Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo i ja cu dati kratki osvrt na ljetnu shemu. Ameri su probili trokut, DAX takoder i reli ce ici jos prema gore. Korektivni trokut je bio 4 val, sad nebitno jeli to bila velika cetvorka ili primarna jedinica. Rezultat je isti, slijedi petica, a iza toga veca korekcija, ili petica ili primarna dvojka.

Sory, nisam prilozila graf Ingre u prijasnjem postu. Evo sad, doji i skrivena bikovska divergencija.

Sory, nisam prilozila graf Ingre u prijasnjem postu. Evo sad, doji i skrivena bikovska divergencija.

Tražiti divergencije na 60 minutnom tajmfrejmu mi ne zvuči baš pouzdano.
Naročito ako nije potvrđeno na dnevnom.
A na dnevnom nema divergencije

brankiceeeee!!

Ispod kolko mora procurit ona šalica na diokiju da bi ju definitivno proglasili razbijenom?

Nema ona kud procurit, gospon futra.Upravo se radi drška.Pa dala sam vam target od 162.
Ali izgleda da ispod 165 nebu išlo

[/quote]
Znači ide se na onaj drugi target,što ste predočili mislim jučer,,,..svaka čast i ugodno veče [lol] [lol]

[/quote]

Dnevni ne uspije uvijeg generirati brze promjene, ja sam i ranije obracala paznju na 60 minutni, i uglavnom se desavao se rast iako se na dnevnom nije vidjela divergencija.

P.S Pa dobro kolege zasto jedinica. Kad vicem da ide dolje dobivam jedinice, kad vicem da ide gore opet dobivam jedinice. Jeste li malo neodlucni ?

ddjh školski (ili kasno Marko… [cry])

peace

time is the great teacher, but unfortunately it kills all of its students

DLKV – korekcija u tijeku i na njemu kao i na svim graditeljima, područje odbijanja na 430-440kn.

BDI dolazi u područje jakog i snažnog otpora, linija otpora nekad potpore formirala se dobrih 6mjeseci, ATPL ima target 1440-1500kn max. Poslijed toga budete se sami uvjerili u prognozu mog targeta 940kn cca +/- 5%. STOR RSI već danima 100. Preužareno!

Oprostite meni neukom…samo htjedoh potvrditi dal sam dobro shvatio.;)
Hvala.

brankiceeeee!!

Ispod kolko mora procurit ona šalica na diokiju da bi ju definitivno proglasili razbijenom?

Nema ona kud procurit, gospon futra.Upravo se radi drška.Pa dala sam vam target od 162.
Ali izgleda da ispod 165 nebu išlo

[/quote]

Kud ja uđem tu više ni trava ne raste...

[/quote]

Dnevni ne uspije uvijeg generirati brze promjene, ja sam i ranije obracala paznju na 60 minutni, i uglavnom se desavao se rast iako se na dnevnom nije vidjela divergencija.

P.S Pa dobro kolege zasto jedinica. Kad vicem da ide dolje dobivam jedinice, kad vicem da ide gore opet dobivam jedinice. Jeste li malo neodlucni ?

[/quote]
to ti je ovdje moderno:)
evo zato tebi jedan
nula nula

Deca, evo da vidite kak se može samog sebe zeznuti.Ne znam kaj sam ja mislila ali očigledno sam pobrkala neke moje grafove,a fala Bogu imam ih stotine na desktopu, i ja sam ušla danas u HDEL na osnovu toga kaj sam bila uvjerena u rastući trokut na HDEL.
Međutim sad kad sam išla pogledati, sad vidim slijedeće.
Vrlo rijetka pojava padajućeg trokuta u rastućem trendu. Cijena pala ispod trend linije.CMF u padu.
Ukoliko sutra padne ispod 370, režem i bježim

i, dragi tekničari, dokle idemo? 2100, 1800? nešto treće?

hehe, kaj misliš da oni to znaju?

I'LL BE BACK

New Report

Close