Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Tigar: sto cemo s SMA200?
svi su blizu svog SMA200 ili su ga probili, a nas je tek na 2200?

Valentine:Moramo ga i mi probiti, tigruse!!!
Tigar:drugim rijecima, crobex (opet) kasni za ostalim indexima…
Valentine:Stići će ih, tigruse!!!
Tigar:do SMA200 ima jos puno jahanja…
a crobex kasni.
Valentine:Doći će!!!
.
.
u koliko će činova ovo ići?
mogli biste, cijenjeni kolege, otvoriti i chat na gmailu, brže je:) [lol]

@zmrklic – prijatelju stari sa ULPL i TNPL – u kešu sam 100% (prodao jucer). Ulazim opet sutra. Pozdrav. [cool]

@zmrklic
– prijatelju stari sa ULPL i TNPL – u kešu sam 100% (prodao jucer). Ulazim opet sutra. Pozdrav. [cool]

Aj dobro, kako ti se da trejdat ako vjeruješ u oporavak za tih 5 % al neka

Tigi…a kako stoji onaj uvjet za krobija na 2200…ameri moraju probiti 930?
Jel se tu što promjenilo?
Mislim…meni bi bilo fora da ameri odrade one targete od 940-960 pa da se onda iskorigiraju…ili neka odmah danas bubnu na 870 pa da završimo taj pulbek i krenemo gore. Meni igra i jedno i drugo jer ako ameri nastave gore i krobi će…ako ameri danas bubnu na 870 onda će se sutra fjučrsi zelenit i krobi će vjerojatno zajedno sa europom nastaviti put gore sa ovih razina.
Opet samo moje skromno trkeljanje.

Tako da…guverneru majstore…evo samo da kažem da sam i ja u dionicama…kom si ono reko da djeliš stotke pa da i ja počnem?:))

Prognoza od jučer. Pogodio negativan trend danas, ali target se vjerovatno nece ostvariti. Očekujem već danas, da će ameri završiti u zelenom.

Hahahah, ovo mi uljepšalo dan, tjednima si druko dolje, na kraju ipak kupio, i sad počelo padat pa druklaš gore
[lol] [lol]
[/quote]

a ne dragi, ovo nije samo "druk".
ima tu dosta istine.

do SMA200 ima jos puno jahanja…
a crobex kasni.

[/quote]

Kud ja uđem tu više ni trava ne raste...

Tigar: sto cemo s SMA200?
svi su blizu svog SMA200 ili su ga probili, a nas je tek na 2200?

Valentine:Moramo ga i mi probiti, tigruse!!!
Tigar:drugim rijecima, crobex (opet) kasni za ostalim indexima…
Valentine:Stići će ih, tigruse!!!
Tigar:do SMA200 ima jos puno jahanja…
a crobex kasni.
Valentine:Doći će!!!
.
.
u koliko će činova ovo ići?
mogli biste, cijenjeni kolege, otvoriti i chat na gmailu, brže je:) [lol]

prvo, ja ne znam otvoriti chat na gmailu….
sto je to uopce? [angry]

drugo, gladan sam. i ne cavrlja mi se. [angry]

i trece, di je nestao mrgud? [angry]

Jel može netko nabaciti S&P 500 dnevni prazan 6 mjeseci?

sp,prazan

@tigre, pa što se odmah ljutiš…
baš je bilo zabavno čitati:)

Fala sotomaic
Sp500 još se drži u kanalu(crtan u paintu moguća mala greška) ali se kanal drži.
danas ako sp ispadne iz kanala 80% šansi da će pasti na 870.Sad kad je pao na 870 ispa je iz kanala pao ispod psiholške granice okruglog broja i skoro dovršio formaciju trokuta.Pošto je malo vremenski upitna formacija trokuta na 870 moguć manji odbijanac od 870.Trećim padom na 870 bodova 90% šansi da slijedi pad koliki je bio početni rast trokuta(crvena i zelena linija)
Alternativa je da sp 500 ostane u kanalu i pomalo gura naprid prvo da razvali 930 a nakon toga 1000.
Za prvi scenario ne treba paničariti padom na cca 830 bila bi to standardna korekcija UP trenda (naravno ako se odbije od 830)

He he…svi se uhvatili tehnike na amerima…što je s krobijem…vizija, proročanstvo, brankice?!?!:)

Fala sotomaic
Sp500 još se drži u kanalu(crtan u paintu moguća mala greška) ali se kanal drži.
danas ako sp ispadne iz kanala 80% šansi da će pasti na 870.Sad kad je pao na 870 ispa je iz kanala pao ispod psiholške granice okruglog broja i skoro dovršio formaciju trokuta.Pošto je malo vremenski upitna formacija trokuta na 870 moguć manji odbijanac od 870.Trećim padom na 870 bodova 90% šansi da slijedi pad koliki je bio početni rast trokuta(crvena i zelena linija)
Alternativa je da sp 500 ostane u kanalu i pomalo gura naprid prvo da razvali 930 a nakon toga 1000.
Za prvi scenario ne treba paničariti padom na cca 830 bila bi to standardna korekcija UP trenda (naravno ako se odbije od 830)

Kud ja uđem tu više ni trava ne raste...

@ Nikson, slažem se sa tvojim viđenjem
count 1:mislim da ako i prođe ispod 875-870 i zaustavi se na 832 spada u normalnu korekciju up trenda. ispod toga ne bi valjalo:)
count 2:prema gore: nakon 930 zapravo i nema prepreka do 1000.

s druge strane:
– na tjednom grafu imamo divergencije (skrivene!)
– ovaj reli traje 60 dana, a prošli (jedini ovako dugačak) bio je prošlog maja i trajao je 63 dana
obzirom na sve zajedno, prednost dajem 1. countu

evi i slike

@ futa ko je u dionicama hold ko je u cashu hold.Crobi se zadržava iznad 1900 što je jako dobro.Htjeli mi to ili ne ameri će povući cijeli svijet pa tako i nas.Na našem plitkom tržištu market makeri će uraditi onako kako im duša želi,ali ipak im treba neki alibi i za pad i za rast.Makroekonomski nismo baš sjajni ali indeks nam ipak raste.Ima možda i mjesec dana da se vratio i špekulativni kapital na burzu pa treba biti spreman na pump&dump sitiacije kao u dobra stara vremena.

@ Nikson, slažem se sa tvojim viđenjem
count 1:mislim da ako i prođe ispod 875-870 i zaustavi se na 832 spada u normalnu korekciju up trenda. ispod toga ne bi valjalo:)
count 2:prema gore: nakon 930 zapravo i nema prepreka do 1000.

s druge strane:
– na tjednom grafu imamo divergencije (skrivene!)
– ovaj reli traje 60 dana, a prošli (jedini ovako dugačak) bio je prošlog maja i trajao je 63 dana
obzirom na sve zajedno, prednost dajem 1. countu

evi i slike

Kako bi to rekao breakpoint (ima li ovaj izraz u tehničkoj) ili ili.Korekcija mora doći prije ili kasnije reli je bio dosta dug ja bi bio sretniji još da malo nastavi pa korekcija,napravio bi se novi viši vrh a ovako odbijanjem od 930 nije se ništa promjenilo (barem na primarni trend). Puno puno sretniji bi bio da sp dosegne 950-1000 pa korekcija.

New Report

Close