nakon završenih 5 mini valova gore i zaustavljanja na crti, slijedi 5 ili 3 do 879.
879 je ključna točka hoće li nastaviti na 860-832 ili će se odbiti i ići dalje uzbrdo.
buy, sell ili hold…hmmm, to ovisi o ukusu i načinu rada svakog posebno, i nije nešto o čemu bi se trebalo raspravljati.
@f
sve je kako treba, ali sam odlučila da se više neću baviti pojedinačno našim dionicama na forumu.
zapravo, dobivati čudnovate poruke na pm više govori o onom tko piše, kao osobi, nego što bi poruka mogla imati bilo kakvo značenje.
nakon završenih 5 mini valova gore i zaustavljanja na crti, slijedi 5 ili 3 do 879.
879 je ključna točka hoće li nastaviti na 860-832 ili će se odbiti i ići dalje uzbrdo.
buy, sell ili hold…hmmm, to ovisi o ukusu i načinu rada svakog posebno, i nije nešto o čemu bi se trebalo raspravljati.
U potpunost se slazem s tobom, ovo izgleda kao triangle. Najvjerojatnije pad do 879, i onda rast prema tocki E pa probijanje prema gore (osim ako nije nine wawe triangle pa bude u vise koraka).
osim ako nije ovo osim ako nije ono..opet ste svi neoidlucni
cekajte, kad bude išao pad JA ću vam napisati, onda nece bit "osim" "ako" ili "možda"
evo pozivam forumaše na jednu KAFU, šalica i drška je tu,dosta šale nego na konzumu se odradio prijlom za šalicu u dršku, prijelom je bio na ogromnom volumenu sada dolazi do povrata cijene do linije prijeloma i onda gore,minimalni target 210 kunića pozdrav svima
osim ako nije ovo osim ako nije ono..opet ste svi neoidlucni
cekajte, kad bude išao pad JA ću vam napisati, onda nece bit "osim" "ako" ili "možda"
Ja nisam neodlucna, lijepo kazem da ide pad do 879 pa onda proboj prema gore, ili to isto u vise koraka pa opet proboj prema gore.
Idemo u dobrom smjeru ali nismo još tam. Tek kad SMA 200 krene prema gore i kad bude probijena uz RSI preko 50 i MACD preko nule, onda će to biti početak bull marketa.
Evo Brankice, sada i po tvojoj teoriji smo sluzbeno u bull marketu. Probili SMA 200 uz MACD iznad 0 i RSI iznad 50. Gledaj prilozeni dokument.
Na koji način prepoznati trend lijep oje opisano na sljedećoj web adresi:
http://sfera-station.com/article/znacaj-trenda
Deca, mala analiza S&P 500 koju možete pogledati na grafu.
Situacija je slijedeća.
Trend linija je probijena,gore možemo vidjeti seriju od tri lower higha a dolje vidimo support na 880.
Uzorak koji je u nastajanju je padajući trokut koji sugerira pad.
Taj uzorak će biti poništen rastom i zatvaranjem iznad cca 920
evo nešto optimističniji pogled
@markoo
daj molim te postaj konzum u nekom otvorivom formatu.
do tada malo vila. i njih treba probiti, pa juhuu !
peace