Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

crobex ide prema svom targetu cc 2500 u prilogu trokut i druga sličica primjer da je ovaj trokut dobar

analiza ingre.

1. danas doji – jako dobro.
2. od ranije formiran rastuci trokut sa targetom na 85kn.
3. najvaznije – probijena odavno druga linija stope promjene trenda i potvrdila dolazak do 85kn.

prekrasno.

[cool]

Ne znam di vidite doji danas, gospon tigrus.Najte kaj zamerit, zato ovaj forum i služi da razmjenjujemo mišljenja.Pozdrav
[/quote]

Doji se pojavio na 60min grafu, a ujedno i skrivena bikovska divergencija. Odradila je 61,8% retracementa zadnjeg rasta i mislim da joj je otvoren put za gore. Istina da sam danas iskoristila priliku za kupnju, mozda je i Tigrus pa bam se slika subjektivno cini lijepsa od realne. [smiley]
[/quote]

ne bih vam htio kvariti zabavu, ali ne ide vam Ingra nigdje. Umjesto da se od 70 katapultirala na 80 u danima najveće euforije, ona se zabila na 60. O čem pričamo? Ovakav pritisak na prodaju nisam vidio već dugo na nekoj dionici. Da stvar bude bolja, meni je jako interesantna na mid to long, ali kratkoročno… katastrofa.

I'LL BE BACK

crobex i s&p 500 vrlo optimističan pogled

neke dionice su već odradile target trokuta evo jedne u prilogu slika

pogled na dax

markoo evo 100-tki za trud, no mislim da bu 1010 s&p i cca. 2800 crobex mogući targeti sve te geometrije … a što bi rek`o kolega shiptar (di ste kolega?) možete se i popiš.. na sve to

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

Doji se pojavio na 60min grafu, a ujedno i skrivena bikovska divergencija. Odradila je 61,8% retracementa zadnjeg rasta i mislim da joj je otvoren put za gore. Istina da sam danas iskoristila priliku za kupnju, mozda je i Tigrus pa bam se slika subjektivno cini lijepsa od realne. [smiley]
[/quote]

ne bih vam htio kvariti zabavu, ali ne ide vam Ingra nigdje. Umjesto da se od 70 katapultirala na 80 u danima najveće euforije, ona se zabila na 60. O čem pričamo? Ovakav pritisak na prodaju nisam vidio već dugo na nekoj dionici. Da stvar bude bolja, meni je jako interesantna na mid to long, ali kratkoročno… katastrofa.
[/quote]

Pa nista strasno vidljiva ocekivana korekcija, ne tvrdim da nemoze jos malo pasti i testirati dno, ali u konacnici ce prema gore. Pa i IGH je padao sa razina preko 3400 na 2650 u vrijeme dok je Crobex nastavio rast…i gdje je sada ?

kreće li to korekcija poslje ovog "vrtoglavog" rasta …..?

NE

NE

[/quote]

očigledno da ne [undecid]

NE

[/quote]
iskerno rečeno ja se baš i ne kužim jer sam ovdje niti tri mjeseca mislim da je to ipak korekcija,

ponedeljak K.

[bye]

ne razumijem zašto debatirate o korekcijama na 5% pada nakon jučerašnjeg pada!?

kolko vam treba korekcija 20%, 30%, 50%? [smiley]

šta nismo upravo u korekciji!? [rolleyes]

o korekciji bi trebalo debatirat prije nego se dogodi, a ne poslije!

New Report

Close