igh
4000: bivši vrh
rast nije dovršen, čak niti kratkoročno gledano:
da bi val 1 bio jednak valu 3 : cijena mora doći na 4665
a idealna duljina (1,61 x val 1): 5983
na razini oko 4700 nalazi se sma 200, pretpostavljeni vrh 3 i golemi gap od studenog ( 4700-5250)
Na slici ti piše da nije bull ako padne ispod 3740….misliš ako padne ispod vrha vala br.1 odnosno cca 3540???
dlkv:
jučerašnji vrh vala 3 je jednak u cijeni valu 1.
idealno bi bilo 527 kao vrh vala 3
do sada je uvijek dlkv prvi odrađivao, a sad nije slučaj.
premašen je vrh iz siječnja i gannov otpor (438 i 440), a na istom mjestu je i iscrpljujući (treći) jaz.
(koji se upravo popunjava)
Val 3 bi ti po ovome bio kraći i od 1 i od 5 a to ne bi smio. Ili će val 3 još malo potegnuti ili će val 5 biti kraći.
igh
4000: bivši vrh
rast nije dovršen, čak niti kratkoročno gledano:
da bi val 1 bio jednak valu 3 : cijena mora doći na 4665
a idealna duljina (1,61 x val 1): 5983
na razini oko 4700 nalazi se sma 200, pretpostavljeni vrh 3 i golemi gap od studenog ( 4700-5250)
Na slici ti piše da nije bull ako padne ispod 3740….misliš ako padne ispod vrha vala br.1 odnosno cca 3540???
[/quote]
jest,hvala, uvijek negdje zabrljavim:)
evo i ispravka: 3480 – kao donja granica bull marketa
dlkv:
jučerašnji vrh vala 3 je jednak u cijeni valu 1.
idealno bi bilo 527 kao vrh vala 3
do sada je uvijek dlkv prvi odrađivao, a sad nije slučaj.
premašen je vrh iz siječnja i gannov otpor (438 i 440), a na istom mjestu je i iscrpljujući (treći) jaz.
(koji se upravo popunjava)
Val 3 bi ti po ovome bio kraći i od 1 i od 5 a to ne bi smio. Ili će val 3 još malo potegnuti ili će val 5 biti kraći.
[/quote]
nije kraći:
val 1 : 144
val 3: 152
može se reći da su isti, a idealno bi bilo na 527
a može i truncated 5, slažem se s tim
decki jer radi ko analizu za LEDO….
ja samje napravio prije par dana, al u glavi:-)
Jel može neko napraviti klasičnu tehničku Crobexa.Stalno vidim nekakve rastuće klinove.
Kaj bu mi muž rekel,bik mamicu
Lipi moji, nije stvar linosti nego vrimena i organizacije. Jos se ne mogu podilit na dvoje pa da jedna polovica radi, druga napokon dode doma a treca polovica ode do Zagreba na predavanje. To kao prvo. A drugo, ima nas vjerojatno dosta koji bi to pogledali a ne mozemo, nismo svi iz Zagreba, pa shodno tome….. Uglavnom, nije stvar ljenosti.
dobro, Brankica, onda ću ja započeti:
tjedni graf: svi oscilatori u položaju istom kao u listopadu 07 (stoh.slow, williams..). skrivena medvjeđa divergencija povučena iz svibnja 08. na svim oscilatorima.
Bollinger bands presječen na gornjem rubu, što se također nije dogodilo od listopada 07.
Na dnevnom grafu također najviše vrijednosti, potvrđene 2x (vrhovi blizanci na rsi…)
Prognoza za slijedeći tjedan-dva: zaustavit će se na 1800, napraviti kratki pull back (možda truncated 5) ali ne do najviših vrijednosti.
Slijedi gann zona: 1570-1670, a iskreno se nadam da će stati na 1600 (bull market!!), gdje bi bio i target klina.
a možda sam loše volje i radi ovoga:
“Traders need to watch for break of the 900 range, and we could see a move to the 886 range.”
“It is my opinion that this move may be over and we could see a corrective move break hard, but prices must break some important ranges to confirm that for me. In my mind there is nothing that will prevent prices from reaching my 400 range target.”
kolega sotomaic – vaša analiza se zove ili obmana ili ćoravost u kojem god smjeru pošli!
niti ste trend liniju povukli kako se spada, niti ste uključili oscilatore koji vam ne pašu u sliku (macd, rsi, direct movement system……), a bome niti vidim ikakvih sličnosti s listopadom 2007e prema tome što ste naveli…
laku noć!