znalce da me upute u moguću ovakvu sliku Krobeksa u sledećih mesec-dva….
Thnx
Ne znam kolega da li vidite, ali Crobex prema EWT je odradio čistih 5 valova prema gore.
Oprostite na crtkanju po vašem.
[/quote]
bez ljutnje, Stanko, ali trojka ne može biti ovako kratka,osobito ne u ovakvom silovitom impulsu.
možda bi se dalo navući 5, ali ne ovako.
toni, jesi li to htio reći:)?