Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

niti ste trend liniju povukli kako se spada, niti ste uključili oscilatore koji vam ne pašu u sliku (macd, rsi, direct movement system……)

Ni meni se nije baš svidio izbor oscilatora, ali MACD, RSI i momentum pokazuju isto…a stalno galamite da oćete dugročne – tjedne, mjesečne grafove, pa eto ih.

meni ti grafovi izgledaju savršeno! [lol]

a šta ćeš, ne kaže se bzvz, ljepota je u očima promatrača!

ionako 100 ljudi 100 čudi…

10 analitičara 10 analiza…

da nabrajam dalje!? [smiley]

meni ti grafovi izgledaju savršeno! [lol]
a šta ćeš, ne kaže se bzvz, ljepota je u očima promatrača!
ionako 100 ljudi 100 čudi…
10 analitičara 10 analiza…
da nabrajam dalje!? [smiley]

100 žena, 200 sisa?

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Može analiza ingre?

dobro, Brankica, onda ću ja započeti:
tjedni graf: svi oscilatori u položaju istom kao u listopadu 07 (stoh.slow, williams..). skrivena medvjeđa divergencija povučena iz svibnja 08. na svim oscilatorima.
Bollinger bands presječen na gornjem rubu, što se također nije dogodilo od listopada 07.

Na dnevnom grafu također najviše vrijednosti, potvrđene 2x (vrhovi blizanci na rsi…)
Prognoza za slijedeći tjedan-dva: zaustavit će se na 1800, napraviti kratki pull back (možda truncated 5) ali ne do najviših vrijednosti.
Slijedi gann zona: 1570-1670, a iskreno se nadam da će stati na 1600 (bull market!!), gdje bi bio i target klina.

ovo ti ne moze biti dobro.

kolega sotomaic – vaša analiza se zove ili obmana ili ćoravost u kojem god smjeru pošli!

niti ste trend liniju povukli kako se spada, niti ste uključili oscilatore koji vam ne pašu u sliku (macd, rsi, direct movement system……), a bome niti vidim ikakvih sličnosti s listopadom 2007e prema tome što ste naveli…

laku noć!

to nije linija trenda, nego divergencija

tjedni graf: svi oscilatori u položaju istom kao u listopadu 07 (stoh.slow, williams..). skrivena medvjeđa divergencija povučena iz svibnja 08. na svim oscilatorima.
Bollinger bands presječen na gornjem rubu, što se također nije dogodilo od listopada 07.

Na dnevnom grafu također najviše vrijednosti, potvrđene 2x (vrhovi blizanci na rsi…)
Prognoza za slijedeći tjedan-dva: zaustavit će se na 1800, napraviti kratki pull back (možda truncated 5) ali ne do najviših vrijednosti.
Slijedi gann zona: 1570-1670, a iskreno se nadam da će stati na 1600 (bull market!!), gdje bi bio i target klina.

ovo ti ne moze biti dobro.
[/quote]

možda nije,
ali sigurno ne izgleda dobro

ja pola dana provedem na 30-minutnom grafu, a kako James lijepo kaže,
stalno se traže tjedni, pa evo ih.

Moze komentar na TA od lavcevica, s obzirom na manju likvidnost. mislim da TA ne izgleda lose, cak dapace…

Postoji 1000 mogucnosti kako novac potrositi, ali samo dvije, kako novac zaraditi: Ili moramo raditi za novac ili novac radi za nas.

magistra, jedna od rijetkih koje ovdje još čitam i čije mišljenje vrijedi pročitati, pa se eventualno usudim i malo prokomentirati… Oni proračuni što si jučer stavila prilično se podudaraju i s mojim projekcijama. Jaka zona otpora sad je 2.260-2.300 bodova… Ali ne bih ovdje više o tomu…
Što se tiče ovih grafova, malo mi je prenategnuto povlačiti liniju divergencije između tolikog razdoblja, kad je između već bilo nekoliko značajnih vrhova/dna. Tim više što "automatsko" razdoblje na Slow stoch. koji koristiš (14), mislim da ne prati dobro ritam crobexa, što se vidi iz loše pogođenih točaka preokreta na stochu… tj. mislim da bi trebalo skratiti razdoblja možda na 8-9… RSI na dnevnom jest u fazi dvojstrukog vrha, ali vrh još nije odrađen na crobexu, pa se ne može znati ni hoće li taj na RSI-u ostati tako, tj. za sad se vjerojatno još ne može zaključivati puno samo na temelju toga iako je (za sada) dosta indikativno… [bye]

prognoza crobexa je ljetna, ne kratkoročna.
sp ide do 918

imaš pravo, toni, 8 bolje prati vrhove nego 14

Jucer su commoddity dionice okrenule Amere u plus,danas na Crobexu isto predvode rast nase commodity dionice.Ima jedna koja jos nije odradila rast i sprema se.

Savijet ako SP u sljedecih par radnih dana zatvori iznad 921 onda strong hold.

SAM PROTIV SVIH

Jucer su commoddity dionice okrenule Amere u plus,danas na Crobexu isto predvode rast nase commodity dionice.Ima jedna koja jos nije odradila rast i sprema se.
Savijet ako SP u sljedecih par radnih dana zatvori iznad 921 onda strong hold.

A koja??? [wink]

New Report

Close