A kako tvrde neki analitičari proboj kroz 902 na SPu znači pad barem do 860-870. Jučer je probijen taj 902…a i prije su napravljene neke potvrde da će ameri dolje…štajaznam…tako oni analiziraju…
A meni je to sasvim blizu 830…i ko bude malo panike, a čini mi se da se vijestima trenutno želi unjeti malo panike, onda je 830 tu blizu…i dovoljno nisko da onda imamo raketu prema gore…
A sada…di je tu krobi…ako se ameri danas odbiju od 870 onda smo tu di jesmo i od tuda ćemo gore…
Ali kao što neki kžu…strah je vrag…:)
Pitanje…šta krobi ima za probit do 1814?
1880 i 1863 su bile neke točke gdje smo se mučili put gore, ak se ne varam…a put dolje???
E da…i ima li neke veze što padamo na sasvim pristojnom prometu?
Molio bih stručnjake za TA ako bi mogli napraviti jednu malo dugoročniju analizu u kojoj bi usporedili crobex i S&P ali na način da uzmu u obzir mogućnost da Ameri trenutno rade 1. rastući val bull marketa a kad budu radili 2. korektivni val prema dolje da mi tad radimo 5. odnosno zadnji val beara koji bi zbog situacije kod nas mogao ići i niže od onoga u ožujku?
I slobodno se na ovo popišajte ako nema smisla!
@ misko
1 Ne znamo da su ameri u prvom valu bulla.
2 mi smo zadnji put padali malo prežestoko tako da će mo padati manje ovom turom.
s druge strane:
– na tjednom grafu imamo divergencije (skrivene!)
– ovaj reli traje 60 dana, a prošli (jedini ovako dugačak) bio je prošlog maja i trajao je 63 dana
obzirom na sve zajedno, prednost dajem 1. countu
evi i slike
soto,
nisu ti baš najbolje označene divergencije, ali ok. (Na oscilatorima nisu dobro označene početne točke, vrhovi…, tj. nije ocrtana ista točka kao na cijeni/bodovima)… Nego, nisi ocrtala to prvo razdoblje koje spominješ (prošle godine), a to me baš zanimalo… jer i tu bi se kao skrivenu diverg.evenutalno moglo proamtrati radzbolje od prijelaza na 2008. godinu pa do novog istaknutog vrha u svibnju… iako nisam siguran zbog onog manjeg vrha između… pa bi bilo malo prenategnuto, ali mi se čini zgodno kad uspoređuješ ta razdoblja…
I ne znam što misliš za činjenicu da je ovim rastom probijena pune 2 godine stara linija otpora na RSI-u (ako povučeš crtu po vrhovima RSI-a)?
s druge strane:
– na tjednom grafu imamo divergencije (skrivene!)
– ovaj reli traje 60 dana, a prošli (jedini ovako dugačak) bio je prošlog maja i trajao je 63 dana
obzirom na sve zajedno, prednost dajem 1. countu
evi i slike
soto,
nisu ti baš najbolje označene divergencije, ali ok. (Na oscilatorima nisu dobro označene početne točke, vrhovi…, tj. nije ocrtana ista točka kao na cijeni/bodovima)… Nego, nisi ocrtala to prvo razdoblje koje spominješ (prošle godine), a to me baš zanimalo… jer i tu bi se kao skrivenu diverg.evenutalno moglo proamtrati radzbolje od prijelaza na 2008. godinu pa do novog istaknutog vrha u svibnju… iako nisam siguran zbog onog manjeg vrha između… pa bi bilo malo prenategnuto, ali mi se čini zgodno kad uspoređuješ ta razdoblja…
I ne znam što misliš za činjenicu da je ovim rastom probijena pune 2 godine stara linija otpora na RSI-u (ako povučeš crtu po vrhovima RSI-a)?
[/quote]
ja mislim da ce ameri napraviti lokalni "triple bottom" na 880 sa bikovskom divergencijom i da nam slijedi rast do crobex = 2200.
na 2200 se nalazi target drugog dijela zastave koja se pocela formirati na 1500.
čestitke Brankici za target Crobexa
Hvala kolegice. Bogami sam bila točna u promil. Evo vam još jednom taj graf od 07.04.
A gosponu Tigrusu moram reći da bu se korekcija dogodila bez obzira kaj je on kupil dionice.
Pozdravljam sve
Pitanje za Brankicu: kolika će biti korekcija?
alo tehnologija… vidim, nema više klinova, kauntova, prechtera, samo pulbekovi neki sitni, al ko to hebe… svi ste kupili ili će te kupiti… ne sviđa mi se nikakako… ja neću prodavati jer sam sa većim dijelom portfelja na long i to sam si zacrtao tako, ali ne sviđa mi se nikako… ne volim kad ste u dionicama… volim kad ste lijepi i dobri u starom dobrom cashu i drukate na sedmu jarugu pakla… zabrinut sam…eto toliko od mene…
Tebi švarci još puno treba, da shvatiš ovu tehnologiju (vjerovatano nikada, jer ne želiš učiti). Sječaš li se moje prognoze od jučer , da će danas DAX roknut sa 5 soma na 4877. Gledaj prilog i čudi se tehnologiji.
[tongue]