Mene samo čudi kako su danas dionice perjanice krobija sramežljive…piče ove manje likvine dionice.
Možda one moraju odraditi ono što su likviduše već odradile…pa da onda krenemo put dolje…
Hvala kolegice. Bogami sam bila točna u promil. Evo vam još jednom taj graf od 07.04.
A gosponu Tigrusu moram reći da bu se korekcija dogodila bez obzira kaj je on kupil dionice.
Pozdravljam sve
[/quote]
Pozdrav i tebi ljepotice
[/quote]
Još jedan pozdrav Brankici ali od crobija na 1938,54
[/quote]
soni, ako se dobro sjećam, meni si se rugao kad sam napisala da crobex ide na 1350.
nema veze:)
vikend je, i bit će vremena za listanje literature.
pogledajte kako se određuje target za hs:
projekcija visine od H do necklinea
i zato se daje (nakon što se hs potvrdi) NAJNIŽI target hs-a.
dodajte sve moguće divergencije, (minutni, dnevni, tjedni) i to je to, uostalom dan nije gotov.
uz to, ne vjerujem da sp danas prelazi 907
ugodan vikend
@tigre: može (jedino ono nije trokut, nego linije koje mi pomažu, ali to je to)
ps.
pa što je tako grozno nekoga pohvaliti za trud??
ljudi ja vam vec 2 mjeseca pišem ide se gore, vi mi ne vjerujute..kad mipiočnete vjerovat ja ću sve rasprodat!
Tigre jel može slika zastavice?
moze.
nije na teletraderu ali se dobro vidi ono sto je bitno.
na grafu je objasnjenje zasto ce ovako biti kako sam nacrtao.
Hvala kolegice. Bogami sam bila točna u promil. Evo vam još jednom taj graf od 07.04.
A gosponu Tigrusu moram reći da bu se korekcija dogodila bez obzira kaj je on kupil dionice.
Pozdravljam sve
[/quote]
Pozdrav i tebi ljepotice
[/quote]
Još jedan pozdrav Brankici ali od crobija na 1938,54
[/quote]
soni, ako se dobro sjećam, meni si se rugao kad sam napisala da crobex ide na 1350.
nema veze:)
vikend je, i bit će vremena za listanje literature.
pogledajte kako se određuje target za hs:
projekcija visine od H do necklinea
i zato se daje (nakon što se hs potvrdi) NAJNIŽI target hs-a.
dodajte sve moguće divergencije, (minutni, dnevni, tjedni) i to je to, uostalom dan nije gotov.
uz to, ne vjerujem da sp danas prelazi 907
ugodan vikend
@tigre: može (jedino ono nije trokut, nego linije koje mi pomažu, ali to je to)
ps.
pa što je tako grozno nekoga pohvaliti za trud??
[/quote]
vidjeti cemo.
ne treba zaboraviti da nista nema snagu kao krdo bikova koje jurisa i ruse sve ograde.
a krdo je krenulo…
evo ti moja slika zastave na crobexu pa ju demantirajte ako mozete.
sve se poklapa, i SMAovi, i Formacije, i volumeni, i sentiment, i retracei, i divergenije (uspjesni zamah je aktualan)….
@ Dizelas ja sam oprezan ulagač koji se ne zanosi da mogu odraditi 150% godišnje,ovaj moj oprez me je sačuvao ozbiljnih gubitaka u 2008,a opet posjedujem jednu crtu kockanja koja malo popravi rezultate.
Ako si uvjeranja da smo u bullu čuvaj dionice ako misliš drugačije prodaj.Ove godine imao sam 3 trejda koja su bila skroz dobra na ukupni portfelje i daj Bože da nastavim odrađivati 30% na ukupni portfelje i u budućnosti.Sad gledano iz mog kantuna nije mi potrebno riskirati,rađe ću uć po nešto višim cijenama ali kad se potvrdi up trend viši vrh i više dno a do tada mirno čekam.